hunter2002 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 am sa vin cu drag in tara ca de obicei dar mai la vara dupa ce repara drumurile cu drag vi,dar noi nu te intampinam cu drumuri reparate:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 [ Cand ma uit unde esti nu imi vine in minte decat "trackdays " ! ai de unde alege aici..sunt multe trackuri insa e loterie la vremea de aici biletu trebuie luat din timp mai ales daca te duci pe un track gen silverstone sau donnington,iar vara costa pana in 200£ am si eu un bilet pe 27 la rockingham sper sa fie vreme buna Mesaj completat foaarte tare camera...foaarte aiurea sa ai ghidonul in partea dreapta!!!... Mesaj completat cu drag vi,dar noi nu te intampinam cu drumuri reparate tu sa taci si sa vezi acolo de k1 ca la vara avem mult de umblat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 tu sa taci si sa vezi acolo de k1 ca la vara avem mult de umblat umblam pe langa el daca nu:))acuma e la pregatiri pentru vopsire,trebuie doar putin timp si pentru moral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=k80ws9wlEaw l-am facut in graba ... deci cam asta ar fi claritatea insa merge si la rezolutie de o mie dar m-am saturat sa tot frec la programe selectati pe 720 rezolutia pt hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Hello imi poate spune cineva daca releul de incarcare de pe GSXR600 K8.k9 se potriveste pe k6 k7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Hello imi poate spune cineva daca releul de incarcare de pe GSXR600 K8.k9 se potriveste pe k6 k7? Intreaba la o reprezentanta desi nu bag mana in foc pentru competena lor...sau si mai bine uita-te prin niste cataloage on-line de piese originale...si daca au acelasi numar de catalog sanse mari sunt sa fie aceleasi. Dar din ce stiu eu ca nu au schimbat prea multe la motor intre k6 si k8...cred ca s-ar potrivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Eu nu vad o mare diferenta intre cel de k6 (prima imagine) si k8 (a doua imagine), mufele sunt la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Eu nu vad o mare diferenta intre cel de k6 (prima imagine) si k8 (a doua imagine), mufele sunt la fel. eu as zice sa nu te iei dupa poze ... pt ca pe k6 ai un tip de centralina iar pe k8 alta .... ceva diferit la releu eu cred ca e ! k8 are 3 variante de "functiune" al centralinei ( centaralina cu 3 "mape" A, B ,C sa fiu mai explicit )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 gata! acuma asteptam caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Hai, nu ma ajuta nimeni cu marca jantelor de la K1-2-3? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 eu as zice sa nu te iei dupa poze ... pt ca pe k6 ai un tip de centralina iar pe k8 alta .... ceva diferit la releu eu cred ca e ! k8 are 3 variante de "functiune" al centralinei ( centaralina cu 3 "mape" A, B ,C sa fiu mai explicit )! nu are a face centralina ,e vorba de releu de incarcare aici, merge 100% daca zici ca mufele sunt la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Hai, nu ma ajuta nimeni cu marca jantelor de la K1-2-3?multam E iarna...nu vreau sa imi amintesc ca am motor in perioada asta.Ti-am promis ca iti spun dar nu depinde de mine ci de zapada de afara Radu ai postat vreun anunt la matrimoniale(bikeshop.ro) cu motoreta?...vrei sa o mariti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 mda, mă gândesc sa o schimb cu un transalp, sa vad ce reuÂşesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 oare de ce ai face asta? macar daca ai schimba-o pe ceva mai...hardcore! ...nu pre trotineta de Transalp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 vreau un motor cu care sa pot merge si in oraÂş, si la drumuri lungi si foarte lungi, cu bagaje suficiente si cu pasager, si care sa fie si un pic enduro. A, si sa nu fie monocilindru. Dacă ai alta varianta, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 (editat) vreau un motor cu care sa pot merge si in oraÂş, si la drumuri lungi si foarte lungi, cu bagaje suficiente si cu pasager, si care sa fie si un pic enduro. A, si sa nu fie monocilindru. Dacă ai alta varianta, te rog Noul ducati Multistrada Editat Martie 11, 2010 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 vreau un motor cu care sa pot merge si in oraÂş, si la drumuri lungi si foarte lungi, cu bagaje suficiente si cu pasager, si care sa fie si un pic enduro. A, si sa nu fie monocilindru. Dacă ai alta varianta, te rog Africa Twin, Super Tenere, Bmw R1100,1150,1200GS......... Transalpul are un rahat de motoras! Extrem de fiabil dar...fara pic de vlaga! dupa ce treci de la GSXR la asta...o sa iti blestemi zilele! La 110-120...cu bagaje si pasager...sa nu te gandesti sa intri in vreo depasire cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Sper ca ne e offtopic, vand un capac monopost de GSX-R K8 nou in tipla OEM part daca e cineva interesat click pe semnatura si il puteti vedea! A ramas de la fost gixxer al meu, brand new....ce vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Africa Twin, Super Tenere, Bmw R1100,1150,1200GS......... Transalpul are un rahat de motoras! Extrem de fiabil dar...fara pic de vlaga! dupa ce treci de la GSXR la asta...o sa iti blestemi zilele! La 110-120...cu bagaje si pasager...sa nu te gandesti sa intri in vreo depasire cu el! le-am analizat si pe astea, dacnu cred ca m-ar ajuta prea mult la naveta prin BucureÂşti. Oricum era doar o idee, cel mai probabil o sa-mi țin gixxerul si fac eforturi sa strâng bani pentru un Africa twin. fără compromisuri om trai si om vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 asa da daca te "scremi" putin si daca ai ceva noroc la vreo 1500 de euro iti iei unul chiar bun! adica...exact ce iti trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 asa ca chestie ....nu va hazardati sa criticati gusturile ! eu cred ca e bine ca fiecare sa isi ia ce simte el ca vrea ... nu ceia ce vor cei din jur ... adica numai de ochii lumii ... pt ca personal cunosc asa zisii motociclisti care se dau de o viata pe moto si nu sunt in stare sa mearga pe ele .... mai bine zis sunt praf pe curbe ... !!!!! eu am renuntat la la gsxr 750 k7 pt ca era prea banala pt mine ... am probat gsxr 1000 k7 ... nu m-a impresionat .... si am trecut pe tl1000r , din 1998 .... care rupe strada din toate punctele de vedere !!!! Respect All !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Am mers si eu destul de mult pe tl1000r...si pot sa spun ca nu este o motocicleta pentru oricine...cuplul mare si greutatea pun probleme celor fara experienta.Mie mi-a placut foarte mult insa mai sunt doar cateva exemplare pe la noi in stare buna din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 am avut si eu pe mana un TLR anul trecut...vreo 3 saptamani! fenomenala motoreta! ori iti place la nebunie ori o urasti! mie mi-a placut! greuta dar exyrem de manevrabila si cu un cuplu fenomenal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 pai aveti dreptate .... mi-a trebuit 1 luna sa reusesc sa merg cu ea cum mergeam cu gsxr-ul .... deja devenise inervanta .... insa acum o iubesc prea tare .... sincer am vrut sa o vand anul acesta la inceput sa imi iau iar un gsxr 750 .... insa nu pot sa o dau tin prea mult la ea.... trebuie prea mult timp la dispozie pt inretinere fata de gsxr .... mereu dupa "plimbare" trebuie sa verific suruburile de la cadru, scarite ... etc .... ( mi s-a desfacut odata si pompa de ambriaj , noroc ca am vazut cand eram aproape de casa ), si consuma guma spate undeva la 2500- 3000 km ... fata de gsxr 750 care ducea pana la 5000 km ... in fine ....Asfalt Uscat ( pt mine azi incepe sezonul 12 grade cu soare ) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 norocosule mie abia azi mi s-a topit zapada de pe motor da o tura tot fac azi cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate