le_KiKi Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 stie cineva tipul becurilor de pe gixxeru de 600,k8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Poza cu maimuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo_tibitzu Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Salut baieti...Acum 2 zile mi-am gasit pisoiul SUZUKI GSXR 600 K3 trantit si plin de praf...Probabil ca persoanele care au facut poze pe el nu au stiu sa il puna pe cric...Vreau sa stiu si eu daca exista cineva care face autocolante...am inteles ca sunt unele firme care fac autocolantele ca cele originale fara nici o diferenta de design sau material...vreau sa schimb colantul de pe partea stanga pt ca este zgariat rau...si ma intereseaza si niste crash-uri ca nu se mai poate cu lumea din ziua de azi...daca nu am avut nevoie de ele pana acum macar sa le pun pt altii...ce ma sfatuiti...niste crash-uri mai ieftine si frumoase...astept..indrumari...multumesc mult...asfalt uscat... Editat Martie 16, 2008 de yo_tibitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Salut baieti...Acum 2 zile mi-am gasit pisoiul SUZUKI GSXR 600 K3 trantit si plin de praf...Probabil ca persoanele care au facut poze pe el nu au stiu sa il puna pe cric...Vreau sa stiu si eu daca exista cineva care face autocolante...am inteles ca sunt unele firme care fac autocolantele ca cele originale fara nici o diferenta de design sau material...vreau sa schimb colantul de pe partea stanga pt ca este zgariat rau...si ma intereseaza si niste crash-uri ca nu se mai poate cu lumea din ziua de azi...daca nu am avut nevoie de ele pana acum macar sa le pun pt altii...ce ma sfatuiti...niste crash-uri mai ieftine si frumoase...astept..indrumari...multumesc mult...asfalt uscat... acum ceva ani, te ajutam eu. acum nu mai am aparatul de :cutterploter. e dusssss. dar.pt materiale(autocolant, iti recomand magazinul de vis-a-vis de I.G.P.- din str, stef cel mare din bucuresti. acolo poti sa iti cumperi materialul la metraj. atentie, sa iei mai mult ca se pierde ceva din el.. si daca nu ma insel te poti duce sa le faci la algernon.undeva in zona pro-tv din bucuresti.sunt sanse sa aiba direct acolo culoarea auotocolantului. dar: retine: la cutterploter se fac desene intr-o singura culoare.cea a materialului. si se suprapun straturile de colant de culori diferite ca sa iasa desenul. daca ai nevoie de culori mjulte si amestecate si vrei sa fie o singura coala de colant , trebuie sa cauti o firma care sa serigrafiese desenul pe autocolant transparent.. de genul taxiurilor . uita-te la taxi cum sunt colantele de pe ele. poti sa iei legatura cu un sef de la vreu garaj si iti spune el cum si unde. sau vb cu alpinistii utilitari . cum zici tu. sa auzim numai de bine si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 (editat) Salutare! Unde gasesc si eu niste jiglere carburator(cele cu arc pe ele si cu "cioc") pentru GSX R 600 (SRAD) din '97? preferabil noi si cat mai repede... Multumesc anticipat pentru cei care ma vor ajuta Editat Martie 20, 2008 de Bogdan_dbm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Comanda la B&S Motors (Tel: +40 21 266 50 54). Prea repede insa nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 salutare , o intrebare scurta : cum programez ceasul de @ un gixer 600 k5 (ma cam bat butoanele ADJ si SEL ) ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 tine apasat pe ADJ:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Poza cu maimuta faina maimuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 cam 2... 3 minute cat sa tin ca tot nu se schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 cam 2... 3 minute cat sa tin ca tot nu se schimba pe SEL trebuie sa tii apasat cateva secunde (avand ceasul pe display). apoi cu ADJ setezi ora. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 (editat) am incercat , butonul de ADJ merge ca pot sa resetez TRIP1 , TRIP 0 ... dar cand sunt pe ceas nu merge sa.l programez ... nu shtiu ce sa.i faq ...a mai fost programat k nu e ora Italiei de unde a fost adusa .. mersi mult daca mai are cineva alte idei ... Editat Martie 24, 2008 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Salutare, gsx-r 600 K1 are amortizor de ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 am incercat , butonul de ADJ merge ca pot sa resetez TRIP1 , TRIP 0 ... dar cand sunt pe ceas nu merge sa.l programez ... nu shtiu ce sa.i faq ...a mai fost programat k nu e ora Italiei de unde a fost adusa .. mersi mult daca mai are cineva alte idei ... Tine apasat ambele butoane si sel si adj atunci cand ai ceasul p bord pana incepe sa iti clipeasca (in vreo 5 sec ar trebui ) iar dupa aceea cu adj reglezi iar cu sel selectezi ora minutele, cel putin asa functioneaza la k4 meu d 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) Salutare, gsx-r 600 K1 are amortizor de ghidon? Da, cel putin al meu are. din cate stiu de la K1 in sus, suzuki le pune din fabrica amortizoru de ghidon. Editat Martie 25, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 mersi jhon o sa incerc si asta --- Mesaj completat în 25 Mar 2008 15:52 -------------am reusit mersi mult jhon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Salutare, Fericit posesor de GSXR 600 k2 de 2 zile .. incepator..fara permis (acum fac scoala dar deja am avut probleme cu politia,am scapat de vreo 2 ori cu datele unui amic) sunt super incantat de motor dar mai am si eu nevoie de cateva piese si nu stiu de unde sa le iau..Ma puteti ajuta? este vorvba de o scarita de pe stanga,maneta de ambreiaj, crashpad neaparat ,un parbriz(nu este neaparat nevoie dar daca il gasesc il iau).si toba ca este putin atinsa Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Salutare, Fericit posesor de GSXR 600 k2 de 2 zile .. incepator..fara permis (acum fac scoala dar deja am avut probleme cu politia,am scapat de vreo 2 ori cu datele unui amic) sunt super incantat de motor dar mai am si eu nevoie de cateva piese si nu stiu de unde sa le iau..Ma puteti ajuta? este vorvba de o scarita de pe stanga,maneta de ambreiaj, crashpad neaparat ,un parbriz(nu este neaparat nevoie dar daca il gasesc il iau).si toba ca este putin atinsa Bafta POATE O SFECLESTI ! AI GRIJA, SI MAI AI SI TU RABDARE. E CAZ PENAL.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebbius Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Intr-o saptamana imi vine in sfarsit un gsxr 600 k8. puteti sa imi recomandati o toba after market de calitate? nu ma intereseza plus de putere ci sa aiba mai degraba un sunet mai "serios". a nu se intelege ca vreau sa sparg geamurile cu decibelii. am ascultat un k7 stock si nu prea imi placea cum suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Intr-o saptamana imi vine in sfarsit un gsxr 600 k8. puteti sa imi recomandati o toba after market de calitate? nu ma intereseza plus de putere ci sa aiba mai degraba un sunet mai "serios". a nu se intelege ca vreau sa sparg geamurile cu decibelii. am ascultat un k7 stock si nu prea imi placea cum suna. LeoVince, Devil, Yoshimura, Akrapovic, etc sunt multe marci ok, acum depinde de model si bani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 ohoo..daca ai nevoie de evacuari la pret sub cel de catalog e suficient sa ma intrebi inca nu am vazut k8'ul ..sunt tare curios cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Mai mult ca sigur ca nu esti singurul curios de aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) Da, cel putin al meu are. din cate stiu de la K1 in sus, suzuki le pune din fabrica amortizoru de ghidon. ms man <small>--- Mesaj completat în 27 Mar 2008 00:02 -------------</small><br/>uite asta e k8-ul http://www.infomotori.co.uk/a_ENG_21029_2_2.html pe mine unu nu ma atrage astept R1 2009 )) Editat Martie 26, 2008 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 am vrut sa pun niste poze dar nu le incarca ... ce site trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 incearca sa le pui pe imageshack.us iar aici dai paste la link ..si functioneaza f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate