MirceaRM Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 http://olx.ro/oferta/suzuki-gsxr-k8-1000-urgent-ID2Sw3Z.html Stiu ca ce e prea frumos sa fie adevarat... Dar totusi, voi ce parere aveti de anuntul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 http://olx.ro/oferta/suzuki-gsxr-k8-1000-urgent-ID2Sw3Z.html Stiu ca ce e prea frumos sa fie adevarat... Dar totusi, voi ce parere aveti de anuntul acesta? E facatura, s-a mai discutat pe forum pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 Hoh .. frumos! Vreau si eu 2 .. la pretul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) Cineva interesat? pot face orice model cu autocolant reflectorizant, normal, chrome. PM pentru detalii Editat Ianuarie 18, 2015 de skr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Am cumparat si eu niste rimstripes-uri .. ptr a mea mobra .. frumoase. Insa stau cu ele in casa... ca nu reusesc sa le dezlipesc pe cele vechi. Sunt foarteee bine lipite. Nici cu ciocan de lipit n-am reusit, nici cu nimic ... doar cu un cutter si atunci se duce si vopseaua de pe janta. Ceva sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Am cumparat si eu niste rimstripes-uri .. ptr a mea mobra .. frumoase. Insa stau cu ele in casa... ca nu reusesc sa le dezlipesc pe cele vechi. Sunt foarteee bine lipite. Nici cu ciocan de lipit n-am reusit, nici cu nimic ... doar cu un cutter si atunci se duce si vopseaua de pe janta. Ceva sugestii? Feon industrial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Am cumparat si eu niste rimstripes-uri .. ptr a mea mobra .. frumoase. Insa stau cu ele in casa... ca nu reusesc sa le dezlipesc pe cele vechi. Sunt foarteee bine lipite. Nici cu ciocan de lipit n-am reusit, nici cu nimic ... doar cu un cutter si atunci se duce si vopseaua de pe janta. Ceva sugestii? Feon industrial (cum a spus si TNG), sau pentru a le inmuia, da cu niste benzina ... apoi cu feonul ... ajuta la inmuierea plasticului ... Vezi sa nu faci combinatie dintre benzina + feon industrial si sa iti iasa Aruncator de flacari ) .... nu de alta dar a trecut vremea parlitului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Stie cineva ceva de motorul asta si poate sa-mi dea niste informatii? http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=594246&selpic=1&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 A fost la vanzare si in vara. Cauta la bursa si poate gasesti un mic istoric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Stie cineva ceva de motorul asta si poate sa-mi dea niste informatii? http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=594246&selpic=1&zoom=1#foto In cazul in care nu s-a intamplat ceva cu ea in iarna asta, motocicleta e in toate mintile, dar poti sa il suni pe proprietar, e un om de treaba... Spor la cumparaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axu Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) Dupa ce o sa-i fac servisarea (saptamana viitoare) la furca o sa fac un topic cu detaliile aferente si poze noi. Multumesc frumos Manu! Editat Ianuarie 22, 2015 de axu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Dupa ce o sa-i fac servisarea (saptamana viitoare) la furca o sa fac un topic cu detaliile aferente si poze noi. Multumesc frumos Manu! Ok, dar sa-mi zici te rog si cat a stat pe circuit daca ai avut cazaturi urate(minore nu ma intereseaza) si ce modificari i-ai facut before / after, vad ca nici carenele care le-ai pus acum nu erau OEM vopsite asta dupa ce le-ai facut tu modificarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axu Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Pe circuit a fost la serres parca pt cursuri de initiere si o data la brno. A cazut cu ea o data dar nu stiu la care circuit.Carenele sunt oem dar vopsite. Cum am spus sapt viitoare dupa servisare o sa fac un topic pt vanzare si cu istoria ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Pe circuit a fost la serres parca pt cursuri de initiere si o data la brno. A cazut cu ea o data dar nu stiu la care circuit.Carenele sunt oem dar vopsite. Cum am spus sapt viitoare dupa servisare o sa fac un topic pt vanzare si cu istoria ei. Ok, sa ma anunti printr-un mesaj cand e gata daca ai timp. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axu Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Ok. O sa vb pe tel sau pm sa nu poluam topicul acesta aiurea. O zi buna la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_grigore Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Salutare tuturor. Stie cineva daca un motor, de k3 600 merge,montat un k4 600, par la fel,Este vreo diferenta,intre ele la prinderi,la putere,,etc.. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 nu cred ca merge montat fara adaptari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axu Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Pentru cine este interesat de cateva piese racing pt K8 1000 .... /index.php?/topic/722508-echipare-racing-gsx-r-1000-k8-carene-yoshimura-mupo-quickshifter-scarite-jante-complete-fsfoi/ O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Munteanu Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 salut baieti. am si eu o intrebare....am un suzuki gsx r750 din 1991 si vreau sa stiu daca se potriveste sa ii pun motorul de pe unul din 1998... » Post actualizat in 02 Feb 2015 19:30salut baieti...am un gsx r750 din 1991 si vreau sa stiu daca se potriveste motorul de pe una din anul 1997.stie cnv,ma poate ajuta cu aceasta informatie? multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 salut baieti. am si eu o intrebare....am un suzuki gsx r750 din 1991 si vreau sa stiu daca se potriveste sa ii pun motorul de pe unul din 1998... » Post actualizat in 02 Feb 2015 19:30 salut baieti...am un gsx r750 din 1991 si vreau sa stiu daca se potriveste motorul de pe una din anul 1997.stie cnv,ma poate ajuta cu aceasta informatie? multumesc frumos Nu, nu poti face schimbarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 (editat) Salutare tuturor. Am un suzuki tl1000r cu probleme la un amortizor fata. Din studiile mele de pana acum se potrivesc de la srad 750(parca si 600) roata, etrierii si aripa fata. Dupa mintea mea se potrivesc si amortizoarele. Intrebarea este : Din ce stiti voi ca si posesori de gsxr, la srad se mai potrivesc amortizoarele fata de la alte modele? Am gasit unele de R1 din 2000 si in poze seamana si sunt tot kyb. Mersi! Editat Februarie 10, 2015 de kar_ile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Merci, frumos. Vreo idee cum sa aflu care se potrivesc? De tl nici o sansa sa gasesc... Offf. Imi place motorul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 salut baietii. care-i mai ok dintre Supercorsa si D211 ? (merg si pe ploaie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 lanseaza intrebarile acestea in topicul special pt cauciucuri AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 GoodKat ai cumva o idee cum pot afla ce amortizoare fata pot monta(sau furca cu totul fara roata si etrieri-am doua randuri)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate