Megahertz Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Va salut Ca proaspat posesor de Hornet ( model 2001) am si eu nevoie de putin ajutor. Va rog sa imi spuneti ce crash pad-uri sunt ok pt acest model, si daca nu indraznesc prea mult mi-ar fi de folos un parbriz. Pe louis m-am cam incurcat si la crash si la windshild. Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) daca tot vine iarna eu mi-am am gasit ceva de facut cu viespea ... asta pe langa modificat and stuff : things to do in special cam ce se intampla pe la final Mesaj completat Va salut Ca proaspat posesor de Hornet ( model 2001) am si eu nevoie de putin ajutor. Va rog sa imi spuneti ce crash pad-uri sunt ok pt acest model, si daca nu indraznesc prea mult mi-ar fi de folos un parbriz. Pe louis m-am cam incurcat si la crash si la windshild. Va multumesc anticipat eu am crash paduri din astea si sunt super bune (sunt testate )si nu sunt scumpe deloc , cam 100 de lei parca am dat pe ele Editat Noiembrie 25, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 eu am crash paduri din astea si sunt super bune (sunt testate )si nu sunt scumpe deloc , cam 100 de lei parca am dat pe ele Faine. Julitura de pe capac e facuta inainte sa pui crash paduri ? Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 eu am crash paduri din astea si sunt super bune (sunt testate )si nu sunt scumpe deloc , cam 100 de lei parca am dat pe ele Faine. Julitura de pe capac e facuta inainte sa pui crash paduri ? Numai bine. dap aveam altele mai mici si nu stiu din ce material , zici ca erau din lemn , care sau si rupt cand am cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 dap aveam altele mai mici si nu stiu din ce material , zici ca erau din lemn , care sau si rupt cand am cazut Sunt faine si par si rezistente dupa cum se vede. Eu am puse pe ea baracuda http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdo...P=480&CAT=6 de la cel care am luato dar cred k e mai mult firma decit rezistenta si la drum lung sunt mai bune ale tale k tii picioarele mai bine pe ele. Mesaj completat Sunt faine si par si rezistente dupa cum se vede. Eu am puse pe ea baracuda http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdo...P=480&CAT=6 de la cel care am luato dar cred k e mai mult firma decit rezistenta si la drum lung sunt mai bune ale tale k tii picioarele mai bine pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) da da,faza cu "la drum lung iti tii picioarele bine pe ele",asa e..eu am crash-pad-uri extended(mai lungi decat cele normale-mai lungi decat ale lui arycy) si asa bine stau la drum lung cu picioarele pe ele,zici ca stau pe cruiser de ala mare ..si sansele ca unul dintre capace sa atinga pe jos in cazul unei cazaturi(la viteze omenesti) sunt zerooo Editat Noiembrie 25, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Sa anuntam de astazi... Maine ne strangem si noi cat mai multi la Constitutiei? Se pare ca de saptamana viitoare vin ninsorile, asa ca sa profitam de ziua asta, care va fi calduroasa. Stiu ca nici eu nu am mai aparut in ultima vreme, dar maine sunt prezent la intalnire. Ca loc de baute de dupa eu propun barul asta, "Cheers" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Sa anuntam de astazi...Maine ne strangem si noi cat mai multi la Constitutiei? Se pare ca de saptamana viitoare vin ninsorile, asa ca sa profitam de ziua asta, care va fi calduroasa. Stiu ca nici eu nu am mai aparut in ultima vreme, dar maine sunt prezent la intalnire. Ca loc de baute de dupa eu propun barul asta, "Cheers" Eu vin maine cu motorul, dar nu putem merge in Cheers. Am vorbit cu Adie aseara si maine se strang acolo cei din Crangasi, deci o sa fie cam full. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Dam o tura pe acolo sa vedem care este treaba, pentru cei care vor si o mica plimbare prin bucuresti. Daca nu e loc, facem sau gasim in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Dam o tura pe acolo sa vedem care este treaba, pentru cei care vor si o mica plimbare prin bucuresti. Daca nu e loc, facem sau gasim in alta parte. Ok, vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Salut am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva: cand se face reduceri la MOTORTEAM k vreau sa cumpar un parbriz PUIG, aveti ideie o sa se faca ? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Eu vin maine cu motorul, dar nu putem merge in Cheers. Am vorbit cu Adie aseara si maine se strang acolo cei din Crangasi, deci o sa fie cam full. Pai in cazul asta va propun sa ne strangem la Apache-ul, ca eu oricum o sa fiu acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) daca tot vine iarna eu mi-am am gasit ceva de facut cu viespea ... asta pe langa modificat and stuff : things to do in special cam ce se intampla pe la finalMesaj completat eu am crash paduri din astea si sunt super bune (sunt testate )si nu sunt scumpe deloc , cam 100 de lei parca am dat pe ele Multumesc pt info Daca esti bun .... de unde le-ai luat ( PM ) Editat Noiembrie 25, 2009 de Megahertz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 i'm in. ora 20 sunt acolo. plecam si noi inspre bar cel tarziu la 21 fara 20 ca altfel anchilozam acolo de frig. Sa anuntam de astazi...Maine ne strangem si noi cat mai multi la Constitutiei? Se pare ca de saptamana viitoare vin ninsorile, asa ca sa profitam de ziua asta, care va fi calduroasa. Stiu ca nici eu nu am mai aparut in ultima vreme, dar maine sunt prezent la intalnire. Ca loc de baute de dupa eu propun barul asta, "Cheers" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Ce liniste pe aici Sa inteleg ca vom fi doar 3-4 hornetisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Salutare ! in seara asta inca un hornetist isi va face aparitia cu horneta din dotare deci e posibil 4-5 viespi sa se intalneasca Editat Noiembrie 26, 2009 de Alex_ander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ba vin si eu da ma aduce sotia cu loganu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 tare, ne-am strans cativa azi! eram la un moment dat 10 la semafor (cu 3 intrusi) ) danny a spart gheata, e primul care a dat bani pt tricouri >> pt restul... nu va inghesuiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 tare, ne-am strans cativa azi! eram la un moment dat 10 la semafor (cu 3 intrusi) ) Ce frumos stateam aliniati la semafor, ocupam 4 benzi pe sens Mesaj completat ba vin si eu da ma aduce sotia cu loganu Ai venit bre, dar fara mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Ce frumos stateam aliniati la semafor, ocupam 4 benzi pe sens Ati incurat fata aia saraca cu Jeepanul...rusinica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Ce frumos stateam aliniati la semafor, ocupam 4 benzi pe sens Mesaj completat Ai venit bre, dar fara mobra am venit fara mobra , ce sa fac , asta e daca am apucat sa consum alchool abia dupa ce am baut si m-a sunat alex_ander am realizat ca era joi...uitasem complet poate mai apucam si joia urmatoare sa ne vedem daca tine vremea cu noi si vin si eu cu cu viespea mea 'blonda' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Ati incurat fata aia saraca cu Jeepanul...rusinica! Saraca cu Jeepan? Cat de saraca poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) care saraca mandro? frustrata aia de la piata victoriei pe care am deranjat-o la semafor ca era prima si ne-am bagat noi in fata la rosu??? aia merita Editat Noiembrie 27, 2009 de cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 care saraca mandro? frustrata aia de la piata victoriei pe care am deranjat-o la semafor ca era prima si ne-am bagat noi in fata la rosu???aia merita Era o ironie mai copii...of nu v-ati prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 care saraca mandro? frustrata aia de la piata victoriei pe care am deranjat-o la semafor ca era prima si ne-am bagat noi in fata la rosu???aia merita Ce ai mai fi biciuit-o toata noaptea Nebunule! Mesajul era defapt: "Sunteti atatia motociclisti si nici unul nu ma baga in seama? " - si de aia gesticula ea prin masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate