TNG Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 astazi am bagat o ultima plimbare...joi ne despartim Frumos desen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Frumos desen! mersi Geo! a vrut mai demult un copil sa o cumpere dar a zis ca,cum sa apara cu dracovenia asta akas ca il bate masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 astazi am bagat o ultima plimbare...joi ne despartim Pe fatza ce compozitie are? Mai tine frina pe vremea asta? Vad ca spatele e SC2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 la un mers total nesportiv si pozitia 90% drept a fost ok..pe fata era sc1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 (editat) La multi ani SUZUKI la multi ani bykeri !! Sa ne dea Domnul exact cat meritam si putem duce cat sa fim fericiti !! Editat Decembrie 23, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Sarbatori fericite si La Multi Ani ,gixeristi si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori fericite tuturor si sa speram ca anu' ce vine sa fie macar la fel de bun ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 (editat) [joke]todea, ce faci aici? Sari cu urarile pe TOPICUL NOSTRU. [/joke] Sarbatori fericite, baieti! Editat Decembrie 24, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori fericite (in primul rand ceberistilor,pasionati de gixxere) si la 99% dintre gixxeristi P.S poate la anu se indura vreun ceberist sa imi dea un RR la o tura mica As mai incerca si un 636 2005+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori fericite (in primul rand ceberistilor,pasionati de gixxere) si la 99% dintre gixxeristi P.S poate la anu se indura vreun ceberist sa imi dea un RR la o tura mica Ti-l dau eu, daca ajungi pe aici. Sa vezi cum in secunda doi iti pui Suzi-ul la vanzare si-ti iei RR. Asta s-a intamplat si cu todea. S-a urcat pe un RR si a vandut Gixx-u'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Nicule ,ne vedem la vara si mai vedem noi cum sta treaba ! Pana una alta Sarbatori Fericite tuturor indiferent ce mobra au sub fund ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Ti-l dau eu, daca ajungi pe aici. Sa vezi cum in secunda doi iti pui Suzi-ul la vanzare si-ti iei RR. Asta s-a intamplat si cu todea. S-a urcat pe un RR si a vandut Gixx-u'. Nici in real life nu am toate țiglele pe casa...nu numai in mediul virtual.Asa ca la anu incalec pe mobra sau scuter si vin sa imi dai mobra o tura As vrea eu o mobra mai noua,dar tot gixxer sa fie.Oricum tanculețul galbejit,e prima dragoste.Iar asta nu se uita niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 [joke]todea, ce faci aici? Sari cu urarile pe TOPICUL NOSTRU. [/joke] Sarbatori fericite, baieti! daca sub brad sade un k9?! Ti-l dau eu, daca ajungi pe aici. Sa vezi cum in secunda doi iti pui Suzi-ul la vanzare si-ti iei RR. Asta s-a intamplat si cu todea. S-a urcat pe un RR si a vandut Gixx-u'. la ora actuala cred ca am sub 5 km facuti cu rr'u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Nicule ,ne vedem la vara si mai vedem noi cum sta treaba ! Abia astept! daca sub brad sade un k9?! La scara 1:18, nu? la ora actuala cred ca am sub 5 km facuti cu rr'u Exact asta spuneam si eu. N-ai nevoie de 5.000 km sa-ti dai seama ca 1000RR '08-'11 e mobra ideala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 (editat) Abia astept! Exact asta spuneam si eu. N-ai nevoie de 5.000 km sa-ti dai seama ca 1000RR '08-'11 e mobra ideala. Mobra ideala este r1,simti ca traiesti...parca este o fiinta vie care isi impune punctul de vedere,nu am trait pe nici o motoreta senzatiile pe care ti le ofera yamaha cand te dai la ea.Este ca un balaur cu 7 capete si nu stii niciodata care din ele se trezeste cand accelerezi. Editat Decembrie 25, 2011 de b86dtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 ce tampenie ai zis =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Abia astept! La scara 1:18, nu? Exact asta spuneam si eu. N-ai nevoie de 5.000 km sa-ti dai seama ca 1000RR '08-'11 e mobra ideala. o sa-l vezi in curand la rubrica vanzari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Exact asta spuneam si eu. N-ai nevoie de 5.000 km sa-ti dai seama ca 1000RR '08-'11 e mobra ideala. teoretic,practic...cica atunci cand alimentezi cu benzen mai complectezi cu un litru de hulei,1000rr-ul per total,e o mobra cu intretinere destul de costisitoare...uleiul e scump o sa-l vezi in curand la rubrica vanzari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 (editat) @ b86dtm: mi se pare mai vie zx10 04-05 sau 08+ @ todea: kind of epic answer gluma e gluma dar, ce te face sa o vinzi asa repede? Editat Decembrie 25, 2011 de SBN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 mai tot timpul am cate 3 4 mobre in curte..in timpul liber mai vand,mai cumpar.incerc sa-mi finantez iesirile la circuit,care nu sunt ieftine deloc. deci k9 6200 neg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 @ b86dtm: mi se pare mai vie zx10 04-05 sau 08+ zx10 r 2005 am de aproape 1 an si in comparatie cu r1 2007 este ceva mai slab. Oricum am scris aiurea,nu exista motoicleta ideala...fiecare marca este ideala pentru un anumit public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 zx10 r 2005 am de aproape 1 an si in comparatie cu r1 2007 este ceva mai slab. Oricum am scris aiurea,nu exista motoicleta ideala...fiecare marca este ideala pentru un anumit public. Inca nu ai mers pe BMW S1000RR. Celelalte sint troninete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 (editat) Interesant este la S1000RR ca este o reusita instant, fiind (cred eu) primul superbike veritabil de la BMW.De 2 ani de cand a aparut castiga teste peste teste, curse peste curse si nu se vad sanse ca alta motocicleta sa ii fure coroana, nici ZX10 2011 nu are o carte mai grea de aratat,zic eu...Ramane de vazut ce stie Panigale Editat Decembrie 26, 2011 de SBN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 Interesant este la S1000RR ca este o reusita instant, fiind (cred eu) primul superbike veritabil de la BMW.De 2 ani de cand a aparut castiga teste peste teste, curse peste curse si nu se vad sanse ca alta motocicleta sa ii fure coroana, nici ZX10 2011 nu are o carte mai grea de aratat,zic eu...Ramane de vazut ce stie Panigale unde castiga curse peste curse?sa fim seriosi..totul tine de pilot.personal am vazut un gagiu cu un r6 din 99 dupa care practic era imposibil sa te tii(si aici nu fac referire la mine care sunt incepatorul incepatorilor in comparatie cu ala) si in cele din urma a ajuns instructor la california superbike school.ai coitze, nu conteaza scula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate