IceCube Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 superba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Azi am spalat-o,si i-am pus si crash-urile!Defapt mi le-a pus colegul nostru Mariusica:)Multam mult,si raman dator,vorba ta,sper sa nu ajung sa le folosesc;) salut, ai rezolvat cu RARul? Eu eram cu r6ele negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 (editat) Da man,am fost la un magazan de electrice,si am luat o lampa obosita de Dacie.Dupa aia ,am fost la un service,si am gasit un electrician,care vroia sa-mi dea gaura in burta ei,ca sa o prinda.Am gasit o bucatica de fier,cu gaura,si am prinso prin susrub de numar.Am legatat-o la firul de pe stop,si s-a rezolvat.I-am bagat mobra cu japca lu ala inauntru,sa-i verifice seriile.Era inafara programului,dar oricum,daca nu ma mai primea,cedam nervos...Al doilea drum pana in Voluntari nu-l faceam,pe motive de genul asta.El nici nu avea voie sa se lege de lampa cu lumina de numar,ptr ca nu trebuia decat sa verifice seriile,nu era ITP,in fine,bine ca s-a rezolvat. Cracky merci frumos;) Editat Februarie 12, 2008 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 (editat) SA O STAPANESTI SANATOS !!!!!!!!! intrebare: 1. pe partea stanga ai ciupit din carena sa-i pui crash-u ???? poti sa faci niste poze mai detaliate ? 2. caut garaj zona rasaritului - frigocom Editat Februarie 12, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Merci frumos! Nu am gaurit carena,aceeasi problema am crezut ca o sa am.Crash-pad-ul de pe partea stanga,vine cu un adaptor special,tocmai pentru a nu gauri carena;) Si eu vreau garaj,in zona dr taberei;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 mamma mia e groaznica .. parca vad o barbie pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Am aflat ceva de unul pe undeva pe la intersectia Timisoarei cu Cascadelor. ceva in jur de 1mil/luna. ( SCUZE PT OFF TOPIC ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Da man,am fost la un magazan de electrice,si am luat o lampa obosita de Dacie.Dupa aia ,am fost la un service,si am gasit un electrician,care vroia sa-mi dea gaura in burta ei,ca sa o prinda.Am gasit o bucatica de fier,cu gaura,si am prinso prin susrub de numar.Am legatat-o la firul de pe stop,si s-a rezolvat.I-am bagat mobra cu japca lu ala inauntru,sa-i verifice seriile.Era inafara programului,dar oricum,daca nu ma mai primea,cedam nervos...Al doilea drum pana in Voluntari nu-l faceam,pe motive de genul asta.El nici nu avea voie sa se lege de lampa cu lumina de numar,ptr ca nu trebuia decat sa verifice seriile,nu era ITP,in fine,bine ca s-a rezolvat. Cracky merci frumos;) Aceeasi faza mi-au facut-o si mie cu lampa...N-au avut ce sa imi zica si s-au luat de lampa... i-au dat cateva ture pana au gasit cusurul asta Am facut 2 drumuri si mi-a luat o zi de la 8 dim la 8 seara sa o inmatriculez... Misto stradutele de la RAR...vii cu motoru ok si pleci cu el pe remorca... Editat Februarie 15, 2008 de Cata MCMLXXXVII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Frumos,nu?Simti ca traiesti,e o relaxare totala.Sa moara Sanda,daca nu aveam niste nervi,de-mi venea sa aprind o sticla incendiara,si sa le arunc la birouri acolo,sa arda ca soaricii,f___i in gura sa-i F_T!Si baiatul de la care am luat-o din Timisoara,spunea ca a luat ITP-ul fara probleme,si vorba aia,nu o identificare banala.Imputit Bucuresti-ul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Hehe, Dinicutu ? arde si el imediat cum poate pe cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 SALUT GIXERILOR!AM NEVOIE DE CINEVA CARE ARE SRAD 750INTR-O PROBLEMA.MAI EX MI-A EXPIRAT NR PROV SI VREAU SA IAU MOTORUL DIN N GRIGORESCU SI SA-L ADUC IN MILITARI.PT OPERATIUNEA"TRANSPORTUL"AM NEVOIE DE UN NR DE INM,CU ACTELE DE PE UN GIXER INMATRICULAT.CEL CARE MA VA AJUTA MA VA INSOTI,IN MICA EX PT A ELIMINA ORICE DUBIU,SI SE VA INDESTULA CU MMMMMULTA BAUTURA AM NUVOIE URGENT PT CA MOTORUL DERANJEAZA UNDE SE AFLA ACUM.MULTUMIRI ANTICIPATE!0723731462 GUSTY.DACA SE POATE PANA MAINE CEL TARZIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Frumos,nu?Simti ca traiesti,e o relaxare totala.Sa moara Sanda,daca nu aveam niste nervi,de-mi venea sa aprind o sticla incendiara,si sa le arunc la birouri acolo,sa arda ca soaricii,f___i in gura sa-i F_T!Si baiatul de la care am luat-o din Timisoara,spunea ca a luat ITP-ul fara probleme,si vorba aia,nu o identificare banala.Imputit Bucuresti-ul asta! Cel putin imputit! La propriu si la figurat... PS: Si a mea tot din Timisoara e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 aici nu avem probleme de tipul ..sunt de treaba baietii la itp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) Daca vrei sa te enervezi,si sa nu mearga nimik normal,daca vrei sa nu faci totul intr-o zi,daca vrei sa te umpli de mizerie,amenzi si probleme,daca vrei sa spargi o baie de ulei la masina,sau semeringii de pe furca...recomand cu ,,caldura,,Bucuresti-ul.Este locul ideaL:)) P>S Si la noi sunt de treaba baietii de la itp:))Trebuie sa te duci cu recomandare,si 1milion spaga,ca sa nu puna intrebari. Editat Februarie 19, 2008 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 ghinion ..daca e sa ma duc cu spaga in tm ma duc si cu reportofonul ascuns ..ca sa isi caute nenea un alt job .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Am facut autentificarea la ploiesti...pe vasile lupu. de fapt s-a dus un prieten cu motoru, eu aveam treaba. a mers totul super bine .... in 10 min a terminat. doar ca bulangii mi-au micsorat valabilitatea itp-ului. era valabil pana in 2009, parca, si cand mi-au dat talonul nou, mi-au mai scazut un an. adica anu asta tb sa ma duc cu ea la itp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 poate s'a schimbat ceva in legislatie si nu se mai da pe 2 ani ..ca sa te cheme mai des si sa ne ia banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 gsxr-ul de 750 din ce an se face pe injectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 gsxr-ul de 750 din ce an se face pe injectie? 1999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_tuning Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) gsxr-ul de 750 din ce an se face pe injectie? 1998 http://www.motorcyclespecs.co.za/model/suz...sxr750%2098.htm Editat Februarie 21, 2008 de bogdan_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 dap, ideea e ca mi-am luat unul, din '99 si inca nu l-am desfacut sa ma uit sub rezervor, acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 are sigur injectie... si zi cat ai dat pe el acolo in italia si pune vreo 2 poze. sa il porti sanatos si fara incidente. asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate