Ravenitza Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Am senzatia ca in iarna asta toate viespele vor suferi schimbari... inclusiv eu am ceva de lucrat la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 salve FB-es ....revin cu niste info:eu nu mai plec din gasca,hornetul ramane.dar va suferi modificari majore.so,let the fun begin! ...iar prezentare oficiala a prototipului honda hornet HRC T&G va avea loc la deschiderea sezonului urmator(pentru hornete) pe data de 28 mai LE:mai incerc o treaba,sa il dau al meu si sa iau unul 2005-2006 si sa il fac ala PROTO..sa vedem ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Intrebare pt minitehnicus: O janta de 2005 (cu furca upside) merge pe model 2003? Cum aflu fara sa le am in fata pe ambele desfacute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 (editat) @tovarasu hornetist (scuze dar nu imi aduc aminte numele)....imi vad si eu jacheta inapoi? da si tu un semn nr meu e ...peste tot Editat Septembrie 23, 2009 de spankyro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Azi la 20 la Casa Poporului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianpavelmm Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Azi la 20 la Casa Poporului? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 stie cineva daca modelul de far 2003(cel cu sticla clara) se potriveste in oala de far model 2002? plsssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 am observat un joc destul de mare la manerul din dreapta (acceleratie). ati mai intampinat problema asta , stie cineva care o fi smecheria ? nu este foarte deranjant insa ma gandesc sa nu se strice de tot la un moment dat , mai ales cand sunt in departari mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Jocul la maneta de acceleratie trebuie sa fie de 1-2mm (asa cred, da vezi in manual ca sa fii sigur) pt a evita bruscarile la revenirea in acceleratie (care s-ar petrece daca jocul ar fi 0). Mai bine masoara cu ceva distanta si in functie de asta reglezi din piulite pe acolo. Daca ti-a crescut jocul la maneta, inseamna ca s-a intins putin cablul si trebuie reglat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Jocul la maneta de acceleratie trebuie sa fie de 1-2mm (asa cred, da vezi in manual ca sa fii sigur) pt a evita bruscarile la revenirea in acceleratie (care s-ar petrece daca jocul ar fi 0). Mai bine masoara cu ceva distanta si in functie de asta reglezi din piulite pe acolo.Daca ti-a crescut jocul la maneta, inseamna ca s-a intins putin cablul si trebuie reglat. mersi, s-a uitat un mecanic la un moment dat cand am facut schimbul de ulei, a strans putin pe acolo dar degeaba, concluzia a fost ca cine stie ce uura are pe acolo Mesaj completat mersi, s-a uitat un mecanic la un moment dat cand am facut schimbul de ulei, a strans putin pe acolo dar degeaba, concluzia a fost ca cine stie ce uzura are pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 eu nu cred ca vin azi ca sunt tare virusat am luat o raceala de zile mari si nu vreau sa va transmit si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Sal, vine cineva Sambata la o mica plimbare pe Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 nici eu nu cred ca pot ajunge in seara asta la 8 . sper sa pot ajunge mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 baieti si fete grija mare la traficul din romania mai ales prin orase! m-a apucat sa zic chestia asta pt ca aseara un betiv mi-a taiat calea cu un mondeo in 10m de mine si cu politia uitandu-se ca la spectacol la impact (noroc ca eram si eu cu masina ) si ne-am facut praf amandoi ! daca eram cu motorul puteam sa fiu mort la ora asta! achtung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeVXV Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 so...cum ramane cu iesirea din week end? Cine se baga si in ce zi sa fie? Eu propun sa mergem la Slanic...e si drumul frumos...si eventual ne bagam si in salina. Daca are cineva alte propuneri...stiti ce sa faceti! ) Bafta...ca avem nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeVXV Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 so...cum ramane cu iesirea din week end? Cine se baga si in ce zi sa fie? Eu propun sa mergem la Slanic...e si drumul frumos...si eventual ne bagam si in salina. Daca are cineva alte propuneri...stiti ce sa faceti! ) Bafta...ca avem nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 are/stie cineva un releu de incarcare pt un hornet din 2000 ?imi e destul de urgent .multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Daca va intereseaza, am afalt ca nu se pupa janta de 2005 pe un 2003 din cauza ca la alea cu furca upside e axul mai mare ( Despre geamul de far drept fata de ala bulbucat nu cunosc daca merge, trebuie sa compari prinderile. Releul: intreb acu daca are cineva pe stoc. Editat Septembrie 25, 2009 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 ninja daca ai modelul 2003 cu far din ala clar da un id sau ceva ca sa pot sa fac comparatie cu al meu! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 UN HORNET INTERESANT....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 UN HORNET INTERESANT....................... OZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 UN HORNET INTERESANT....................... Interesant. Cat ajunge amenda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 probabil in spania sau unde este facut clipul > iti ia permisul... la noi e mai mijto... ori te da la protv si devii vedeta printre bikeri... ori te prinde vreun galigan de politist de la tara, te bata la duba, iti rupe spinarea > in mama ta de motociclist satanist, dupa care > NU povestit la prieteni ca e rusine mare. Interesant. Cat ajunge amenda? mai are careva chef de chit-chat...? ca vad ca e liniste in stup... sunteti toti plecati dupa miere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 mai are careva chef de chit-chat...? ca vad ca e liniste in stup... sunteti toti plecati dupa miere? Cred ca e de la frig. Au intrat in hibernare. Oare mai prindem ceva zile din sezonul asta? Nu mi-am atins inca targetul de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 eu l-am depasit sezonul asta... din martie pana acum am facut aproape 12 mii. si se simte la consumabile. Cred ca e de la frig. Au intrat in hibernare. Oare mai prindem ceva zile din sezonul asta? Nu mi-am atins inca targetul de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate