DonFlamingo Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Intr-un final am dat eu o fuga astazi la BBMoto pentru a proba Shoei Neotec 3 cu diferinte configuratii si fitting system, bla bla. Oricum as da-o nu imi este confortabila, cu bureti mai subtiri, luate masuri, adaugat tot felul chestii prin interior pentru a aduce mai in fata, mai in spate.........oricum as da-o ma jeneaza la articulatia mandibulara. Sunt foarte dezamagit de capul meu in colturi si ca nu imi vine Shoei. pe de alta parte Shoei GT-Air 3 imi vine perfect, desi parca nu mi-as dori o integrala. Cat am fost la ei am probat si Shark Oxo si imi vine excelent, calitatea materialelor mi se pare foarte buna, peste HJC. AGV, Bell dar sub Shoei, Schubert. Una peste alta demn de luat in seama. La 11.11.2025 la 16:05, Kristian a spus: Am in prezent si GT Air 1 si GT Air 3. 3-ul mi se pare mai ok ca si 1 la silentiozitate desi cica,daca bine tin minte,au acelasi coeficient de silentiozitate,iar ca aerisire,mie mi se pare la fel cu 1. 2 nu am avut,are nevasta-mea dar nu o pot proba din cauza marimii.Nu s-o plans niciodata legat de aerisire. Dar niciuna din astea nu-s flip-up. GT-Air 3 o iau foarte serios in considerare intrucat zici ca e turnata pe capul meu si imi vine excelent. Dar pana sa ma hotarasc la ceva integral voi mai incerca cateva flip=up-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate