Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A nu, nu zic sa pui neaparat motul, aici parerile sunt impartite. Personal pun motul pentru ca l-am avut sezonul trecut si s-a comportat foarte bine. Stii tu.. de ce sa schimb ceva ce merge bine ?

In ceea ce priveste "brandul" pe care il bagi in motor, vor fi mereu opinii diferite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buey...da cu a ta ce ai facut? :D

a mea e 2005..e clar .. nu ne-am mai vazut de prea mult timp de ai uitat cum e hornetica :P imi trebuie pt un amic

da chiar georgel .. mai strangem si noi gasca? for old time sake :D

Link spre comentariu

Salutare, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva, anul trecut am pierdut un crash pad si as vrea sa imi fac de data asta un set de crashpad-uri. are idee cineva au aceeasi lungime in ambele parti sau difera ca si lungimi si care ar fi alea daca ma poate ajuta cineva .

Ms

Link spre comentariu

Trist nick ti-ai ales, scz da mi se ridica parul pe ceafa.

Eh si tu acum, cine stie la ce s-a gandit colegul cand si-a ales nick-ul :)

..poate "Ride in Peace" ?

http://www.acronymfinder.com/RIP.html

Cat de greu e de montat/demontat un parbriz Puig ,as vrea sa-l folosesc doar pt drumuri mai lungi in restul timpului sa il dau jos?

Operatiunea este foarte simpla, trebuie doar sa slabesti suruburile laterale ce sustin far-ul si apoi poti scoate parbrizul. Nu inteleg de ce ai face asta totusi, eu am tot Puig si nu ma deranjeaza deloc, ba chiar mi se pare ciudat cand vad o Hornet fara parbriz :)

Editat de Vallach
Link spre comentariu

eh, copilaria dar ii si o prescurtare la numele de familie si am zis sa combin putin. Mersi de informatie pentru lungimea la crash pad-uri, nu neg ceea ce ai spus dar daca are cineva montate si ar putea masura crash pad-urile mi-ar fi de mare ajutor sau macar mai un argument :D.

si apropo, daca stie cineva, caut o codita de hornet 2003 - 2006 cred ca e perioada cu acelasi format de codita pentru un 2005 de fapt si stopul spate .

salutari si numai bine

Link spre comentariu