Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

rca la 600 cmc...140 de ron minimum!!! ce ti-ai gasit?

M-am speriat aiurea, unde, unde ? Btw, am varsta pana in 30 de ani, am inteles ca scumpirile astea vin la cei cu varste pana in 30 de ani. Poate ca vorbesc balarii...am sa caut pe net :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cei pana in 25 ani sunt cei mai afectati,asa era anul trecut,nu stiam ca de anul acesta au marit varsta de ani cu "probleme" pt 30

Link spre comentariu

Pe RCA-Ieftin imi daduse 155 de lei .. Lasa bre , ca pana la urma iti iei tu Suzeta :))

Link spre comentariu

Buna seara, fiti amabili domnilor posesori de GSXR, poate sa imi spuna cineva ce lungime are cablu de ambreiaj pentru un 2001 gsxr 600? am gasit la un magazin mai multe lungimi si as dori sa il cumpar pe cel ce se potriveste din prima, nu sa tai din el...

Multumesc :)

Link spre comentariu

sunt patit cu cablul de ambreuaj. Uita te matale frumos in talon, vezi ce serie de sasiu ai si cauta-ti cablu OEM sau aftermarket conform codului aceluia. Nu merita sa faci tiganie pentru un cablu de ambreiaj si pe urma sa ramai cu mobra in drum.

Link spre comentariu

Am o motocicleta malefica! Sunt in ziua mea libera , si in loc sa dorm , sa ma odihnesc , sa fiu fresh pentru tura de 12 ore de maine , mi-a dat desteptarea ! Astept sa se mai adune un grad - doua , sa o sterg si sa o bibilesc putin , ca pe la 11 sa o scot la plimbare ! Pai e frumos ce-mi face ?! :))

Link spre comentariu

sunt patit cu cablul de ambreuaj. Uita te matale frumos in talon, vezi ce serie de sasiu ai si cauta-ti cablu OEM sau aftermarket conform codului aceluia. Nu merita sa faci tiganie pentru un cablu de ambreiaj si pe urma sa ramai cu mobra in drum.

merci de indrumare :D

Link spre comentariu

merci de indrumare :D

Eu am mers cu kituri de reparatii si toate cele si mai mult de 300-400 de km nu ma tineau, logic. Cum mi-am luat cablu original, cum am observat ca imi cupla mai bine si am evitat situatiile penibile in care trebuia sa imping la ea.

Link spre comentariu

Eu am mers cu kituri de reparatii si toate cele si mai mult de 300-400 de km nu ma tineau, logic. Cum mi-am luat cablu original, cum am observat ca imi cupla mai bine si am evitat situatiile penibile in care trebuia sa imping la ea.

unde gasesc unul original? magazin,site ceva?

Editat de Ashtray
Link spre comentariu

Azi suza mea a primit un cauciuc Pilot Power 2ct...din pacate second dot 2012, putin folosit...zic eu bun pentru inca un sezon. Imi recomandati si mie o vulcanizare unde sa il schimb...si tot odata un spray de lant. Merci frumos.

Link spre comentariu

Azi suza mea a primit un cauciuc Pilot Power 2ct...din pacate second dot 2012, putin folosit...zic eu bun pentru inca un sezon. Imi recomandati si mie o vulcanizare unde sa il schimb...si tot odata un spray de lant. Merci frumos.

la ce pret l ai luat ady? vulcanizare era prin teiul doamnei pe Gheorghe Titeica poate se ocupa si de echilibrari

Link spre comentariu

la ce pret l ai luat ady? vulcanizare era prin teiul doamnei pe Gheorghe Titeica poate se ocupa si de echilibrari

70 de euro johnny....dot 2012 cam 2000 de km folosit conditii de strada

Link spre comentariu

clar diseara noapte alba, maine palpitatii de inima...si un moment de "nu imi vine sa cred ca sunt la ghidonul ei" maine pe drum!!! iti zic eu..sunt trecut prin asa ceva:)

Link spre comentariu