kidal Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 offtopic: greu ii doamne la motocicletele cu carburatoare..... mai bine computerizat totul, fara stres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 offtopic: greu ii doamne la motocicletele cu carburatoare..... mai bine computerizat totul, fara stres. lasa ca o sa ne intrebi tu cum se curata injectoarele... ...glumesc, e clar mai bine sa ai injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 btw: ce ulei bagi in el? cu ce vascozitate? Am 1l de 10w si unul de 15w. Probabil o sa-l pun pe ala de 10w. btw2: ce tip de antigel am nevoie in radiator si in ce proportie? Eu am luat gata amestecat de la vreo -25 grade... Dar nu scrie cum sa-l amesteci? De care ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 da ce firma? sintetic sau mineral? Mesaj completat Pentru cei care nu au unde sa puna bagajele fac la comanda portbagaj, foarte rezistent si foarte usor. Prinderea se face in 4 puncte, 2 - scarita de pasager, 2 - sub sa, sub manerul pasagerului. Pretul este 100 RON. Se poate face la lungime / latime dorita. Primele doua, prototipurile iss facute de taicame, khrysstian si eu.... si au iesit super prima montata pe motorul lui khrysstian: se observa rezistenta portbagajului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 suportul pt bagaje se potriveste si pe modele k3+?ms,astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 nu stiu, nu cred ca la fel vine prins scarita si manerul pasagerului ca si la modelele 99 - 2002 cu un model as putea face una, sau cu mobra la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 am disponibil un rotor pentru kilometraj cu aripioarele intregi; imi trebuie un melc de km cu totul, al meu s-a ars iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Pt cei care merg in biker's ce pct de intalnire aveti si la ce ora!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 din pacate eu nu pot sa mai ajung diseara . distractie placuta!! ne vedem data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 din pacate eu nu pot sa mai ajung diseara . distractie placuta!! ne vedem data viitoare! PACAT!! Vroiam sa=ti laud carena!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Pai mai vine cineva dupa 20:00? eu as iesi doar asa la o plimbare sa ma racoresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Pai mai vine cineva dupa 20:00? eu as iesi doar asa la o plimbare sa ma racoresc! La fel si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 pepsi:as fii si eu interesat de un suport de top case dar din pacate nu am drum prin cj sa vedem daca se potriveste...daca totusi reusesti sa faci rost de un model pt k3+ astept un semn.toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 oki, daca apare vreunu cu k3+ te anunt. ai putea sa o incerci la sv meeting 2, daca va mai fii... ca vad ca lumea greu se decide unde sa il tinem. haidati cu idei, si fac pe blog un poll pana acuma sunt variantele: 1. cheile bicaz, lacul bicaz, si zona respectiva 2. clisura dunari zona portilor de fier si/sau baile herculane 3. locul propus de redpik 4. cheile nerei / beusnita 5. transfagarasan (why not ) 6. la mare (vama veche sau si stiu eu) 7. zona nordica a tari (maramuresul sau bucovina) haidati cu propuneri pana maine si fac un poll dupa acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Salutare , De obicei ne strangem la bikers in jurul orei 21:00. Cand e mai racoare si mai frumos. Nici in momentul asta nu sunt sigur ca ajung....dar incerc. locul propus de redpik ... Pe langa cetatea Rasnov adica Mesaj completat editez : la 21:00 sunt acolo. Cine a schimbat placutele mai recent ? stiti ceva mai ieftin ? nu imi convine sa dau 100e pe 3 seturi de placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 lucas trw am pus pe a mea de vreo 200km franeaza bine , dar cateodata scartaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 mie imi scartaie acum la orice franare . mersi. o sa ma interesez daca gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 mie imi scartaie acum la orice franare . mersi. o sa ma interesez daca gasesc este pasta pentru asa ceva ,este foarte utila,eu am;) Mesaj completat ps:am slabit un pic ambreajul acum cateva zile(mi se parea greau la tragerea manetei) si astazi am observat ca a inceput sa se roada(freaca)si bineinteles necesita schimbat(nu vreau sa risc)ce lungime trebuie sa aiba cablul?si este greu de schimbat?.multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 fratilor... inca o piesa pentru proiectul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Dragilor, eu si Szerzo ne bucuram nespus ca v-am cunoscut (pe o parte din voi) si daca nu v-am speriat cu problemele mele mentale (cu capu' - scuze Oana, n-am nimic cu vamaiotii ), o sa ne prezentam in fiecare duminica. Eu unul, ma bag la orice locatie alegeti pentru intalnirea seveistilor. Bafta!~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 PACAT!! Vroiam sa=ti laud carena!! carena ? am doua bre...carene! ei lasa ca ai tu timp sa o faci. @ pepsi - eu vreau la herculane! si este un tip interesat de carenele tale...lasa si mie nr tau de tel pe privat sa i-l dau omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 hai, duminica am fost 6 Sv-uri. Se poate mai mult , saptamana viitoare vreau 10 ! By the way, Cel mai bine se faci @pepsi un poll. asa nu ne certam intre noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Dragilor, eu si Szerzo ne bucuram nespus ca v-am cunoscut (pe o parte din voi) si daca nu v-am speriat cu problemele mele mentale (cu capu' - scuze Oana, n-am nimic cu vamaiotii ), o sa ne prezentam in fiecare duminica. Eu unul, ma bag la orice locatie alegeti pentru intalnirea seveistilor. Bafta!~ da,da, ne bucuram ca v-am cunoscut, numai ca eu am o problema : nu stiu sa va asociez cu nick-urile de pe forum, si ca sa fiu sincera pana la capt...nu-mi mai amintesc nici numele ( de fapt, ba da: paul si mihai am retinut, dar nu stiu care-i care.... ). O fi fost de la emotiile primei intalniri, de m-am pierdut asa cu firea Daca e vreunul din voi asa amabil sa-mi improspateze memoria, ar fi suuuper ! Si hai cu intrunirea aia! ( sustin Cheile Bicazului, by the way). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 hai, duminica am fost 6 Sv-uri. Se poate mai mult , saptamana viitoare vreau 10 ! By the way, Cel mai bine se faci @pepsi un poll. asa nu ne certam intre noi ... Nu am avut cum sa ajung,dar v-am salutat la semaforul de la biserica de pe Barbu Vacarescu. carena ? am doua bre...carene! ei lasa ca ai tu timp sa o faci. La naiba! Din poza nu se vede decat una.. Glumesc;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 am disponibil un rotor pentru kilometraj cu aripioarele intregi; imi trebuie un melc de km cu totul, al meu s-a ars iar. Ai vazut daca nu ai vrut sa mi-l dai mie de prima oara Am rezolvat oricum super cu poxilina ( ) Vezi ca am intrebat pe la suzuki si ziceau ca e vreo 180euro daca nu ma insel (o galagie de bani) , am mai vazut pe ebay mai ieftine dar acum nu stiu ce sa zic si cu ebay-ul asta. La alte capitole : Hai cu intalnirea aia.Oriunde e bine.Ca oricum o sa ma cocoseze drumul.Promit sa vin singur de data asta. Hai ca am inceput sa ne cam stangem pe la Biker's,scuze ca nu pot sa vin in fiecare saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate