raduprint01 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 stimabililor, este unul din putinele treaduri civilizate de pe forum. haideti sa il pastram asa. omu chiar avea nevoie de un sfat, ca "din auzite".... toti incepem de undeva sa castigam experienta si sa ne pricepem, da pana atunci macar pe forum sa fim liberi sa ne intrebam colegii numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) plm ma s-au discutat treburile astea de nenumarate ori pe forumu' asta si degeaba ca nu se prinde nimica de nimeni si plus de asta de fiecare data cand apare vreun incepator se reiau discutiile pt domnia sa. asta ma enerveaza pe mine nu faptu' ca se discuta..crezi ca ala merge in asa fel incat sa conteze dak e pe 180 sau 190 vreau sa vad un video postat de unu dintre incepatorii astia cum rup gumele pe curbe si PROMIT ca nu mai postez veci! Editat Februarie 17, 2010 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 E bine ca nu vor si anvelopa de 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Aici sunt total de acord cu Todea. Dupa cum am mai spus si in un post anterior...cel mai bun prieten al incepatorului sunt functia "search" si Google. Ii asigur ca pe forumurile straine gasesc informatii muuuult mai bune decat pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 crezi ca ala merge in asa fel incat sa conteze dak e pe 180 sau 190 vreau sa vad un video postat de unu dintre incepatorii astia cum rup gumele pe curbe si PROMIT ca nu mai postez veci! pai crezi ca el stie cand se simte diferenta? presupun ca nu, si de aia intreaba. si pe mine ma oftica ca nu se cauta pe forumuri, da toti incepatorii vor sa se simta bine ca scriu si eu pe forum, si crede-ma ca asta n-o sa o schimbi niciodata. N-ai decat din partea mea sa te oftici pe fiecare incepator care pune o intrebare deja dezbatuta, da o sa fi o persoana tare nervoasa stim toti ca e realitate ce zici tu, da care ii sensul sa le tot dam peste bot? vin tot timpul altii si altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 io-mi pun gume de cati bani am ... probabil fur cauciucurile lu vecinu de la 4 dp bicla, cu tot cu jenti, ca au culoarea originala si nu afecteaza ciclistica. am si io o problema : unde draq ne dam anu asta ? ca tot asfaltu-i explodat ? 2 : ( tehnic ) - la accident mi s-a rupt un stift ( cel din dreapta ) dp jugul inferior. - da ala care blocheaza cursa furcii, sa nu-ti vina maneta in rezervor. ma gandesc io ( nu's blonda ) ca daca ii dau o sudura acolo, n-o sa tina, probabil o sa cedeze cu prima ocazie cand o sa fac o intoarcere pe cric. i-as da o gaura in loc, filet, si as baga un surub pe post de opritor. dati-va si voi cu parerea, ce-i mai bine sa fac. ps: exclus schimbarea jugului, ca tb sa-i dau bani lu vecinu de la 3, care-i fura lu ala de la 4 rotile dp bicla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 am de ales dintre gumele astea... care merge cel mai bine la ciclistica? gropile sunt grave... cica zicea oprescu sa le lipeasca ca sa nu se mai ia presa de el.... o sa le mai lipeasca, o sa le mai lipeasca, o sa le mai lipeasca... si tot asa. Strazi normale nu o sa fie niciodata. La partea cu opritorul ala.. poate merge sa confectionezi o bucata metalica pe care sa o prinde acolo, in loc sa gauresti. Nu imi vine acum in minte exact cum arata treaba aia dar imi imaginez ceva de genul (nu stiu daca se intelege ceva): || || || v L=========I==|| I || || || || || || I || ==========I==|| ^ (betele alea perpendiculare ar fi un fel de suruburi care sa stranga piesa in loc...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackRacer Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 salutare. Sunt un posibil cumparator Suzuki gsx 600 r preferabil 2001>>> Am si eu o rugaminte la voi posesorii de asa ceva (nu neaparat doar 2001)...ma intereseaza 3 puncte tari pentru care imi recomandati aceasta motocicleta si 3 puncte slabe...sper ca nu deranjez cu aceasta intrebare...de altfel de unde altundeva as putea afla daca nu de la voi...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 salutare. Sunt un posibil cumparator Suzuki gsx 600 r preferabil 2001>>> Am si eu o rugaminte la voi posesorii de asa ceva (nu neaparat doar 2001)...ma intereseaza 3 puncte tari pentru care imi recomandati aceasta motocicleta si 3 puncte slabe...sper ca nu deranjez cu aceasta intrebare...de altfel de unde altundeva as putea afla daca nu de la voi...? PUNCTE TARI: -nu e honda -nu e yamaha -nu e kawasaki PUNCTE SLABE: -nu face uili singura -nu are gps -mai cauta si tu cand esti detinator mai zine si tu pct tari si slabe Mesaj completat pai crezi ca el stie cand se simte diferenta? presupun ca nu, si de aia intreaba.si pe mine ma oftica ca nu se cauta pe forumuri, da toti incepatorii vor sa se simta bine ca scriu si eu pe forum, si crede-ma ca asta n-o sa o schimbi niciodata. N-ai decat din partea mea sa te oftici pe fiecare incepator care pune o intrebare deja dezbatuta, da o sa fi o persoana tare nervoasa stim toti ca e realitate ce zici tu, da care ii sensul sa le tot dam peste bot? vin tot timpul altii si altii ma crezi ca din 5 motoare cate am avut pana acuma nu am cerut niciodata sfaturi la nimeni?m-am documentat eu singur dak a fost ceva de documentat dak nu am facut dupa voia inimii.de altfel total de acord cu doctoroo, informatia adevarata se afla pe forumurile din afara nu de pe forumu asta unde fiecare isi da cu parerea si cu presupusu' si unde toti is mecanici.acuma sa fim seriosi nu cumperi un motor ca zic eu ca e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackRacer Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 PUNCTE TARI:-nu e honda -nu e yamaha -nu e kawasaki PUNCTE SLABE: -nu face uili singura -nu are gps -mai cauta si tu cand esti detinator mai zine si tu pct tari si slabe Mesaj completat ma crezi ca din 5 motoare cate am avut pana acuma nu am cerut niciodata sfaturi la nimeni?m-am documentat eu singur dak a fost ceva de documentat dak nu am facut dupa voia inimii.de altfel total de acord cu doctoroo, informatia adevarata se afla pe forumurile din afara nu de pe forumu asta unde fiecare isi da cu parerea si cu presupusu' si unde toti is mecanici.acuma sa fim seriosi nu cumperi un motor ca zic eu ca e bun ok...am inteles ideea ms oricum si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 salutare. Sunt un posibil cumparator Suzuki gsx 600 r preferabil 2001>>> Am si eu o rugaminte la voi posesorii de asa ceva (nu neaparat doar 2001)...ma intereseaza 3 puncte tari pentru care imi recomandati aceasta motocicleta si 3 puncte slabe...sper ca nu deranjez cu aceasta intrebare...de altfel de unde altundeva as putea afla daca nu de la voi...? lasand gluma la o parte ,avantajul ar fi injectia, care r6 si kawa 600 nu le au la anii 2001 2002 ,eu zic ca e un motor bun am avut unul cu 70 mii km si mergea laser ,nici un zgomot la motor fata de unul cu 20 de mi sa zic , acum mai mult tine in primul rand de gusturi ce alegi ,cel putin la mine asta conteaza in primul rand sa-mi fie drag de el apoi altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackRacer Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 lasand gluma la o parte ,avantajul ar fi injectia, care r6 si kawa 600 nu le au la anii 2001 2002 ,eu zic ca e un motor bun am avut unul cu 70 mii km si mergea laser ,nici un zgomot la motor fata de unul cu 20 de mi sa zic , acum mai mult tine in primul rand de gusturi ce alegi ,cel putin la mine asta conteaza in primul rand sa-mi fie drag de el apoi altele... ms pill...ma bucur sa aflu ca mai sunt si oameni seriosi pe aici.toate cele bune.asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Ene Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 salutare. Sunt un posibil cumparator Suzuki gsx 600 r preferabil 2001>>> Am si eu o rugaminte la voi posesorii de asa ceva (nu neaparat doar 2001)...ma intereseaza 3 puncte tari pentru care imi recomandati aceasta motocicleta si 3 puncte slabe...sper ca nu deranjez cu aceasta intrebare...de altfel de unde altundeva as putea afla daca nu de la voi...? gsxr 750 de vinzare din 2000 ,merge brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Omu vrea de 600 Omu vrea din 2001 Omu zice ca aici nu este sectiunea bursa! Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Ene Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Omu vrea de 600Omu vrea din 2001 Omu zice ca aici nu este sectiunea bursa! Multa bafta e alegerea lui,dar asta nu inseamna ca nu poate sa se intereseze si de alte modele si io ini doresc o busa dar.... asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Dragi colegi,unde gasesc si eu cauciucuri de alta culoare decat negru.Gen rosu,sau mai stiu eu ce,exemplu marca Tomahawk.Stie cineva?Sau a avut cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Dragi colegi,unde gasesc si eu cauciucuri de alta culoare decat negru.Gen rosu,sau mai stiu eu ce,exemplu marca Tomahawk.Stie cineva?Sau a avut cineva? man ..... sincer .... e pe bune intrebarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 De ce ma intrebi,pare o gluma?Am vazut si eu la altii in curte...vreau si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 am avut unul cu 70 mii km si mergea laser ,nici un zgomot la motor fata de unul cu 20 de mi sa zic , acum mai mult tine in primul rand de gusturi ce alegi ,cel putin la mine asta conteaza in primul rand sa-mi fie drag de el apoi altele... In primul rand conteaza cum a fost intretinut motorul indiferent de marca ! Se stie ca fiecare motor fie ca e Yamaha ,Honda ,Suzuki etc are bubele lui ! Conteaza si cum te simti pe mobra , asa ca inainte sa fii chitit pe un model vezi si cum stai pe el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Dragi colegi,unde gasesc si eu cauciucuri de alta culoare decat negru.Gen rosu,sau mai stiu eu ce,exemplu marca Tomahawk.Stie cineva?Sau a avut cineva? Nu stiu daca gasesti in europa, dar din USA poti sa gasesti pe cineva sa aduca. Incearca la user-ul Mikicbr de pe forumul vecin si prieten pro-bike. Probabil ca cea mai mare problema la transport ar fi greutatea lor, dar ma gandesc ca nici 50 de kile nu au. Sau la baietii de pe aici care aduc de pe ebay. Am vazut o data o motoreta echipata astfel. Prima impresie a fost ca avea incalzitoare pe cauciucuri , dar tre sa recunosc ca au un efect vizual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Nu stiu daca gasesti in europa, dar din USA poti sa gasesti pe cineva sa aduca. Incearca la user-ul Mikicbr de pe forumul vecin si prieten pro-bike. Probabil ca cea mai mare problema la transport ar fi greutatea lor, dar ma gandesc ca nici 50 de kile nu au.Sau la baietii de pe aici care aduc de pe ebay. Am vazut o data o motoreta echipata astfel. Prima impresie a fost ca avea incalzitoare pe cauciucuri , dar tre sa recunosc ca au un efect vizual. anu trecut am vazut pe ebay usa si pe germania marca avon cred erau toate culorileda acum nam vazut nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Aha,la americanii aia gasesti mereu ce vrei,numai la noi nu.Estetice sunt sigur ca sunt ok,nu stiu acum la pret cum sunt,si daca pe strada sunt cat de cat ok,sa poti merge cu ele totusi,nu doar ptr poze...Am inteles ca isi pastreaza culoarea si la interior,adika nu sunt doar vopsite ca sa zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Dragi colegi,unde gasesc si eu cauciucuri de alta culoare decat negru.Gen rosu,sau mai stiu eu ce,exemplu marca Tomahawk.Stie cineva?Sau a avut cineva? Ce dement esti... nu sunt bune de nimic cauciucurile alea colorate, zici ca sunt din plastic. Da roz nu vrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Aha,la americanii aia gasesti mereu ce vrei,numai la noi nu.Estetice sunt sigur ca sunt ok,nu stiu acum la pret cum sunt,si daca pe strada sunt cat de cat ok,sa poti merge cu ele totusi,nu doar ptr poze...Am inteles ca isi pastreaza culoarea si la interior,adika nu sunt doar vopsite ca sa zic asa... pretul era mult sub cele normale deci si calitatea inseamna ca era de rahat ,eu unu nu as pune asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxey Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 AM SI EU O INTREBARE.... CUM IMI POT PROCURA SI EU UN AMORTIZOR DE GHIDON.... MARCA GVR.... VA SPUNE CEVA ACEASTA FIRMA ..? E OK? AS VREA SA IMI MONTEZ UN AMORTIZOR...CARE AR FI CEL MAI BUN... CALITATE-PRET??? MS.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate