m4v3rick Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Ăsta merge doar la SV de prima generație Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Ăsta merge doar la SV de prima generație Era vb de crash pad-uri nu de bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Sry, intrasem de pe tel si se pare ca nu mi-a afisat linku, si am crezut ca e vorba despre bord... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 O intrebare/rugaminte . Ca tot schimb cauciucurile vreau sa vopsesc si jantele si vreau sa le fac negre sau galbene (nclusiv aripa si cand o fi timp o sa incerc sa imi fac si un bug spoiler) .Acuma va rog daca stiti sa imi modificati in photoshop sau o parere. Care culoare are mai multe voturi aia o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 (editat) Uuu, primul SV de aceeasi culoare ca al meu pe care-l vad (sau cel putin asemanatoare). Incearca jantele argintii, mie imi pare ca ofera un aspect mai ingrijit decat negru. Editat Iunie 21, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Eu am argintii și sunt mai tot timpul murdare. Cea de pe spate e plina de mizeria care msi sare de pe lanț. Eu le-aș face negre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 eu vreau sa le fac albe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 (editat) Albe am vrut initial de cand am vopsit-o ca ar fi dat frumos cu albastru ,dar se murdaresc repede . Argintii nu ma gandisem pun pe lista pana marti-miercuri , deocamdata negru ar fi prioritar ..O sa mai intreb sa vad care se pricepe in photoshop poate ma ajuta sa imi fac o idee. Editat Iunie 21, 2013 de kamikaze_wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) Drum bun ca vremea tine cu noi . Editat Iunie 22, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Albe am vrut initial de cand am vopsit-o ca ar fi dat frumos cu albastru ,dar se murdaresc repede . Argintii nu ma gandisem pun pe lista pana marti-miercuri , deocamdata negru ar fi prioritar ..O sa mai intreb sa vad care se pricepe in photoshop poate ma ajuta sa imi fac o idee. se murdaresc dar se vede super frumos.in loc de 30min pregatire inainte de iesire prelungim la o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 se murdaresc dar se vede super frumos.in loc de 30min pregatire inainte de iesire prelungim la o ora O sa meditez pana marti cand o duc ,singurul lucru la alb de care imi e frica poate mai ajunge ulei sau ceva care sa ramana patat permanent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 (editat) Aici poti vedea cum arata pe negru si argintiu. Editat Iunie 23, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Salutare posesori de SV 650. Am adus la dezmembrat mobra. Sv 650 an 2000. Nu sunt valabile furca si farul.Are crashpaduri,toba sport Scorpion etc. Aici este link-ul: /index.php?/topic/698198-dezmembrez-sv-650-an-2000/ Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) Aici poti vedea cum arata pe negru si argintiu. Frumoasa rau a ta ,nu incerci si geamul sa ii pui folie putin fumurie? Legat de jante negre vad ca arata cam ciudat cu albastrul ,deci raman la alb si gri.Maine ma duc si in drum ma hotarasc. Si inca ceva ,pe unde mergi de ai asa curate cauciucurile? Editat Iunie 24, 2013 de kamikaze_wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Jante argintii parbriz negru http://db.tt/aPhQmrKO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Jante argintii parbriz negru http://db.tt/aPhQmrKO Eu ma refeream la culoarea mea . Daca cea din poza e a ta ar da chiar frumos si cu jante negre si putin mai exagerat si cadrul negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Frumoasa rau a ta ,nu incerci si geamul sa ii pui folie putin fumurie? Legat de jante negre vad ca arata cam ciudat cu albastrul ,deci raman la alb si gri.Maine ma duc si in drum ma hotarasc. Si inca ceva ,pe unde mergi de ai asa curate cauciucurile? Cred ca ar arata putin cam in plus daca as face parbrizul negru. Referitor la cauciucuri, nu merg decat pe sosea. Nu ies pe drumuri neasfaltate. Daca tot vrei sa le revopsesti poate iti place asa: http://forums.sv650.org/showthread.php?t=137997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 aveti idee unde pot gasi capacu ala din spatele ceasurilor de bord la sv n?la turometru este dar la vitezometru lipseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) Salutare,cine stie cum amar ii spune la suportul manetei de ambreiaj? Editat Iunie 24, 2013 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 pe ebay cauta "clutch perch". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) Cu anvelopele noi e alta viata, sa schimbat radical handlingul la viteza Editat Iunie 24, 2013 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Ce modele ai ales? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Michelin Pilot Road 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Ai apucat sa le dai pe ceva curbe mai "Racing" ? Ca am si eu vreo 2-3 optiuni in cap si astea ar fi una din ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 M-am dat ca niciodata cu ele, pe partea stanga mai am un centimetru pana in margine , se tin foarte bine pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate