reptile Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Ariciule sa nu faci greseala sa-l ierti,i-a si pielea de pe el pentru ca ce a facut ii tentativa de OMOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 ARICIULE Ce a facut ala se cheama tentativa de omor, da-l in judecata omule. NU EZITA (mai ales ca ai si martori) De acord. TENTATIVA DE OMOR PE FATA !!!! Nu mai are ce cauta la volanul vreunui autovehicul. scoate-ti certificat de la medicul legist cu cat mai multe zile de spitalizare si da-l in judecata. Gandeste-te putin. Daca il lasi sa scape astazi. Miine o sa citim pe forum despre alt motociclist OMORAT in trafic de unu beat aflat la volanul une conserve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 dex was here... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 momentan am bacu si trebuie sa stau concentrat sa il iau .....sper sa imi dea duminica rca-ul lui ca avea si dupa mai vedem ca de scapat nu scapa asa ushor de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Ar mai fi o problema .....din cate imi aduc eu aminte contractul cu firma de asigurari, RCA-ul nu te acopera daca ai consumat bauturi alcoolice. Deci sansele sunt sa nu-ti poti face motorul pe RCA-ul lui.Probabil va trebui sa-l dai in judecata. Sucks...dar asta-i treaba...regretele mele pentru ce ai patit si numai de bine in achizitionarea altei bestiutze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Bafta la BAC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johnny Bravo Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Pupet, termina cu BAC-ul bine si nu-l lasa sa scape. E tentativa de omor. E cu premeditare. Poate tu ai scapat acum dar altul poate nu mai scapa. Gandeste-te si la ceilalti ca ii mai scapi de un nebun. Ma scapi pe mine. In august imi iau si io, in sfarsit permisu' si vreau sa ma plimb fara sa-mi fie frica de boi ca asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Io stiam ca RCA-ul unui care face accident cu tine si e vinovat, nu te despagubeste daca ai baut TU ceva; sau daca ai casco, iarasi - canci $$$ daca ai baut, dar asa... PS: Ariciu, bafta exagerata cu BACu' ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Bafta la BAC ariciule si vezi ce faci cu nenea ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Asta nu trebuie batut, trebuie ori omorat, ori parnaie pe viata Daca revine pe strazi si doamne fereste omoara el un motorist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) NU sustin si nu am sa sustin niciodata violenta fizica, sub nici o forma a ei! Dar.... as putea totusi sa primesc niste poze de la ceaiul dansant al masinistului, daca veti merge pe la el? Cred ca as zambi impacat sa-l vaz fericit, traindu-si viata din plin, alaturi de iubitorii lui prieteni, motociclistii! Si eventual, ma ofer sa public eu pozele cu el pe rotten si pe ogrish! Bafta si distractie multa + ochi multi, mari & bine deschisi! XX Editat Iunie 28, 2006 de hondaxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Salutare! Vezi ca in procesul verbal politaiul e OBLIGAT sa scrie ADRESA celui vinovat... TU AI COPIE NU??? . Nu faci un scan dupa pv-ul ala? P.S. - daca lipseste adresa - ii bai, ii viciu de procedura si poate sa castige un proces pe motivul asta!!! Atunci va trebui sa te judeci si cu politaiul care a intocmit PV-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Bafta multa la BAC si arde-l pe animal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Io stiam ca RCA-ul unui care face accident cu tine si e vinovat, nu te despagubeste daca ai baut TU ceva; sau daca ai casco, iarasi - canci $$$ daca ai baut, dar asa... PS: Ariciu, bafta exagerata cu BACu' ala! normal tre sa imi dea asigurarea ....casco nu se dadea daca eram yo beat ....asa tre sa imi dea ...ms , scap yo si de bac si dupa numai dupa el stau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Din cate mai tin eu minte de cand am facut dreptul - asta se incadreaza la tentativa de omor, iar consumul de bauturi alcoolice este CIRCUMSTANTA AGRAVANTA!! In mod normal ar trebui sa intre in inchisoare + retragerea dreptului de a mai conduce autovehicule, deoarece a folosit masina pentru a savarsi infractiunea plus ca era la volan cu alcoolemie peste limita legala Asta e cumul de infractiuni, daca il baga nimeni la inchisoare e strigator la cer! Ariciule, scoate-ti certificat ML, si scapa strazile de un rahat. Fa-o pentru restu motociclistilor daca nu vrei pentru tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Bulangiu E cam urata treaba s-o patesti pe smecheria altora . Trebuia si asta impuscat ca taximetristul ala care si-a furat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Baieti, mie imi place ceaiul... Hai sa vorbim la telefon pentru detalii... Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 N-am io stofa de bautor de ceai (tedi, trompi, "bembem",brifcor mai degraba ), dar cum e si cu reclama de la "unirea" unde-i multi puterea creste. Daca mai aveti un scaun liber la masa, chemati-ma si pe mine. SERIOS! PS: Ry, cred ca stii unde ma gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Give me the gun please . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Give me the gun please . ma contactati si pe mine pentru ceaiul daansant da? Am si mob in profil si mes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 tea with milk please ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 sunt racit,trebuie sa beau ceaiuri multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate