manu_vvu Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 Scrie mail cat mai clar, cu toate informatiile de contact, copie dupa acte de proprietate, etc, spre producator. Majoritatea iti ofera un raspuns oficial care te poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 Scrie mail cat mai clar, cu toate informatiile de contact, copie dupa acte de proprietate, etc, spre producator. Majoritatea iti ofera un raspuns oficial care te poate ajuta. Subscriu. @rapy22 Daca reparatorul autorizat nu te poate ajuta, recomand sa contactezi importatorul. Eu am gasit datele acestea de contact: https://www.suzuki.ro/autoturisme/suzuki/contact/date-de-contact/ Mentionez ca la scurt timp dupa vizita in service, am primit o instiintare de la autoritatea rutiera germana (in momentul expedierii probabil nu fusesera instiintati ca am efectuat campaniile), cum ca sunt obligat in 30 de zile sa merg sa efectuez cele doua campanii de rechemare. Am recontactat dealerul, mi-au confirmat apoi in scris, ca autoritatea respectiva a fost notificata cu privire la efectuarea campaniilor. As fi atasat instiintarea aici, dar nu stiu pe unde am ratacit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapy22 Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Salut, Am primit oarecum un raspuns din partea celor de la MotorTeam : Este activa rechemarea pentru Dvs, apare ca nu a fost schimbata deci trebuie schimbata insa noi momentan suntem in renegociere cu suzuki ca ne costa pe noi mai mult si nu merita... cautati in alta parte...oricum va ma costa vreo 2mil aprox ca noi va trimiteam la un colaborat cu stand frane sa va schimbe. Asta am primit de la ei... caut alta pe langa Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Salut, Am primit oarecum un raspuns din partea celor de la MotorTeam : Este activa rechemarea pentru Dvs, apare ca nu a fost schimbata deci trebuie schimbata insa noi momentan suntem in renegociere cu suzuki ca ne costa pe noi mai mult si nu merita... cautati in alta parte...oricum va ma costa vreo 2mil aprox ca noi va trimiteam la un colaborat cu stand frane sa va schimbe. Asta am primit de la ei... caut alta pe langa Bucuresti Eu zic sa iei in paralel legatura cu Suzuki Romania. Fiind o campanie de safety, producatorul trebuie sa iti remedieze problema de urgenta si obligatoriu in mod gratuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Pentru rechemare nu ai nevoie sa platesti absolut nimic, cauta alt service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Recall la pompa de frana la gsx-r k5, m-au trimis la Bardak pe vremea aia (2015 parca) si am rezolvat fara niciun cost. Incearca sa dai un telefon la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapy22 Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Inca astept de la Motto Brasov raspuns... intre timp am gasit si eu o evacuare Jardine JP1 pe care doresc sa o pun pe al meu Gsxr k9 de 600... insa din cate am cautat este pentru 1000.... dar omul vinde inclusiv cu catalizator oare daca pun acel catalizator in locul la al meu este ok? se potriveste? atasez niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Salut. Ce bec foloseste gsxr 600 k1 pe faza scurta si pe faza lunga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 H7 cred...dar sa nu care cumva sa ai o conversie la alt tip. Caz in care, mai bine le scoti si te uiti sa vezi de care sunt. Mai bine decat sa cumperi pe vorbe sau pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Salut. Ce bec foloseste gsxr 600 k1 pe faza scurta si pe faza lunga ? Becuri H7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Are xenon. Nu stiu ce bec foloseste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 Si a mea are xenon, dar e montat cumva in paralel. Adica am firele instalatiei originale libere acolo. Daca vreau sa ma întorc la bec, pun becul si schimb alimentarea lui pe firele originale si las firele xenonului libere (dar izolate la capete). Cel putin asa mi-a spus propietarul anterior. Tre sa vezi cum e xenonul montat. Teoretic, daca farul e original si din generația K1, becurile sunt H7 pe ambele faze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 H7 sunt scurta lunga , am rezolvat. Mulțumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Salutare! Are cineva un manual de service pentru un Gsx-R 600 K8 ? Mulțumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Da,te ajut eu lasa-mi o adresa de mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Manuvvu@gmail.com Multumesc mult! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Ai mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zavo1 Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Salutare. Am si eu un gsxr600 k3 si de fiecare data cand ies cu el, miroase fffoarte tare a benzina dupa el. Pe langa faptu ca eu miros tot a benzina, si cei cu care am fost si au mers in spatele meu, au spus ca miroase tare a benzina. L-am verificat si cu motorul in mers, si cu oprit, si nu pare sa curga pe nicaieri benzina. Aveti idee ce ar putea fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Ce consum ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zavo1 Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 (editat) Undeva la 7%. Estimat...nu l am facut niciodata. Am facut transfagarasanu cu 3 prieteni cu honda hornet toti trei si chiar nu m-am remarcat cu consumul. Editat Iunie 25, 2018 de zavo1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Si motorul merge rotund? Ralantiul e ok (cam pe la 1200)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zavo1 Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Da. Totul e ok. Cei care au mai mers in spatele meu spuneau ca la accelerare mai puternica, in momentul schimbarii treptei de viteza cu una superioara motoru emana fum alb. Putin, dar sesizabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Cred ca trebuie sa faci un test de compresie. Cu ocazia asta vezi cum arata si bujiile, poti sa faci si sincronizare de clapete, verificarea socului si a furtunaselor de pe la admisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zavo1 Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Mersi mult! O sa incep cu bujiile care nu cred ca au mai fost schimbate de ceva vreme. Revin cu concluzii. Mersi inca o data pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Multumesc mult, TNG ptr manual. Exact ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate