stoeanp Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 ceva poze de la constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrub Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 O sa pun si eu ceva filmulete! mai dureaza un picut! slaba organizare! premii ..........! parada.......gata sa ne calce masinile! liniute..... salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Poze poze poze! Am selectat din sutele care le-am facut si au ramas tot sute Sper sa va placa, spor la vizionat! Camping Pescaresc 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Intr-adevar, super poze. Multumim, atit pentru cantitate cit mai ales pentru calitate . Intr-adevar, super poze. Multumim, atit pentru cantitate cit mai ales pentru calitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 de la pagina a 2-a in colo nu mai merg pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 cred ca acum le copiaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 cred ca acum le copiaza.... Cer scuze am lasat sa se copie peste noapte dar se pare ca s-a blocat. Se rezolva in 10 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 daca vine Paul cu nikonu la o intalnire puteti sa va lasati aparatele acasa ) salut una bucata Stoeanp si pe domnu Placebo care a oprit pe drum si a incercat sa ne ajute ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Cer scuze am lasat sa se copie peste noapte dar se pare ca s-a blocat. Se rezolva in 10 minute. Gata s-au copiat 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Salutare! Focsaniul a fost prezent si de data asta. Sa spunem ca vremea a fost de vina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Trei comuniste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) poze Edit: Cateva poze au disparut din motivul ca prea erau cu gagici care se scormoneau de maruntis prin fofoloance. Cine le vrea, PM la Toni Editat Iulie 3, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Poze poze poze! Am selectat din sutele care le-am facut si au ramas tot sute Sper sa va placa, spor la vizionat! super pozele prietene, multumim mult, acu` ma gandesc daca mai are rost sa mai pun si eu am facut si eu cateva sute de poze dar sunt incomparabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 cele mai tari poze se stiu de ne-am holbat la ele toata noaptea fleica si acum plange ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Frumoase poze.... desi in multe dintre ele nu apare fatza...... Acum se lucreaza si dvd-l pt baietzii din Is, gasesc eu o solutie sa-l punem pe net.... Oricum, una peste alta a fost frumos ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Frumoase poze.... desi in multe dintre ele nu apare fatza...... Acum se lucreaza si dvd-l pt baietzii din Is, gasesc eu o solutie sa-l punem pe net.... Oricum, una peste alta a fost frumos ..... poate pentru cine a castigat casetofonul ca si-a scos si drumu pana in iasi si intrare si campare (bravo lui). ca de restu eu unu zic ca nu a meritat deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 cateva poze, o sa pun mai multe cand o sa am putin timp liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 mai bine mai tarziu decat niciodata. Poze de la mare....... Am inecrcat sa le ordonez cronologic, dar forumul nu a vrut . asa ca.....foto Constanta, bulk edition : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 (editat) eu pe dr-u si alte cateva poze facute de John maestru fotograf Editat Iulie 11, 2006 de zzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) inca o transa de poze Editat Iulie 12, 2006 de zzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
is75bbc Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 frumos motor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
is75bbc Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 haide iasu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
universalu Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) Cine stie cum pot sa il contactez pe Dan "Mustaciosu" din Giurgiu (care la un moment dat se mutase la Sf.Gheorghe) ? i really need un nr de tel sau ceva. grazie. (yahoo mess: iceberg_rau) Editat Septembrie 4, 2006 de universalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Cine stie cum pot sa il contactez pe Dan "Mustaciosu" din Giurgiu (care la un moment dat se mutase la Sf.Gheorghe) ? i really need un nr de tel sau ceva. grazie. (yahoo mess: iceberg_rau) da-i pm lu' DLI, sunt prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Da gagica asta cine e? later edit: am vazut tarziu medalionu si tatuajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate