cmd Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) eu am zis de bajetii de la curse ca stiu foarte bine treaba cu ciclurile si cat dau randament maxim pt un anumit timp scos in cursa si de aceea le si schimba ,nu de dunlop racing ,mersi Bogdane,vichendul viitor mergem la @tg secuiesc ,pregateste R1 eu le spun doar atat sa incerce d211,d212 (medium) in conditii superbe ,SOARE,HOT si nu o sa mai incalte motoretele cu altceva Editat Iulie 18, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 pe mine d211 m-a iertat de cateva ori sunt la inceput,nu trag de mine sa scot nu stiu ce timpi doar imi caut pozitiile si trasele corecte!daca aveam alt cauciuc zic eu ca eram putin tavalit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 am ceva piese de SRAD 600, poate trebuie cuiva... motor, carburatoare, roti, inst electrica comenzi etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Salutare! Mi-am terminat si eu de instalat QS-ul, desi ma speriasem la inceput cu toate firele si mufele am reusit sa le pun cap la cap. Am pus si cateva poze pentru cei care ii intereseaza. Conectarea lui a fost cat de poate de simpla, practic semnalul comun la cele 4 bobine l-am rerutat prin gadget-ul conectat la senzor. Timpul de taiere momentan l-am lasat stock, adica 100ms daca nu ma insel. Mai are inca 4 reglaje 85 75 65 45 de ms, n-am apucat sa ma joc cu ele. Vreau sa spun ca dupa toba care e primul care il pui pe motoreta QS-ul a devenit numarul 2 e mondial. Nici nu simti cum schimba si motoreta devine incredibil de rapida(nu mai zic de sunet care e superb cand schimbi). Cu ocazia asta imi reglez si suspensia, care este VARZA (asta am observat cand am schimbat mai sus in ture si spatele topaia si fata la fel). Una peste alta e o jucarie super tare si o recomand tuturor atat curse cat si strada. Pozele din timpul instalarii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Ma omorati Intai Nicu acum si tu ,....Ma bate un gand... Cat a costat jucaria ? Timpii nu se pot seta in functie de treapta aleasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 (editat) Ma omorati Intai Nicu acum si tu ,....Ma bate un gand... Cat a costat jucaria ? Timpii nu se pot seta in functie de treapta aleasa ? Ma omorati Intai Nicu acum si tu ,....Ma bate un gand... Cat a costat jucaria ? Timpii nu se pot seta in functie de treapta aleasa ? Salut, eu am dat 212 lire e universala jucaria deci... merge pe orice moto. Timpii pot fi reglati global ca sa zic asa, acelas pt toate treptele, valorile mentionate mai sus. Cu mana pe inima spun cel mai tare gadget care-l poti pune moto, bubuiturile care le fac schimba )) zici ca e tanc cand trage asa urat face .... Editat Iulie 19, 2013 de Shobo2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Pentru cine are nevoie, am niste piese pentru k6 k7 600 750 (radiator, comenzi, niste carene,roata fata,etc).0726 125 430 sau PM.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Salutare! Mi-am terminat si eu de instalat QS-ul, desi ma speriasem la inceput cu toate firele si mufele am reusit sa le pun cap la cap. Am pus si cateva poze pentru cei care ii intereseaza. Conectarea lui a fost cat de poate de simpla, practic semnalul comun la cele 4 bobine l-am rerutat prin gadget-ul conectat la senzor. Timpul de taiere momentan l-am lasat stock, adica 100ms daca nu ma insel. Mai are inca 4 reglaje 85 75 65 45 de ms, n-am apucat sa ma joc cu ele. Vreau sa spun ca dupa toba care e primul care il pui pe motoreta QS-ul a devenit numarul 2 e mondial. Nici nu simti cum schimba si motoreta devine incredibil de rapida(nu mai zic de sunet care e superb cand schimbi). Cu ocazia asta imi reglez si suspensia, care este VARZA (asta am observat cand am schimbat mai sus in ture si spatele topaia si fata la fel). Una peste alta e o jucarie super tare si o recomand tuturor atat curse cat si strada. Pozele din timpul instalarii: Cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Cu placere! Multumesc mult pentru ajutor si indicatii George, ramana dator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 vand filtru aer bmc gsxr 1000 k7 k8 150 ron , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 am ceva piese de SRAD 600, poate trebuie cuiva... motor, carburatoare, roti, inst electrica comenzi etc... oglinzi ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Ma omorati Intai Nicu acum si tu ,....Ma bate un gand... Cat a costat jucaria ? Timpii nu se pot seta in functie de treapta aleasa ? Tu ai ECU resoftat la mine, timpii de taiere sint setati in ordine descrescatoare cu cresterea fiecarei trepte de viteze. 90-85-80-80-75ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Are cineva tobe mivv pe gsxr 750 k7 ?in special MIVV Doublegun care le vad doar pe GSR-uri Mai exact astea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Cumpar oglinda stanga gsxr k6 k7, a mea sa pierdut pe drum.. http://www.youtube.com/watch?v=QKEenv1bQBA&list=HL1374482555&feature=mh_lolz repet : AM OPRIT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Cumpar oglinda stanga gsxr k6 k7, a mea sa pierdut pe drum.. http://www.youtube.com/watch?v=QKEenv1bQBA&list=HL1374482555&feature=mh_lolz repet : AM OPRIT!! On: am o oglinga stanga OEM,nu e noua si semnalul din oglinda e crapat,pret 100ron,am si semnalul nou nout in cutie,45ron Off: sper ca ai oprit sa il iei la capace...nu inteleg ce cauta ala pe mijlocul drumului...putea sa se termine mult mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Cumpar oglinda stanga gsxr k6 k7, a mea sa pierdut pe drum.. http://www.youtube.com/watch?v=QKEenv1bQBA&list=HL1374482555&feature=mh_lolz repet : AM OPRIT!! Ti-a trecut "glontul pe la ureche".......multi "boi" pe drum Bine ca ai scapat numai cu atat....cretinul ala merita "jucat in picioare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 On: am o oglinga stanga OEM,nu e noua si semnalul din oglinda e crapat,pret 100ron,am si semnalul nou nout in cutie,45ron Off: sper ca ai oprit sa il iei la capace...nu inteleg ce cauta ala pe mijlocul drumului...putea sa se termine mult mai rau bratul e ok? am semnalul si tot numai ca sa rupt fix prinderea de la brat - oglinda Am oprit dar era deja disparut printr-o curte sau naiba sa-l ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 bratul e ok? am semnalul si tot numai ca sa rupt fix prinderea de la brat - oglinda Am oprit dar era deja disparut printr-o curte sau naiba sa-l ia da bratul e ok restul defectelor se vad in poze 0727.240.041-Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 da bratul e ok restul defectelor se vad in poze 0727.240.041-Andrei O sa iti dau un telefon zilele astea merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 (editat) cu placere. in alta ordine de idei,mai am de vanzare: -un amortizor de ghidon stoc pt gsxr -100ron -un set stikere logo GSXR -25ron poate are cineva nevoie de ele. Editat Iulie 22, 2013 de saian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Cred ca te las eu fara stickerele alea...cum facem ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 stau in panduri ca zona,vis-a-vis de carefour market,doar sa ma anunti cand vi spre mine sa nu fiu plecat pe undeva si sa bati drumul de pomana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Pai vorbim la telefon saptmana asta - tine-le pentru mine te rog. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 ok,ti-le pastrez. cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Mersi...nu pot sa-ti zic cu exactitate in ce zi voi ajunge din cauza serviciului, dar la sigur pana vineri te usurez de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate