Vizitator Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 de ce as avea nevoie sa fiu bagata in seama? pai.... eu urmaresc sa ajung la 500...am 431 pana acum...slab slab...cand o sa ajung sa postez 1,5 posturi pe zi poate n-o sa ma mai bag in seama. sau ca sa ajung acolo trebuie sa ma bag in seama?! mm....good question..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 sau stii tu cum sa ajung super membra intr-un an? eu tot incerc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 de ce as avea nevoie sa fiu bagata in seama? pai....eu urmaresc sa ajung la 500...am 431 pana acum...slab slab...cand o sa ajung sa postez 1,5 posturi pe zi poate n-o sa ma mai bag in seama. sau ca sa ajung acolo trebuie sa ma bag in seama?! mm....good question..... Oltenii au o vorba(sa nu te superi, no hardfeelings ):"hop si ea in dosul surii c-un (cuvant urat) in coltu' gurii"..cam asta ai facut. postezi un soi de rautacisme, te victimizezi apoi..wtf:)) Maricica dupa soba! las-o asa ca i'm in a good mood azi si parca n-as avea chef de micisme cu fete...simteam eu ca-mi sufla cineva in ................"ceafa" si-mi contabilizeaza posturile..se uita la profilul meu...Ti oftici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Sau asa . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Impunsaturile pe piem pana la ziua confruntarii in noroi/ciucalata, mkay? Altfel topicul asta nu mai e fun, si ma retrag in zone mai linistite, mkay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 stiu ca glumesti dar nici in gluma nu mi-a trecut asa ceva prin cap. i dont wanna feel GAY... cauze I ain GAY.... Draga mea AIS CUIN, Nu vorbeam neaparat de furatul de către femei, ci pot fi Âşi bărbați, că deh, ie mulți Âşi au mâncărimi. Iar în legătură cu datul la moacă, să Âştii că femeile dau mai mult, oriunde. Iar eu, personal, mă consider make-up artist. Îmi place să fac machiaj natural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 m-am uitat la profil sa-ti vad varsta si motorul nu view-urile. Gizas! vezi ca te gandesti prea departe!!! lasa fazele de kko cu maricica, soba si oltenii ca nu am nici bunici la tzara si nici nu m-am nascut pe acolo. so ..nu fara asocieri ampulea pls... daca eram din acelasi oras ieseam naibii la un suc cu voi dar asa stam si ne mancam pe forum. ce face netu din oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 daca eram din acelasi oras ieseam naibii la un suc cu voi dar asa stam si ne mancam pe forum. ce face netu din oameni... Lasă fată că trecem noi pe la mare, nu-i broblem. Nu ie timpul pierdut. Mai ales că vine sezonul, nu vom pierde timpul Âşi o să tot bem la sucuri. P.S. Dacă te naÂşti la țară este vreo problemă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 sunt in Timisoara n-am fost prin Ct din 2008.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 inca o data scuze de off-topic. nu-mi plac oamenii care traiesc la tzara, mi se par incuiati. curatam dobermanul in urechi si unul mi-a zis ca el i-ar taia urechile ghioarlei decat sa le curete...altu ca a trecut cu plugul peste matza vecinului care era albastra de rusia primita cadao. etc....mi-e greatza eu de la ai mei bunici n-am mostenit straie populare ci cateva bucati de matase, argintarie si niste icoane vechi. nu vreau sa par nicicum, asta e adevarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) eh...vorba lui B., lasa fata ca venim la mare sa ne cunoastem..bem un cico...friendly as can be. forumu' are consecinte grave asupra nervilor unora PS: oltenii nu-s de la tara(odata); nici eu n-am tara, din nefericire..dar cunosc destui tarani de asfalt-astia-s mai naspa( de doua ori) AM ZIS! Editat Mai 12, 2010 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 That's right, girls... and Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Nu-i bai, însă nu e frumos să generalizezi. Uite, eu poate m-am născut la țară, dar Âştiu să folosesc un pc (după cât mă duce blondul capului) Âşi nu-s aÂşa încuiată. Zic Âşi eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) Biraid, mai te astept mult cu sedinta aia, ca am impresia ca o freci si nu duci la bun sfarsit Lukrarea.... PS: fetelor, nu va mai certati pe net ca barbatii oricum apreciaza strict paruiala live.... fie ea in ciocolata... sau nu. Editat Mai 12, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Biraid, mai te astept mult cu sedinta aia, ca am impresia ca o freci si nu duci la bun sfarsit Lukrarea.... UÂşurel Cărturare că am de muncit. Nu o frec degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Sau alte variante:"Fete la furat de SMAEB" "SMAEB la furat de fete" "Furat de fete la SMAEB" "SMAEB de fete la furat" "Furat la SMAEB de fete" "Fete de la SMAEB furat"(varianta araba) Sau cum sa transformi un topic despre doua traseiste najpa in "Matrimoniale 5 beta". P.S. 'neatza pipal! Ce faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 pipal sta pe tusa si observa cum se contreaza supermotardele. Am berea, mai imi trebuie popcornul, the stage is set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Sunteti offtopic Citand dintr-un clasic in viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alionte Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Sunteti offtopic Citand UN clasic in viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Sau cum sa transformi un topic despre doua traseiste najpa in "Matrimoniale 5 beta". P.S. 'neatza pipălÂşi! Ce făceți? fix it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 OOOK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 another nice topic bites the dust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Don`t worry, there is no sugar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 I know that. But do they? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate