cristigh Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 20 lei zece minute, apuci sa te dai vreo 7-8 ture. poate vin eu in weekend, ne auzim la un tel pe vineri dupa-amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Vin eu sambata si duminica pe amkart, pe la ora 11/12. Daca ne strangem mai multi este fun mai mare si nu asteptam mult pana ne baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Vin eu sambata si duminica pe amkart, pe la ora 11/12. Daca ne strangem mai multi este fun mai mare si nu asteptam mult pana ne baga La ora aia sigur o sa stati la coada, in plus o sa fierbeti avand in vedere ce caldura se anunta in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Sambata trecuta la ora 11 era ok, ce-i drept dupa 12 se aglomereza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Sambata trecuta la ora 11 era ok, ce-i drept dupa 12 se aglomereza Nu poti un 10? Sa fie mai ok si ca temperatura si ca aglomeratie? Mesaj completat Beeeei n-ati zis nimic de hornetica mea. In afara de Ravenitsa, care deh, e fata, normal sa ii placa. PS Eu am fost pe dn1 duminica, dar cred ca era mai degraba dim-pranz. Am zis la BM. Acum nu stiu cu cine vorbeam de hornetzica ta, dar am zis ca e frumoasa si feminina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Scuzati ca postez de 2 ori, dar n-am primit niciun raspuns Salutare, Vreau si eu la voi in stup Vreau sa achizitionez un Hornet, ca prima motocicleta. M-am orientat spre versiunea produsa in 2003-2004. As dori sa stiu care sunt imbunatatirile fata de 2001-2003, eventual as dori sa stiu imbunatatirile 2005-2006 fata de 2003-2004 . Care sunt cele mai comune probleme ? Va multumesc anticipat, Asfalt uscat si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Salutare, Vreau si eu la voi in stup Vreau sa achizitionez un Hornet, ca prima motocicleta. M-am orientat spre versiunea produsa in 2003-2004. As dori sa stiu care sunt imbunatatirile fata de 2001-2003, eventual as dori sa stiu imbunatatirile 2005-2006 fata de 2003-2004 . Care sunt cele mai comune probleme ? Va multumesc anticipat, Asfalt uscat si numai bine Din studiile mele, iti pot spune ca la motor nu difera absolut deloc, amandoua sunt pe carburatie si aceeasi putere. La estetica difera foarte putin, prin bordul electronic, care iti ofera mai multe optiuni de afisaj. Singura care posibil sa faca diferenta cred ca este furca USD care i-ar oferii o ciclistica mai buna. Nu am mers cu una inca, este doar o presupunere. Probleme nu prea sunt daca este bine intretinuta, doar consumabile de schimbat. Eu as merge pe varianta 2005-2006 daca as avea banii pentru una, pana atunci ma multumesc cu al meu din '98 care tot aia stie sa faca ca si 2006-le. Bafta la achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Mersi pt. raspuns MetalWarrior . Iti dai seama ca si eu as prefera sa iau una din 2005-2006, dar bugetul meu este undeva pe la 2500 de euro, mai ales ca am nevoie si de echipament . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Cu placere! La banii aia mai greu de gasit 2005 intreaga la minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Asa ma gandeam si eu, studiez piata de cateva luni, totusi, sper sa gasesc ceva bun, ca nu mai rezist Cu placere!La banii aia mai greu de gasit 2005 intreaga la minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Scuzati ca postez de 2 ori, dar n-am primit niciun raspuns subscriu la cele spuse de metalwarrior,si vin cu o precizare.m-am dat cu 2006 cu furca USD,e oki,diferenta se simte clar fata de furca normala pana in 2005,DAR din punctul meu de vedere nu se justifica diferenta de pret.eu as opta pt altceva:2003-2004,iar cand vin bani in cont modificata furca,pusa una de SS(minim 750cmc),integral-furca,juguri,roata,frane.si cu toata investitia te ajunge putin peste un 2006 daaaaaaar ai cu adevarat o motoreta ..si o zic din proprie experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Mersi pentru raspuns, o sa iau sfatul tau in considerare Numai bine subscriu la cele spuse de metalwarrior,si vin cu o precizare.m-am dat cu 2006 cu furca USD,e oki,diferenta se simte clar fata de furca normala pana in 2005,DAR din punctul meu de vedere nu se justifica diferenta de pret.eu as opta pt altceva:2003-2004,iar cand vin bani in cont modificata furca,pusa una de SS(minim 750cmc),integral-furca,juguri,roata,frane.si cu toata investitia te ajunge putin peste un 2006 daaaaaaar ai cu adevarat o motoreta ..si o zic din proprie experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 SwatGuard, la banii pe care ii ai, poti sa iti iei Monster 620 (injectie) de prin 2002-2003. Si in pachet ai furca upside down Showa, amortizor spate Sachs, sistem de franare Brembo, rezervor din plastic Acerbis, injectie Magneti Marelli, o ciclistica exemplara si un V cuplos cu un sunet superb. De fapt cuplul e cam acelasi ca la Hornet, dar il ai mai de jos. Caii sunt mai putini, dar sincer cred ca nu le vei simti lipsa. Si nu, crede-ma pe cuvant, la partea mecanica nu e mai putin fiabila decat un Hornet Nu vreau sa ma bag "ca musca-n lapte". Iti enunt doar o alta posibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) SwatGuard, la banii pe care ii ai, poti sa iti iei Monster 620 (injectie) de prin 2002-2003(HORNET 2003-2004). Si in pachet ai furca upside down Showa(e cam degeaba), amortizor spate Sachs(relativ oki,poate putin mai bun ca la hornet), sistem de franare Brembo(care nu e bate nissin-ul de hornet), rezervor din plastic Acerbis, injectie Magneti Marelli(treaba buna dar nu rupe gura targului plus ca e cam tricky), o ciclistica exemplara(mult sub hornet) si un V cuplos cu un sunet superb(nota 10+). De fapt cuplul e cam acelasi ca la Hornet, dar il ai mai de jos. Caii sunt mai putini, dar sincer cred ca nu le vei simti lipsa(se simte lipsa din prima zi). Si nu, crede-ma pe cuvant, la partea mecanica nu e mai putin fiabila decat un Hornet (nu stiu cam de unde ai tras tu concluzia asta-dar daca vrei sa continuam hai pe PM sa nu poluam aiurea topicul care e HORNET) Nu vreau sa ma bag "ca musca-n lapte". Iti enunt doar o alta posibilitate(sunt multe altele dar care nu le enunta lumea degeaba,oricum omul isi va lua hornet ). reclama la monster pe topicul de hornet e....cel putin not really fair play Editat Iunie 12, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 SwatGuard, la banii pe care ii ai, poti sa iti iei Monster 620 (injectie) de prin 2002-2003. Si in pachet ai furca upside down Showa, amortizor spate Sachs, sistem de franare Brembo, rezervor din plastic Acerbis, injectie Magneti Marelli, o ciclistica exemplara si un V cuplos cu un sunet superb. De fapt cuplul e cam acelasi ca la Hornet, dar il ai mai de jos. Caii sunt mai putini, dar sincer cred ca nu le vei simti lipsa. Si nu, crede-ma pe cuvant, la partea mecanica nu e mai putin fiabila decat un Hornet Nu vreau sa ma bag "ca musca-n lapte". Iti enunt doar o alta posibilitate. tare asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Pai ma george05, nu stiu ce reclama crezi ca am facut. Eu m-am dat pe amandoua inainte sa imi iau primul Monster. Si sincer iti spun ca, in afara de putere la high end (si deci viteza de varf), Monsterul, PENTRU MINE, e putin peste. Dar E DOAR PAREREA MEA si nu am facut altceva decat s-o expun. I-am zis omului ca exista si alta posibilitate la banii pe care ii are - si o posibilitate de motoreta naked, buna. Atat! Cui am dat in cap? Si nu o sa intru la discutii polemice si in contradictoriu in legatura cu fiabiliatea Ducati acum, dar daca ai fi avut vreodata un Ducati bun (gresesc daca spun ca vorbesti de Ducati din auzite ? ) ti-ai fi putut da seama ca NU este o motocicleta proasta si nefiabila (tehnic) In fine, tot ceea ce ai spus tu, poate asa o fi, nu zic, dar nu sunt de acord cu criticile sistemului de franre - face diferenta, poti sa ma crezi pe cuvant Cu tot respectul pentru Nissin, Brembo sunt cei mai buni la ceea ce fac, si pentru asta bag mana in foc! Oricum, nu mai vreau sa continui o discutie in contradictoriu, motocicleta care iti place e cea mai buna. And that's that! Succese la alegere si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Mersi pentru sugestie, sincer, la inceput mi-a placut mult mai mult Ducati Monster, chiar am postat la Grota cu monstri si baietii mi-au explicat tot ce am vrut sa stiu, sincer imi place si acum, chiar in zona la mine sunt multi monsteristi, se aude super, dar mi se pare o motocicleta foarte pretentioasa si ma da inapoi racirea cu aer, nu stiu mecanica, nu pot sa fac comparatii, din ce am citit pe forum, am inteles ca Hornet-ul e ceva mai fiabil, ma incanta faptul ca sunt multe, si deci asa voi gasi mai repede piese pentru ea, nu vreau sa iasa polemica aici, amandoua par niste motociclete superbe, fiecare avand plusuri si minusuri. Asfalt uscat si numai bine Pai ma george05, nu stiu ce reclama crezi ca am facut. Eu m-am dat pe amandoua inainte sa imi iau primul Monster. Si sincer iti spun ca, in afara de putere la high end (si deci viteza de varf), Monsterul, PENTRU MINE, e putin peste. Dar E DOAR PAREREA MEA si nu am facut altceva decat s-o expun. I-am zis omului ca exista si alta posibilitate la banii pe care ii are - si o posibilitate de motoreta naked, buna. Atat! Cui am dat in cap? Si nu o sa intru la discutii polemice si in contradictoriu in legatura cu fiabiliatea Ducati acum, dar daca ai fi avut vreodata un Ducati bun (gresesc daca spun ca vorbesti de Ducati din auzite ? ) ti-ai fi putut da seama ca NU este o motocicleta proasta si nefiabila (tehnic) In fine, tot ceea ce ai spus tu, poate asa o fi, nu zic, dar nu sunt de acord cu criticile sistemului de franre - face diferenta, poti sa ma crezi pe cuvant Cu tot respectul pentru Nissin, Brembo sunt cei mai buni la ceea ce fac, si pentru asta bag mana in foc! Oricum, nu mai vreau sa continui o discutie in contradictoriu, motocicleta care iti place e cea mai buna. And that's that! Succese la alegere si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Pai ma george05, nu stiu ce reclama crezi ca am facut. Eu m-am dat pe amandoua inainte sa imi iau primul Monster. Si sincer iti spun ca, in afara de putere la high end (si deci viteza de varf), Monsterul, PENTRU MINE, e putin peste. Dar E DOAR PAREREA MEA si nu am facut altceva decat s-o expun. I-am zis omului ca exista si alta posibilitate la banii pe care ii are - si o posibilitate de motoreta naked, buna. Atat! Cui am dat in cap? Si nu o sa intru la discutii polemice si in contradictoriu in legatura cu fiabiliatea Ducati acum, dar daca ai fi avut vreodata un Ducati bun (gresesc daca spun ca vorbesti de Ducati din auzite ? ) ti-ai fi putut da seama ca NU este o motocicleta proasta si nefiabila (tehnic) In fine, tot ceea ce ai spus tu, poate asa o fi, nu zic, dar nu sunt de acord cu criticile sistemului de franre - face diferenta, poti sa ma crezi pe cuvant Cu tot respectul pentru Nissin, Brembo sunt cei mai buni la ceea ce fac, si pentru asta bag mana in foc! Oricum, nu mai vreau sa continui o discutie in contradictoriu, motocicleta care iti place e cea mai buna. And that's that! Succese la alegere si drum uscat! nu am absolut nimic cu ducati,chiar imi plac enorm...nu a zis nimeni ca ai dat in cap,mi-am exprimat si eu parerea(da gresesti cand spui ca vb din auzite )nu am zis ca e proasta,am zis ca e sub hornet doar..iar franele,cauta putin,in orice inseamna motorsport si ai sa gasesti altii mai buni(cat despre brembo pe monster vs nissin pe hoda) daca chiar ai avut hornet si zici ca monsterul franeaza mai bine inseamna ca nu prea te ai cu franarea..no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 nu am absolut nimic cu ducati,chiar imi plac enorm...nu a zis nimeni ca ai dat in cap,mi-am exprimat si eu parerea(da gresesti cand spui ca vb din auzite )nu am zis ca e proasta,am zis ca e sub hornet doar..iar franele,cauta putin,in orice inseamna motorsport si ai sa gasesti altii mai buni(cat despre brembo pe monster vs nissin pe hoda) daca chiar ai avut hornet si zici ca monsterul franeaza mai bine inseamna ca nu prea te ai cu franarea..no offence Tare sunt curios ce Ducati ai avut tu. Avea sub 30.000km? Te-a lasat motorul? Ma indoiesc, motoarele desmodue racite pe aer sunt foarte, foarte trainice si fiabile Cat despre frane, Brembo este furnizor exclusiv in F1 si aproape exclusiv in MotoGP. Avand in vedere ca astea sunt cele mai mari campionate de motorsport pe 2 si 4 roti la nivel mondial, eu cred ca asta spune ceva. Dar daca intr-adevar nu esti convins, crede-ma ca fac un 100-0 km/h cu tine sau cu ORICE Honda necarenta. Oriunde. Oricand Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Canicula mare nene, aveti grija ca urca temperatura in bord si nu e bine. Honda e Honda si Ducati e Ducati, mi-as lua si un Ducati, daca as avea bani...Nu monster pentru ca nu il pot numi Ducati, Ducati inseamna SS si atat, restul sunt doar alternative de a vinde mai mult si de a face bani. Parerea mea! Georgica, ai revenit si te-ai apucat de contraziceri bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Nu monster pentru ca nu il pot numi Ducati. Nici un Monster cu motor de SS? Sau Streetfighter? Singurele diferente intre modelele astea naked si counterpart-urile lor SS sunt un airbox mai mic si o cutie ceva mai scurta. Ar trebui sa incerci, really Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) Georgica, ai revenit si te-ai apucat de contraziceri bre? ..ideea e ca nu prea inteleg ce e cu nenea monsterist de sta pe aici si lauda produsul Mesaj completat Tare sunt curios ce Ducati ai avut tu. Avea sub 30.000km? Te-a lasat motorul? Ma indoiesc, motoarele desmodue racite pe aer sunt foarte, foarte trainice si fiabile Cat despre frane, Brembo este furnizor exclusiv in F1 si aproape exclusiv in MotoGP. Avand in vedere ca astea sunt cele mai mari campionate de motorsport pe 2 si 4 roti la nivel mondial, eu cred ca asta spune ceva. Dar daca intr-adevar nu esti convins, crede-ma ca fac un 100-0 km/h cu tine sau cu ORICE Honda necarenta. Oriunde. Oricand Cheers! prea tare...replica de monsterist? Editat Iunie 12, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 ..ideea e ca nu prea inteleg ce e cu nenea monsterist de sta pe aici si lauda produsul Mesaj completat prea tare...replica de monsterist? Ma nene, hai s-o lasam asa. Eu n-am zis ca monstru e mai bun decat viespea. I-am zis omului ca exista SI alta motocicleta, cam la fel de buna, in bugetul lui. Atat. Ok? Bun. Dar faza cea mai tare e ca la partea cu franatul eu chiar eram serios Deci te mai interesezi? Sau vrei sa te convingi pe viu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rahanu Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Ma nene, hai s-o lasam asa. Eu n-am zis ca monstru e mai bun decat viespea. I-am zis omului ca exista SI alta motocicleta, cam la fel de buna, in bugetul lui. Atat. Ok? Bun. Dar faza cea mai tare e ca la partea cu franatul eu chiar eram serios Deci te mai interesezi? Sau vrei sa te convingi pe viu? ca tot venii vorba... si eu am fost tentat sa ma indrept catre monster cand m-am suit in sa prima data! dat fiind faptul ca partea "tehnica" nu o pricepeam prea bine, m-am uitat la alte "chestii" de ce nu am ales monster? : - mi s-a parut mica (eu am 1,80 si 100kg); - racirea pe aer care cred ca in traficul din buc., unde merg zilnic, ar fi fost deficitara; - costuri ridicate la piese de schimb. de ce as fi ales?: - imagine agresiva a motoretei; - putere crescuta in turatii joase; - devalorizare mai lenta a pretului in timp. Am ales hornet si ma bucur foarte tare, am devenit fan, si singura motoreta pentru care as schimba-o acum (desi as pastra si viespea), ar fi un cruiser (intruder1800-suzuki; v-max-yamaha; v-muscle-HD) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 ..ideea e ca nu prea inteleg ce e cu nenea monsterist de sta pe aici si lauda produsul E motorul lui si tine la el Mesaj completat Nici un Monster cu motor de SS? : ) Sau Streetfighter? Singurele diferente intre modelele astea naked si counterpart-urile lor SS sunt un airbox mai mic si o cutie ceva mai scurta. Ar trebui sa incerci, really : ) Facem un schimb cand o sa ne intalnim pe Amckart, ca tot ziceai ca esti doritor. Asta daca te lasa inima sa te dai cu Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate