biancocelleste Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 rca la 600 cmc...140 de ron minimum!!! ce ti-ai gasit? M-am speriat aiurea, unde, unde ? Btw, am varsta pana in 30 de ani, am inteles ca scumpirile astea vin la cei cu varste pana in 30 de ani. Poate ca vorbesc balarii...am sa caut pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 www.rca-ieftin.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 cei pana in 25 ani sunt cei mai afectati,asa era anul trecut,nu stiam ca de anul acesta au marit varsta de ani cu "probleme" pt 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Pe RCA-Ieftin imi daduse 155 de lei .. Lasa bre , ca pana la urma iti iei tu Suzeta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 www.rca-ieftin.ro msi, ma descurc, intai sa am talonul in fata sa stiu ce sa bag acolo si mobra!!!!!!!!! Ar fi si timpul ca deja simt ca ma lasa nervii. Ptiuuu, 10 minute si ma tirez home. Ciao bajetii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Buna seara, fiti amabili domnilor posesori de GSXR, poate sa imi spuna cineva ce lungime are cablu de ambreiaj pentru un 2001 gsxr 600? am gasit la un magazin mai multe lungimi si as dori sa il cumpar pe cel ce se potriveste din prima, nu sa tai din el... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 sunt patit cu cablul de ambreuaj. Uita te matale frumos in talon, vezi ce serie de sasiu ai si cauta-ti cablu OEM sau aftermarket conform codului aceluia. Nu merita sa faci tiganie pentru un cablu de ambreiaj si pe urma sa ramai cu mobra in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Am o motocicleta malefica! Sunt in ziua mea libera , si in loc sa dorm , sa ma odihnesc , sa fiu fresh pentru tura de 12 ore de maine , mi-a dat desteptarea ! Astept sa se mai adune un grad - doua , sa o sterg si sa o bibilesc putin , ca pe la 11 sa o scot la plimbare ! Pai e frumos ce-mi face ?! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 sunt patit cu cablul de ambreuaj. Uita te matale frumos in talon, vezi ce serie de sasiu ai si cauta-ti cablu OEM sau aftermarket conform codului aceluia. Nu merita sa faci tiganie pentru un cablu de ambreiaj si pe urma sa ramai cu mobra in drum. merci de indrumare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 merci de indrumare Eu am mers cu kituri de reparatii si toate cele si mai mult de 300-400 de km nu ma tineau, logic. Cum mi-am luat cablu original, cum am observat ca imi cupla mai bine si am evitat situatiile penibile in care trebuia sa imping la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Eu am mers cu kituri de reparatii si toate cele si mai mult de 300-400 de km nu ma tineau, logic. Cum mi-am luat cablu original, cum am observat ca imi cupla mai bine si am evitat situatiile penibile in care trebuia sa imping la ea. unde gasesc unul original? magazin,site ceva? Editat Martie 5, 2013 de Ashtray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 http://www.wemoto.ro/bikes/suzuki/gsxr_600_k1/01/ si mai sunt, dar nu mai stau sa caut acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 http://www.wemoto.ro/bikes/suzuki/gsxr_600_k1/01/ si mai sunt, dar nu mai stau sa caut acum... merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 aladin verifica mesageria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 te rog B! shop ai un like pentru post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Azi suza mea a primit un cauciuc Pilot Power 2ct...din pacate second dot 2012, putin folosit...zic eu bun pentru inca un sezon. Imi recomandati si mie o vulcanizare unde sa il schimb...si tot odata un spray de lant. Merci frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Azi suza mea a primit un cauciuc Pilot Power 2ct...din pacate second dot 2012, putin folosit...zic eu bun pentru inca un sezon. Imi recomandati si mie o vulcanizare unde sa il schimb...si tot odata un spray de lant. Merci frumos. la ce pret l ai luat ady? vulcanizare era prin teiul doamnei pe Gheorghe Titeica poate se ocupa si de echilibrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 la ce pret l ai luat ady? vulcanizare era prin teiul doamnei pe Gheorghe Titeica poate se ocupa si de echilibrari 70 de euro johnny....dot 2012 cam 2000 de km folosit conditii de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) 70 de euro johnny....dot 2012 cam 2000 de km folosit conditii de strada Felicitari ca ai incaltat-o On: vreau sa vina maine mai repede! Editat Martie 6, 2013 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 maine e zii de achizitii!!! black devil is coming!!):))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) nici eu nu o puteam spune mai bine ady ) hai cu gixerica Editat Martie 6, 2013 de jhonny_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 maine e zii de achizitii!!! black devil is coming!! Astept momentul asta de mai bine de un an de zile, va dati seama ce e in sufletelul meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 clar diseara noapte alba, maine palpitatii de inima...si un moment de "nu imi vine sa cred ca sunt la ghidonul ei" maine pe drum!!! iti zic eu..sunt trecut prin asa ceva:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Astept momentul asta de mai bine de un an de zile, va dati seama ce e in sufletelul meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Ce e maine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate