dihania Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Diseara la ora 19, eu cu inca niste prieteni fosti/actuali sv-isti, vom fi la carciuma Casa Noastra , de pe strada Matei Voievod, fostul bikers...pentru cunoscatori. Cine doreste sa bea o bere cu noi este binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 (editat) Salut, stie cineva cat costa si unde se poate face in Bucuresti o schimbare de ghidon la un SV 650 S? As vrea sa pun un ghidon normal, mai de tourer. Va multumesc, S Editat Iunie 21, 2014 de ssprivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 (editat) Salut, stie cineva cat costa si unde se poate face in Bucuresti o schimbare de ghidon la un SV 650 S? As vrea sa pun un ghidon normal, mai de tourer. Va multumesc, S Dacă ai ghidon, jug și nu mai știu dac nu cumva iți mai trebuie un cablu sau conducta de frana mai lunga și o poți face și tu acasă sau la ore mecanic priceput nu este mare inginerie.Conversia ăsta a făcut User-ul Tija și conversia o poți face dacă esti din Buc.la user-ul Otoman are service pe la podul Fundeni. Editat Iunie 21, 2014 de spiders2066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 (editat) am facut eu, iti trebuie ghidon, inaltatoare ghidon (daca vrei sa gauresti jugul, sa nu cumperi jug de N), cablu ambreiaj de N, furtun de frana mai lung, cel dinaintea repartitorului. Editat Iunie 21, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 yoyo, merci frumos de info. imi poti spune te rog cam cat a costat toata povestea? ai cumva vreo poza? e vreo diferenta la ciclistica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 (editat) E un pic de diferența și la ciclisticii dar mai mult m-a ajutat la poziția pe motor, ma durea spatele rău cu semighidoane. M-a costat 150 lei ghidon, 200 înălțătoare, 100 cablu ambreiaj și vreo 100 lei manopera. Am pus aici pot mai multe la momentul respectiv. /index.php?/topic/704047-sv650s-1999/?fromsearch=1 Editat Iunie 21, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 uite ce am gasit: http://www.topyokes.com/fix_the_painful_riding_position:/307 acolo scrie ceva de cablul de acceleratie. citesc acum si linkul de la tine. daca esti din buc poate imi arati si mie cum ti-a iesit operatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 După ce cumperi ce e în link tot îți mai trebuie cablu ambreiaj si furtun frână. Sunt din Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 am vazut poze, intre timp am si vazut ca esti din Oradea.. Eu ma gandeam sa fac aceasta operatie la modelul din 2008. Dar nu stiu daca sa schimb ghidonul cu totul sau sa pun doar inaltatoare. Ma mai gandesc.. » Post actualizat in 21 Jun 2014 19:56http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no=9677Mi se pare cam scump... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Nu are nimeni nevoie de placute de frana fata 50% cauciuc bun cu guma moale dar dot este din 2007 sau de o pompa de frana? Le dau ieftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Salut băieți.Stiti cum să dau electromotorul jos și daca as putea sa ii schimb singur carbunii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Salut băieți.Stiti cum să dau electromotorul jos și daca as putea sa ii schimb singur carbunii? E la operațiunea asta nu am auzit pe nimeni sa se bage, sfatul meu ar fi totuși sa apelezi la un mecanic Bun. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Ma plictisesc prea rau pe vremea asta și credeam ca e mai simplu.Atunci mai astept si o sa o duc. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) E simplu. Electromotorul are 2 suruburi in care sta prins. Il dai jos. Dai piulitele jos de pe stutul cu firul de +. Dai jos cele 3 suruburi (sau cate ai) din capul electromotorului si l-ai desfacut. Nu e mare chestie. Acum nu stiu cum vin carbunii, cu platou sau fara. La unele am auzit ca vin doar cu platou si costa ceva. Poti gasi si separat (cauti ceva bun nu de bazar) si te duci la un service sa ti-i 'lipeasca' pe platou. Ai aici imaginea: http://www.cmsnl.com/suzuki-sv650s-1999-2002-usa_model16251/partslist/97284.html#results Editat Iunie 24, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Salut băieți.Stiti cum să dau electromotorul jos și daca as putea sa ii schimb singur carbunii? E la operațiunea asta nu am auzit pe nimeni sa se bage, sfatul meu ar fi totuși sa apelezi la un mecanic Bun. Bafta! Sunt simplu de schimbat daca ai noii carbuni, nu e nimic complicat. La fostul meu sv 1st gen, dupa ce l-am vandut, noul proprietar i-a pus carbuni de dacie, adaptati "cu pila" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) urmarind ceva pe mobile.de am gasit ceva frumos,sper sa va placa,nu stiu cum sa salvez pozele si sa le pun aici asa ca o sa va dau anuntul click aici Editat Iunie 24, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Ce bine arata! Sunt curios cum merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 E simplu. Electromotorul are 2 suruburi in care sta prins. Il dai jos. Dai piulitele jos de pe stutul cu firul de +. Dai jos cele 3 suruburi (sau cate ai) din capul electromotorului si l-ai desfacut. Nu e mare chestie. Acum nu stiu cum vin carbunii, cu platou sau fara. La unele am auzit ca vin doar cu platou si costa ceva. Poti gasi si separat (cauti ceva bun nu de bazar) si te duci la un service sa ti-i 'lipeasca' pe platou. Ai aici imaginea: http://www.cmsnl.com/suzuki-sv650s-1999-2002-usa_model16251/partslist/97284.html#results Sunt simplu de schimbat daca ai noii carbuni, nu e nimic complicat. La fostul meu sv 1st gen, dupa ce l-am vandut, noul proprietar i-a pus carbuni de dacie, adaptati "cu pila" Cele doua șuruburi și firul de plus le desfăcusem dar nu vroia sa iasă și m-am gândit ca mai are vreo prindere mai ascunsa. O sa incerc eu daca nu o sa ma duc cu el demontat la un mecanic. Multumesc de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) Are un o-ring pe partea bagata spre motor. Si e bagat un pic fortat electromotorul ca trebuie sa etanseze oringul. Da-i cu un ciocanel de cauciuc si o sa iasa. Sau fa-i un pic de joc cu mana. Editat Iunie 24, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 caut 2 semnale misto pentru spate. anyone ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 caut 2 semnale misto pentru spate. anyone ? Sunt bune si cele de BMW ? . * MAI " MISTO " cred ca nu gasiti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 http://www.aliexpress.com/item/2-Motorcycle-Motorbike-Amber-12-SMD-LED-Turn-Signal-Light-Bulb-Indicator-12V/1495726450.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Are userul glicerina, dacă nu ma înșel, fix cele de mai sus pe la 45-50 lei, are topic cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 http://www.aliexpress.com/item/2-Motorcycle-Motorbike-Amber-12-SMD-LED-Turn-Signal-Light-Bulb-Indicator-12V/1495726450.html ma nu stiu de ce va puneti de astea mici , oricum daca esti in masina nu vezi cand semnalizeaza motociclistul. am si eu semnale pe fata fumurii , dar daca te uiti in fata nu vezi nimic ....si nu , nu eu le-am pus... Lasa-le pe alea stock te rog ...Am atatia amici care au de astea "sport" si nu vezi cand esti in mers , cand semnalizeaza. Trebuie sa te uiti atent spre bec... e nasol , parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Sunt bune si cele de BMW ? . * MAI " MISTO " cred ca nu gasiti . neah, alea sunt racite pe aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate