pretorian Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Salutare, si io proaspat posesor gsx-r 1000 k 3 de doar 2 luni, ce pot sa zic pana acum in vreo 700 km facuti doar ca e foarte incomoda la drum lung in oras e k, te mai opresti la semafor si se odihnesc mainile dar afaraa...mai e cineva posesor de 1000 sa mai povesteasca experiente? Bafta in continuare Suzuki-stilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Bine ai venit @pretorian pe pagina gixarilor Multi km alaturi de K-ul tau si totodata fara probleme. Mai da ce rusinosi is oamenii astia... ...nu cred ca numai atatia posesori de suzi sunt pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 bai yo am 98 kw in talon cati cai am? ce p mea yo m trait cu impresia k am 98 de cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 98 KW ~= 133 CP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Pe ce gsxr ai 133cp?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Pe ce gsxr ai 133cp?!?! un cazan din 98 cu kilometraju in mile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Ma abtin de la comentarii si spun doar ca gsxr-ul 2006 are 125cp.Si chestia cu talonul ,a patit-o si un amic de al meu cu un cbr600f(din 98) si i-a trecut vmax -165km/h ,asa ca totul e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Ma abtin de la comentarii si spun doar ca gsxr-ul 2006 are 125cp.Si chestia cu talonul ,a patit-o si un amic de al meu cu un cbr600f(din 98) si i-a trecut vmax -165km/h ,asa ca totul e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Ideea e ,ca mi-e greu sa cred ca un gsxr600 din 98 sa dezvolte 133cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Ideea e ,ca mi-e greu sa cred ca un gsxr600 din 98 sa dezvolte 133cp si mie mi-e greu p mea macar au gresit in favoarea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Pe bune??Da cum naiba?Si de cati cai e al tau?Ceva modificari sport pe el? Cu gsxr-ul meu cu filtru k&n si evacuare racing scorpion am pus acul la fix 170 de mile.Mai mult oricat l-am forjat nu a mai vrut.O sa pun dynojet cum am avut la cbr sa vad daca sar de limita asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 Cu gsxr-ul meu cu filtru k&n si evacuare racing scorpion am pus acul la fix 170 de mile.Mai mult oricat l-am forjat nu a mai vrut.O sa pun dynojet cum am avut la cbr sa vad daca sar de limita asta Sa ne spui si noua la cat ai ajuns dupa ce pui dynojet.Apropo cam cat iti consuma?(oras/afara si viteza?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Sa ne spui si noua la cat ai ajuns dupa ce pui dynojet.Apropo cam cat iti consuma?(oras/afara si viteza?) Depinde.In oras daca merg normal consuma cam 6% dar daca schimb in rosu sare destul de mult pana la 10%.Afara imi ia in jur de 7.5% in medie.Pe autostrada am mers aproape numai in blana cand am fost la intrunire la Constanta si a papat ceva benzina dar a meritat din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 Depinde.In oras daca merg normal consuma cam 6% dar daca schimb in rosu sare destul de mult pana la 10%.Afara imi ia in jur de 7.5% in medie.Pe autostrada am mers aproape numai in blana cand am fost la intrunire la Constanta si a papat ceva benzina dar a meritat din plin Mie in oras nu imi ia mai putin de 7 oricat de normal as merge cu el, dar poate nu stiue eu sa merg normal .Afara mi-a luat 5.8l la 100km mers cu 120 aproape constant(mai erau sate,masini lente, etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Incet, incet ne adunam ,dar sa nu imi spuneti voi ca exista motociclist care sa nu aiba MACAR 1 poza cu motorul lui , asa ca va rog...din poza nu vi le fura nimeni Am si eu 2 dre.Suzi; una de 600cc si una de 750 (pana acum vreo luna, era cea mai frumoasa de pe sosea, apoi....a cazut un pic). Sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigru Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Salut toti detinatorii de gsx-r. In martie anul acesta am achizitionat un 600, dar nu imi gasesc o casca potrivita (calitate, sa mi se potriveasca si pret). Momentan folosesc o casaca nepotrivita pentru un gsxr. Totusi, m-am orientat la un Caberg (Miraj). Ce parere aveti? Cum se comporta peste 200km/h? Si ce alt tip de casaca imi recomandati? Si de ce? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 Bine ai venit printre noi .Sa ai parte de multi km frumosi alaturi de gixxi al tau .Totusi, asteptam poze .Caberg Mirage, nu pot sa spun numai ca din punct de vedere estetic ii misto,altceva nu pot spune pentru ca nu am avut un caberg si nu vreau sa vorbesc aiurea . Peste 200km/h moto sau casca? P.S Vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Caberg e casca de chopperisti cu franjuri la nadragi. Punct. Da-o bilute repede si ia-ti un Shoei sau Arai daca vrei ca Gixu tau sa te respecte si sa nu te dea pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Caberg e casca de chopperisti cu franjuri la nadragi. Punct. Da-o bilute repede si ia-ti un Shoei sau Arai daca vrei ca Gixu tau sa te respecte si sa nu te dea pe jos Cam ai jignit ,dar ma rog... . Am cunostinta cu ,Caberg...nu sunt Arai sau Shoei ,dar prin pretul cerut nici macar nu se apropie de Arai si Shoei si e o oferta bunicica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigru Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Bine ai venit printre noi .Sa ai parte de multi km frumosi alaturi de gixxi al tau .Totusi, asteptam poze .Caberg Mirage, nu pot sa spun numai ca din punct de vedere estetic ii misto,altceva nu pot spune pentru ca nu am avut un caberg si nu vreau sa vorbesc aiurea . Peste 200km/h moto sau casca? P.S Vrem poze : Peste 200 cum se comporta casca. Motorul se comporta excelent. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Salutare Sunt Doru aka Bones posesor de GSXR1100W...o bestiuta din '95 de care sunt foarte mandru Am cateva mii de km cu ea si inca ma mai surprinde cu cate ceva In rest toate bune (poze mai incolo ) Keep safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Apelez si pe aici, poate stie cineva: Caut O-ringuri Carburator pentru al meu GSXR 600 97. Le-am gasit de exemplu pe site-ul acesta sub codul 13258-33E00. In schema din link sunt obiectul 37A. Am cautat la cei care aduc de la Louis si nu au gasit pe la sursele lor din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 De ce nu te duci la reprezentanta Suzuki in loc sa cauti aiurea?Nu crezi ca acolo ai gasi sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 De fraier stiu ca in general dureaza f mult ca sa-ti aduca o piese pe comanda de la reprezentanta si de asta am incercat pe alte cai. Desigur daca ma duceam acum o luna si ceva la reprezentanta pana pana acum ar fi sosit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 De fraier stiu ca in general dureaza f mult ca sa-ti aduca o piese pe comanda de la reprezentanta si de asta am incercat pe alte cai. Desigur daca ma duceam acum o luna si ceva la reprezentanta pana pana acum ar fi sosit... ASA E!!!REPREZENTANTZA SUGE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate