arycy Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) pentru cei care sunt interesati de cosmetica moto pun harta cum sa ajunga la nenea florin si cateva poze cu viespea mea la cosmetizare id lui de mess : vf_daniel il recomand ! tipul este foarte serios , tipicar , si foarte atent cu toate motoarele . se poarta cu ele de parca ar fi ale lui si un link cu ce mai ofera tipul Editat Septembrie 3, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 e dragi mei a fost o intalnirea f reusita zic eu.....mai ales la ursu as mai fi stat dar deja se supara lumea pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 e dragi mei a fost o intalnirea f reusita zic eu.....mai ales la ursuas mai fi stat dar deja se supara lumea pe mine... Pai da, evident! Hehehe fi-ti-ar skillurile de fotbalist de masa sa-ti fie:D mai lasa si pe altii huooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Pe unii dintre noi aproape ca ne-a prins 00.00 pe acolo, m-a dat disparut nevasta-mea acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 voi ce traseu alegeti? prin pitesti sau prin brasov? Am vazut ca ala pe autostrada ar fi mai rapid, dar eu sincer as prefera prin brasov.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 e dragi mei a fost o intalnirea f reusita zic eu.....mai ales la ursuas mai fi stat dar deja se supara lumea pe mine Pai da, evident! Hehehe fi-ti-ar skillurile de fotbalist de masa sa-ti fie:D mai lasa si pe altii huooo Pe unii dintre noi aproape ca ne-a prins 00.00 pe acolo, m-a dat disparut nevasta-mea acasa ce nebuni... Poate intr-o joi mergem pe undeva asa for fun, un film, un biliard, un tenis de masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Nice meeting u guys! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 ce nebuni...Poate intr-o joi mergem pe undeva asa for fun, un film, un biliard, un tenis de masa... Cred ca un biliard se potriveste cel mai bine unor motociclisti/motocicliste . Apoi vedem si un film, horror sa fie La tenis nu ma pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Tenis de masa ca stiu cate ceva. La biliard nu ma bag ca ranesc lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Ce vreti voi, mie imi e indiferent, important e sa iesim din rutina aia de joi dupa intalnire si sa ne distram impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Salutare , Aseara am fost pentru prima data si a fost o intalnire cool ,! Bine v-am gasit si aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 e o idee sa mergem in regie la texas sa jucam un biliard sau tenis de masa sa vedem ce iese:P sa vad dk mai stiu sa joc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Cred ca mai degraba gasim locuri in IDM, in texas e crima si pedeapsa, niciodata n-am prins loc sa joc. Intrunirea noastra nu era la 7? Nu stiu de ce am venit ieri la 7. Off batranetile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 La 20.00 este intalnirea. Eu o tai spre Rasnov. Sa aveti grija de voi weekendul asta si ne auzim duminica seara. Petrecere frumoasa celor care merg la Sibiu. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 cine stie o horneatza din 2006 sau una din 2007 de vanzare.... 0741 042 669 id mess : buleteion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 STIE CINEVA DE UNDE POT PROCURA UN BUG-SPOILER PT HORNET ???????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 cine stie o horneatza din 2006 sau una din 2007 de vanzare....0741 042 669 id mess : buleteion 5690 euro la reprezentanta honda - hornet 2007 nou nout... ca si comparatie daca gasesti sh sau poate cineva nu stie de reducerile de la ei, mi se pare super pret. (reducere de la 8000 de euro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 STIE CINEVA DE UNDE POT PROCURA UN BUG-SPOILER PT HORNET ???????????????????????? Uite aici unul Sh: /index.php?...=419895&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Hei viesparilor, toata lumea a ajuns cu bine acasa? Fara incidente sau alte peripetii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Foarte faina locatia din poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Hei viesparilor, toata lumea a ajuns cu bine acasa? Fara incidente sau alte peripetii? Echipa Bucuresti a ajuns cu bine, dar foarte uda... Asteptam poze de la restu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 N-as denumi starea aia foarte uda, mai aveam putin si ne innecam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 am venit si eu ieri de la pitesti si pe la km 70 a inceput ploaia ... care a tinut pana am ajuns acasa in bucuresti p.s. singurul loc in care eram uscat era fundul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Hei viesparilor, toata lumea a ajuns cu bine acasa? Fara incidente sau alte peripetii? Vad ca de data asta a predominat negrul printre viespi, si nu albastru ca la Brasov Cristi, mane, tu ai doua mobre sau care e treaba, la Brasov ai fost cu una albastra( PA! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 SUPER TARE intalnirea de la Avrig....stim noi de ce .Poze nu am dar am ceva si mai important : FILMUL!!! dar nu va fi chiar public ....Cu o singura parere de rau am ramas : ca nu am putut ajunge mai devreme!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate