dihania Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 pepsi.....minunata motoreta...e cea mai frumoasa motoreta din rasa ei. de curiozitate..cat te-a costat sa o vopsesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 o venit asa vopsita, dar cred ca ar costa mult o vopsire in alb perlat din pacate o sa-l vand, initial voiam pt un gixxer 750, dar din cauza unui eveniment nefericit al unui prieten incet incet renunt la idea de moto sportiv pentru enduro/cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 De data asta vor fi ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 cateva poze noi cu mobra mea Tare mandra ii mobra ta . Cand am fost la intrunire la Turda tot ma uitam dupa un esveu alb perlat in speranta ca o sa dau de el, dar nu am avut ocazia sa il zaresc , nu stiu ce s-a intamplat, nu ai fost la acea intrunire? sau nu am cascat eu bine ochii? Pe atunci nu visam eu la asa ceva, ma gandeam la ceva mai micuta, dar acum dupa ce am achizitionat-o mi-am dat seama ca am facut o alegere foarte buna. Pacat ca o dai, ii prea faina sa o mariti . Imi pare rau pentru prietenul tau, sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 nu, nu am fost la intrunire, m-am speriat de vremea proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 of...imi pare rau pt prietenul tau....si imi pare rau ca dai motoreta...dar asta e viata!! pana atunci..stapanesti-o sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 pepsi:ai pus un reply la topicul"serpentinarii.." tu apari in clip?te intreb ca mi se pare ca "se duce" cam tare sv-urile astea domne"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 nu, nu eu apar e doar un clip gasit pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 baite (pepsi) e super misto motoru! e primul moto SV pe care-l vad si afirm ca-i fain !! pana acum spuneam ca al meu e cel mai frumos si la ce pret e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) eu inca mai astept un nebun care sa reconstruiasca un sv model vechi in ceva spectaculos. sv 1999, full ohlins, brembo, braketech, bloc motor injectie, carene gp composites, culori a la ducati... ala e motor motor! Editat Octombrie 2, 2008 de aoleks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 @maktub: mersi, pretul e un pic peste cel din anunt,deoarece de luni o sa aiba un set nou de gume pilot sport. @aoleks: sa stii ca sunt astfel de nebuni, daca intri pe wikipedia si cauti sv, o sa vezi una pregatita pt pista. problema la noi e ca nu permitem ca sa dam 10 sau chiar mai multe salari pe o suspensie ohlins, sa nu mai vorbesc de restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 @maktub: mersi, pretul e un pic peste cel din anunt,deoarece de luni o sa aiba un set nou de gume pilot sport. @aoleks: sa stii ca sunt astfel de nebuni, daca intri pe wikipedia si cauti sv, o sa vezi una pregatita pt pista. problema la noi e ca nu permitem ca sa dam 10 sau chiar mai multe salari pe o suspensie ohlins, sa nu mai vorbesc de restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 oare poti iubi 2 motociclete in acelas timp daca as putea vinde baiatul meu si sa-mi iau alt baiat ............. cu siguranta ar fi tot SV sunt super motociclete. bafta la vanzare pepsi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Cum pot sa imi dau seama daca sv-u meu e limitat? In anuntul unde l-am gasit, neamtu zicea ca este "momentan limitat la 34 de cai". Azi m-am plimbat cu un amic care are un bandit si trecea pe langa mine fara sa se chinuie, si mi s-a parut putin dubios. Din cate am inteles, una din metodele de limitare este folosirea jigleoarelor mai mici. daca asta e si in cazul meu, se gasesc si cele standard sa le cumpar de undeva? sau cum sa fac? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Cum iti dai seama daca e limitat sau nu?....in functie de cat prinde km/h si in functie de cate ture urca in sarcina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) in a 2-a am urcat-o in 10.500, si am schimbat ca incepe zona rosie, oricum, urca rapid pana la 9000 si de acolo din ce in ce mai greu. in a 3-a nu am mai incercat, iar cu a 6-a am urcat pana la 150, pe urma mi s-a parut prea puternic vantul si am redus. Deeeeci? P.S. In treapa a-6a pe la 5000 mi se pare destul de lesinat, accelereaza cam greut, dar nu prea am cu ce sa compar ca sa fiu isncer Editat Octombrie 3, 2008 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Nu prea cred ca este limitat daca ajunge la 10 500. Daca ar fi limitat nu cred ca ar trece de 150, nici eu nu am mers mai tare inca. Probabil in acte aparea ca era limitata ca sa fie in legalitate, dar poate i-au fost scoase limitatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Poate, oricum la cat de incepator sunt, nu imi trebuie ceva mai nervos dar eram totusi curios. mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 daca nu e limitat ar trebui sa prinda in I-a aprox 80km/h, iar in a 2-a 110 - 120, depinde daca ai scos timing retard-ul asta cu pinioane stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Am testat si eu sa vad cat merge cu a 2-a si am prins 120 fara sa fie scos ignition retard-ul (am verificat sa vad daca e scos sau nu), dar era deja peste 10 500 rot/min, catre 11 000. Am vrut s ail scot dar am zis ca fiind incepator nu am nevoie, oricum nu simt eu diferenta aia de putere. @radu86: Este normal ca dupa 9000 de ture sa traga mai greu deoarece la 9000 are puterea maxima, dupa aceea incepe sa scada. Editat Octombrie 3, 2008 de radum90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Ok... ce este ignition retard??? Am sa vad maine daca se duce la 110-120 cu a 2-a. Mersi de raspunsuri. P.S., stiu ca dupa 9000 puterea scade, doar ca nu ma asteptam la asa o diferenta. in treptele 2-3-4 urca pana la 8500-9000 repede . Editat Octombrie 3, 2008 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 http://www.sv650.org/ig_retard/ignition_mod.htm -se explica aici tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Mersi. Am priceput. Merita incercat? sau nu are rost sa ma apuc de demontat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Ok... ce este ignition retard???Am sa vad maine daca se duce la 110-120 cu a 2-a. Mersi de raspunsuri. P.S., stiu ca dupa 9000 puterea scade, doar ca nu ma asteptam la asa o diferenta. in treptele 2-3-4 urca pana la 8500-9000 repede . doar ai grija pe unde incerci! nu e greu de facut, doar de aceia merita. diferenta de putere nu prea o sa simti daca nu cunosti f bine motorul bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Mersi de raspunsuri acu astept ceva vreme mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate