radu86 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Un singur lucru nu am luat in calcul pentru intalnire: daca e vreme urata ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Un singur lucru nu am luat in calcul pentru intalnire: daca e vreme urata ce facem? da stii ca ai dreptate....pai ce sa face,...stam acasa ca doar nu am inebunit de tot sa conducem 400 km pe ploaie ca sa ce? sa ne mai ploua 2 zile si sa mai conducem 400 km inapoi. dar sa speram ca nu o sa fie dracul chiar atat de negru. @ coprolith...esti fata??? Editat Mai 10, 2010 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 baieti (si fete) e groasa, nu cred ca mai apar - asta daca nu imi rezolv problema. Frana spate e cu probleme, unul dintre suruburile care prind etrierul de cadru s-a rupt [e al 3lea surub care mi se rupe la SV, unu la radiator, al doilea la capacul ambreiajului(multumiri lu aoleks de cel trimis) si acum asta de la frana - nu stiu din ce mama naibii sunt facute, sau daca e doar uzura]. E bine totusi ca am reusit sa-l scot, dar momentan frana spate e ZERO; in acelasi timp bolturile care fixeaza placutele de frana au ruginit in locasurile lor si nu am reusit sa le scot nici cu matanii nici cu unelte... se pare ca fie v-a trebui sa le tai, fie sa incerc sa desfac etrierul si sa vad daca le pot extrage asa... ufff, ieri aratam de parca imi murise toata armata a 14a si intreaga flota era pe fundul oceanului si aveam si 3 tone de nori negrii deasupra capului... a da, si melcu de viteza a murit, de tot de data asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Pai...pentru spate....ai frana de motor Daca e vremea urata, tuna si fulgera, asta este... Despre locul de intalnire, in functie de unde vreti sa ajungem si din ce parte veniti, poate fi si in Hunedoara si in Hateg. Cazare, nu stiu ce sfaturi sa dau, parintii mei stau in zona (la vreo 20km de Deva) si prietena mea e din Orastie deci nu mi-am pus niciodata problema de campare sau pensiune/hotel. Daca e nevoie, infunctie de pretentii/posibilitati, as putea caza eventuali interesati in cele doua locatii. In functie de preferinte, poate tragem si un gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 dar ce a patit contactul mai exact?? l-am dat jos si dus la reparat.. a fost decapsulat si verificat.. Surpriza a fost ca era intact in interior, doar ca mufa era putin cam prajita si contactii oxidati.. mai incerc o montare cu curatarea in prealabil a mufei de pe moto. Daca nu merge nici asa, incerc si schimbarea mufei inainte sa arunc contactul cu totul. Mi-au spus 2 oameni ca partea mecanica a contactului e foarte ok. Sa speram, tineti-mi pumnii zilele astea ca mi s'a luat de cat am impins. ba, eu mai am unu... nu e perfect, dar merge trasnet. pardon, merge de parca e traznit. neah, e bun, dar e vechi. faza e ca daca nu schimbi si dopu de la rezervor si lacatu de la "portbagaj", umbli cu 2 chei dupa tine. daca nu te deranjeaza, lasa un mesaj... nu ma deranjeaza 2 chei, mai ales dupa ce am aflat cat costa un contact nou. In cazul in care raman fara optiuni cu mufa/fire/restul fii sigur ca te contactez, multam orice iala se poate modifica ca sa poata fi deschisa de orice cheie, deci nu trebuie schimbate Ce anume s-a stricat la contact de trebuie schimbat? Se pare ca e posibil sa scap fara sa-l schimb.. ramane de vazut, inca nu l-am montat/probat/injurat/pupat. Pai din voturi a iesit hategu. Eu am cautat pe net si am gasit zone de campare langa lacul cincis. deoarece 24 e liber (mai putin la mandrul dihaniei) am vrea sa o lungim 22-23-24 mai. Cam asta ar fi. Cei din bucuresti ar treui sa se intalneasca duminica sa mai discute ce si cum si sa mai vina cu propuneri. Momentan ce e clar e asta: 22-23-24 mai in zona Hateg. Daca zici ca vii la AC/DC poate ne vedem pe acolo. So cam asta ar fi. nu stim cati suntem... din experienta anului trecut am vazut ca voteaza mai multi decat vin deci cum o fi Partea naspa e ca eu nu pot veni in weekendul ala pt ca merg la nunta unui bun prieten Daca ramane timp/bani poate apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 da stii ca ai dreptate....pai ce sa face,...stam acasa ca doar nu am inebunit de tot sa conducem 400 km pe ploaie ca sa ce? sa ne mai ploua 2 zile si sa mai conducem 400 km inapoi. dar sa speram ca nu o sa fie dracul chiar atat de negru. @ coprolith...esti fata??? ) nu, nu, sunt mascul... dar trebuie sa recunosc ca e foarte gay poza, o sa iau masuri pentru a evita confuziile pe viitor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heero Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 ) nu, nu, sunt mascul... dar trebuie sa recunosc ca e foarte gay poza, o sa iau masuri pentru a evita confuziile pe viitor ) ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 l-am dat jos si dus la reparat.. am si eu nevoie de o cheie pentru contact pret de 5 minute... Stii la cine as putea merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 (editat) ) nu, nu, sunt mascul... dar trebuie sa recunosc ca e foarte gay poza, o sa iau masuri pentru a evita confuziile pe viitor ) hai mai ca tipa din foto era chiar draguta! ) si mai am o intrebare de ce "coprolith"? Editat Mai 11, 2010 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 hai mai ca tipa din foto era chiar draguta! ) si mai am o intrebare de ce "coprolith"? Cred ca se va infiripa aici o frumoasa poveste de dragoste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Cred ca se va infiripa aici o frumoasa poveste de dragoste bine ma ca esti tu frumos!!! nici nu se pune problema de asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 hai mai ca tipa din foto era chiar draguta! ) si mai am o intrebare de ce "coprolith"? Cred ca e medic sau paleontolog si are simtu umorului Coprolit = rahat (de dinozaur) fosilizat / materie fecala deshidratata, dura... Oricum uelcome tu za club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Cred ca e medic sau paleontolog si are simtu umorului Coprolit = rahat (de dinozaur) fosilizat / materie fecala deshidratata, dura... Oricum uelcome tu za club pai ati vazut de ce intrebam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Vreau sa dau contactul jos. Stie cineva de unde as putea face rost de o cheie sa pot da contactul jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Cred ca e medic sau paleontolog si are simtu umorului Coprolit = rahat (de dinozaur) fosilizat / materie fecala deshidratata, dura... Oricum uelcome tu za club Mersi de urari. Nu, informatica, tastatura scrie pe mine Cand eram copil imi placea dinozaurii (in special excrementele lor... glumesc) Si o veste proasta: Duminica am dat cu motoru intro denivelare si mi-am strambat roata fata, mai trebuie sa mentionez ca janta avea 5 zile Traiasca drumurile noastre superbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 pai ati vazut de ce intrebam? INTREBARE DE 10 PUNCTE : "DE CE DIHANIA ? " PS: Eu am o veste si mai proasta pentru mersul la intalnire , dar nu va spun acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 INTREBARE DE 10 PUNCTE : "DE CE DIHANIA ? " PS: Eu am o veste si mai proasta pentru mersul la intalnire , dar nu va spun acum ei hai ca ne dam in barci acuma.... asa ma alinta prietenii...cateodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 paul, ne lasi sa vedem cand e de plecat nu? ) hai hai nu ne tine in suspans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heero Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 ba baietzi dupa cum v-am spus , acum o saptamana mi-am luat un Sv 650S .. dar nu aveam permis , dabea azi l-am luat deci ma pot numara printre voi :X . Asfalt Uscat tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 ba baietzi dupa cum v-am spus , acum o saptamana mi-am luat un Sv 650S .. dar nu aveam permis , dabea azi l-am luat deci ma pot numara printre voi :X . Asfalt Uscat tuturor ! felicitari!! sa aveti grija unul de celalalt si te asteptam la bikers la suc si alune moka. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Hei, are cineva idee si poate sa dea mai multe detalii despre cat ar dura drumul Bucuresti-Hateg si cam pe ce traseu vor sa plece cei din Bucuresti? Sunt si eu tentat sa vin (si sa va cunosc in sarsit live) insa am 2 probleme cu care ma confrunt: 1. trebuie musai sa fac revizia la moto. 2. ma intorc in tara vineri pe 21 seara, pe la 19. Singura varianta pentru mine ar fi sa incerc sa fac revizia sambata dimineata si apoi sa o tai direct spre Hateg. Dar oare am timp? Si parca nici nu as merge singur. Pe de alta parte... eu merg incet asa ca s-ar putea sa nu aveti rabdare de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Salutare! Tocmai ce m-am intors de la examen invingator. Ma alatur si eu voua, SV-isti, si sper sa ne vedem la intalnire. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Salutare! Tocmai ce m-am intors de la examen invingator. Ma alatur si eu voua, SV-isti, si sper sa ne vedem la intalnire. Bafta! ce haioasa e motoreta ta...in doua culori! felicitari si tie pentru permis si poate ne vedem la hateg! Mesaj completat Hei, are cineva idee si poate sa dea mai multe detalii despre cat ar dura drumul Bucuresti-Hateg si cam pe ce traseu vor sa plece cei din Bucuresti?Sunt si eu tentat sa vin (si sa va cunosc in sarsit live) insa am 2 probleme cu care ma confrunt: 1. trebuie musai sa fac revizia la moto. 2. ma intorc in tara vineri pe 21 seara, pe la 19. Singura varianta pentru mine ar fi sa incerc sa fac revizia sambata dimineata si apoi sa o tai direct spre Hateg. Dar oare am timp? Si parca nici nu as merge singur. Pe de alta parte... eu merg incet asa ca s-ar putea sa nu aveti rabdare de mine... de durat....dumnezeu cu mila, depinde . ca pe noi tot timpul ne apuca...pipi, tigara, apa, scarpinat, relaxat de posterior, iar pipi...si tot asa. sunt 400 km...in mod normal..vreo 4-5 ore, acum ca o sa dureze 6 sau 10 ore....mai conteaza? si sa stii ca nici noi nu zburam , mergem decent, poate chiar regulamentar. inca nu am stabilit nici traseu si nici ora de plecare. daca ne lasa doamne doamne si nu mai ploua duminica , o sa vorbim atunci la un brifcor in bikers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Nu-s haioase motoarele in 2 culori is chiar faine. Ia vezi: http://light.sunphoto.ro/photos/normal/B/B...ZGADNTZQPYI.jpg Sa ma mai bag in seama un pic: am de vanzare cizme Probiker scout (inalte, cu protectii si membrana si ajustabile cu siret si scaieti) numarul 43 si o pereche de pantaloni Probiker PR-09 air de vara cu membrana impermeabila detasabila, numarul 56. Le dau pe amandoua ca dupa o proba de mers de circa jumatate de ora am ajuns la concluzia ca imi sunt mari. Preturile negociabile si sub cele din Louis (chiar si de la reduceri!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 @Tija : mari de tine mici de mine... altfel discutam de pantalonii aia... @Dihania : pai as veni si eu. Daca e sa raman in urma raman. Dar macar as incepe cu voi... poate macar drumup pe autostrada trece mai repede Insa ramane problema mare cu service-ul. E inca in garantie a mea deci cam sunt legat de service-urile Suzuki. Ceea ce nu e prea bine. Sau imi bag picioarele in cele cateva luni de garantie ce mi-au mai ramas si imi schimb uleiul si filtru singur si de restul banilor merg si pana in Hateg si inapoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate