p3rf3c7 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 PLZ,HELP ME! Am luat un sv650 din 2000,care e modificat ptr a fi "streetfighter",dar nu prea imi place cum se vede,iar toti prietenii,ma intreaba daca am cazut cu ea de arata in halul asta si as fi interesat (eu fiind din bucuresti),pe unde pot sa gasesc macar masca de fata ptr ea,dar sa fie cu tot cu faruri,ca in timp schimb eu si ghidonul ala de "bicicleta" cu unul normal.Am intrebat pe la prieteni de masca si celelalte carene,dar nu are nimeni habar.Atasez ma jos o poza cu "babutza"mea.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) Ai putea sa incerci pe la baieti care aduc piese de afara, s-ar putea sa ai succes, ca in rest chiar nu am idee. stiu ca mai erau care cautau sa isi puna si carena inferioara si tot asa cautau. Multi km fara incidente pe el Editat Septembrie 29, 2008 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p3rf3c7 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) o sa incerc si asa.mercy de raspuns si de urare si sper sa nu fac buf cu ea(cel putin nu acum ) Editat Septembrie 30, 2008 de p3rf3c7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 pfiu, ce cald si frumos e afara. nu-i asa ca maine o sa ne strangem mai multi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 as veni si eu maine daca e tot asa vremea ... sper sa ne strangem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 vin si eu...sper sa nu mai apara nimic neprevazut...eu vreau sa ies si in seara asta...o sa ma vad cu niste motoristi la rond la maior coravu .care stati in pantelimon..poate dati si voi o fuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qruzzer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 PLZ,HELP ME! Am luat un sv650 din 2000,care e modificat ptr a fi "streetfighter",dar nu prea imi place cum se vede,iar toti prietenii,ma intreaba daca am cazut cu ea de arata in halul asta si as fi interesat (eu fiind din bucuresti),pe unde pot sa gasesc macar masca de fata ptr ea,dar sa fie cu tot cu faruri,ca in timp schimb eu si ghidonul ala de "bicicleta" cu unul normal.Am intrebat pe la prieteni de masca si celelalte carene,dar nu are nimeni habar.Atasez ma jos o poza cu "babutza"mea.Multumesc. pe Ebay gasesti repede si ieftin, sunt ceva oameni pe forum care aduc daca nu te descurci singur, la un comision decent. imi e cunoscuta ''moaca'' la motoreta ta, e luata de prin zona Constanta ori Mangalia cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Dar pentru echipamente, ies cu mult mai ieftin daca iau de pe net? Cel putin ce am vazut eu prin magazine e destul de scump si fiind la inceput nu prea imi dau seama cat platesc firma, cat e adaosul firmelor si cat inseamna calitate din pretul ala :|, asa ca voi de unde preferati sa cumparati (geci, pantaloni, ghete, etc...) Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p3rf3c7 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 pe Ebay gasesti repede si ieftin, sunt ceva oameni pe forum care aduc daca nu te descurci singur, la un comision decent. imi e cunoscuta ''moaca'' la motoreta ta, e luata de prin zona Constanta ori Mangalia cumva? Mercy de sfat...exact,ai nimerit-o...e din mangalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qruzzer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Dar pentru echipamente, ies cu mult mai ieftin daca iau de pe net? Cel putin ce am vazut eu prin magazine e destul de scump si fiind la inceput nu prea imi dau seama cat platesc firma, cat e adaosul firmelor si cat inseamna calitate din pretul ala :|, asa ca voi de unde preferati sa cumparati (geci, pantaloni, ghete, etc...) Mersi e mai nasol la tzoale, fiecare brand intelege marimea 44 in felul ei, deci nu se prea pupa. tre' sa probezi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Mersi Qruzzer, nu prea e ce speram sa aflu, dar macar stiu ca nu ma pot baza pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 la echipament, eu , sunt de parere ca e mai convenabil sa ti-l iei de pe net... daca ai un card pentru plati internationale ti-l poti comanda chiar tu la orice ora.e mai greu cu marimile (asta incerca sa spuna si qruzzer) fiecare firma intelege altfel marimile..adica poate sa iti vina un 40 de la alpinstar si de la icon sa iti fie mic, sau mare. ai priceput?? mai intai tre sa probezi...dar daca "rasfoiesti " forumul asta gasesti tot ce vrei tu sa-ti cumperi. bafta!! dar la arc la ce ora ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 da bre, la ce ora ? eu pe la 7 sunt acolo...n-as sta prea mult ca am treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 bine..in jur de 7 ajung si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 cateva poze noi cu mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ce super ii esveul carenat! Misto motoreta, sa ai grija de ea si ea la randul ei va avea grija de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 pepsi.....minunata motoreta...e cea mai frumoasa motoreta din rasa ei. de curiozitate..cat te-a costat sa o vopsesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 o venit asa vopsita, dar cred ca ar costa mult o vopsire in alb perlat din pacate o sa-l vand, initial voiam pt un gixxer 750, dar din cauza unui eveniment nefericit al unui prieten incet incet renunt la idea de moto sportiv pentru enduro/cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 De data asta vor fi ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 cateva poze noi cu mobra mea Tare mandra ii mobra ta . Cand am fost la intrunire la Turda tot ma uitam dupa un esveu alb perlat in speranta ca o sa dau de el, dar nu am avut ocazia sa il zaresc , nu stiu ce s-a intamplat, nu ai fost la acea intrunire? sau nu am cascat eu bine ochii? Pe atunci nu visam eu la asa ceva, ma gandeam la ceva mai micuta, dar acum dupa ce am achizitionat-o mi-am dat seama ca am facut o alegere foarte buna. Pacat ca o dai, ii prea faina sa o mariti . Imi pare rau pentru prietenul tau, sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 nu, nu am fost la intrunire, m-am speriat de vremea proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 of...imi pare rau pt prietenul tau....si imi pare rau ca dai motoreta...dar asta e viata!! pana atunci..stapanesti-o sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 pepsi:ai pus un reply la topicul"serpentinarii.." tu apari in clip?te intreb ca mi se pare ca "se duce" cam tare sv-urile astea domne"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 nu, nu eu apar e doar un clip gasit pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 baite (pepsi) e super misto motoru! e primul moto SV pe care-l vad si afirm ca-i fain !! pana acum spuneam ca al meu e cel mai frumos si la ce pret e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate