Tyby Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Pai ca sa fim intrend cu lumea, iata inca o viespe numai buna de vandut : http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=340088 Pai cum asa.. parca ziceai ca nu-l dai !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Poai si ce? Strica sa pun si eu un anunt acolo? Mai e spatiu pe server.... . Stai linistit ca nu imi iau eu Kawa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Eu ziceam ca nu vroiai sa o dai pe ASTA... ca o dai sa-ti iei alta.. asta-i alta poveste. Kawa oricum n-are rost sa-ti iei, n-are niciun farmec sa mearga 4ever.. sa nu bagi bani in ea, sa aiba ram air, sa protejeze la vant si sa traga ca draq. Mai bine un touring ceva, K1600lt anyone? :-> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Nu o vand mah...am pus anuntul la misto sa vedem la cat e apreciata o astfel de "investitie".....Cat despre carene/tras ca nebuna/etc, nu zic nu dar mai lasa-l pe circuit sa se obisnuiasca cu mine macar un sezon....Dupa aia gasim noi si o non-Kawa carenata sa o dau pe curbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 ce v-a suparat de va vindeti toti motorciclele? Sa inteleg ca la anul in Constitutiei o sa fie numai lume noua ? Nu ne-au suparat cu nimic, dar dupa doi ani de Hornet parca e timpul sa trecem la altceva. La anu in Constipatiei or sa fie motoarele noastre cu noii calareti si vom fi noi cu alte mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Nu ne-au suparat cu nimic, dar dupa doi ani de Hornet parca e timpul sa trecem la altceva. La anu in Constipatiei or sa fie motoarele noastre cu noii calareti si vom fi noi cu alte mobre O familie mai mare si mai fericita Mai vreau cald!!! Am cauciuc mai bun pe spate si ma mananca de o plimbare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 O familie mai mare si mai fericita Mai vreau cald!!! Am cauciuc mai bun pe spate si ma mananca de o plimbare!!! De azi incolo apare soarele. Plimbari placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 O familie mai mare si mai fericita Mai vreau cald!!! Am cauciuc mai bun pe spate si ma mananca de o plimbare!!! pai si daca te mananca,scarpina-te asfalt uscat si griji ca e frig Mesaj completat Nu ne-au suparat cu nimic, dar dupa doi ani de Hornet parca e timpul sa trecem la altceva. asa am zis si eu...si l-am facut pe al meu SU(zuki)-Ho(nda)-YA(maha) ..cine stie cunoaste....si de le vindem si de nu,vom fi aceeasi oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 pai si daca te mananca,scarpina-te asfalt uscat si griji ca e frig Mesaj completat asa am zis si eu...si l-am facut pe al meu SU(zuki)-Ho(nda)-YA(maha) ..cine stie cunoaste....si de le vindem si de nu,vom fi aceeasi oameni daca scoti A-ul de la coada o sa obtii ceva de genul asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 ....si de le vindem si de nu,vom fi aceeasi oameni Corect! Mesaj completat Mai vreau cald!!! Am cauciuc mai bun pe spate si ma mananca de o plimbare!!! Am bagat azi ceva km cu treaba prin Bucuresti si a fost chiar frumos. Tocmai am ajuns la 73.000 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Daca merg cu Hornetul tot timpul cu robinetul de benzina pe rezerva are ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Daca merg cu Hornetul tot timpul cu robinetul de benzina pe rezerva are ceva? N-are nimic, dar risti sa nu stii cand ramai fara benzina:), asa ca fie realimentezi la maximum 150 km, fie porti o sticla de juma de litru de benzina la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 N-are nimic, dar risti sa nu stii cand ramai fara benzina:), asa ca fie realimentezi la maximum 150 km, fie porti o sticla de juma de litru de benzina la tine. Daca nu ma insel, cand este pe rezerva inseamna ca iti ramane rezerva, iar pe "on" este pe direct. Dar posibil sa ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Daca merg cu Hornetul tot timpul cu robinetul de benzina pe rezerva are ceva? cum ziceau si baietii...ai sanse mari sa ramai fara benzina si s-o impingi prin vreo intersectie. eu patesc mai tot timpul sa fiu nevoit sa trec pe rezerva din cauza ca la masina m-am obisnuit sa fac 1000km cu un rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 E ceva de genul asta, si e un pic pe dos logica Adica atunci cand este pe ON ia benzina de la un nivel mai ridicat, cand terci pe RES, iei din punctul cel mai jos din rezervor, practic el este facut strict pentru atentionarea ca ramai fara benzina in scurt timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wakasaki_san Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 rezerva e separata , se ramane sigur in drum daca se uita comutat pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Daca merg cu Hornetul tot timpul cu robinetul de benzina pe rezerva are ceva? Nu are nimic. Eu asa merg. Cand intra pe rezerva se aprinde becul la bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Nu are nimic. Eu asa merg. Cand intra pe rezerva se aprinde becul la bord. Pai asa ma gândeam și eu. și din momentul în care se aprinde becul de la bord ma bag sa alimentez. Bănuiesc ca nu e nici o problema dacă mergi pe roșu 1-2 km. Oricum calculez un consum si iau o marja de eroare sa nu rămân chiar în mijlocul câmpului pe roșu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 .cuze stiu ca nu aici este locul in care trebuie postat insa ma gandesc ca pot fi de ajutor pentru unul dintre voi. asadar am ceva maruntisuri provenite de la un hornet din 2005: evacuare completa, releu incarcare. ceva bobine. roata spate cu bascula, etriere,etc detalii la 0765336589 preturi foarte mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 .cuze stiu ca nu aici este locul in care trebuie postat insa ma gandesc ca pot fi de ajutor pentru unul dintre voi. asadar am ceva maruntisuri provenite de la un hornet din 2005: evacuare completa, releu incarcare. ceva bobine. roata spate cu bascula, etriere,etc detalii la 0765336589 preturi foarte mici Daca ai bec ce indica benzina da, e ok... Intrebarea mea este totusi de ce sa mergi pe varianta RES? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 E ceva de genul asta, si e un pic pe dos logica Adica atunci cand este pe ON ia benzina de la un nivel mai ridicat, cand terci pe RES, iei din punctul cel mai jos din rezervor, practic el este facut strict pentru atentionarea ca ramai fara benzina in scurt timp. Inseamana ca m-am inselat. Nu tin minte niciodata cum e cu astea, doar stiu ca pozitionat inspre codita imi ramane benzina si inspre far consum si rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Daca ai bec ce indica benzina da, e ok... Intrebarea mea este totusi de ce sa mergi pe varianta RES? ... Pai ca sa nu ramai in mijlocul intersectiei si sa ti se opreasca motoru. Cand vezi ca se aprinde becu te bagi si alimentezi. Deci sa inteleg k e ok sa merg asa. Ms de lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wakasaki_san Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 apropo de benzina , cel mai mult am mers cu un plin Bucuresti - DN1 - Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte , la iesirea din Valeni a incepaut sa dea in nas si am comutat pe rezerva si mai mai mers pana la prima benzinarie aproape de Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Daca merg cu Hornetul tot timpul cu robinetul de benzina pe rezerva are ceva? Nu si nici nu risti sa ramai fara benzina decat daca n-ai bani la tine sau esti prea idiot. Cu butonul pe rezerva, sistemul functioneaza la fel, adica termini rezervorul se aprinde becul si comuta pe rezerva. Eu de 3 ani merg numai asa. Practic cei 3 litri ramasi ajung de ceva drum, insa personal prefer sa ma opresc si sa alimentez dupa ce se aprinde beculetele. Sincer beculeltul il gasesc foarte util. Pozitiile On si OFF mi se par complet inutile. Se pare ca H a fost de aceeasi parere cand a trecut la afisajul digital (parca modelul peste 2004 cu indicatoarele schimbate) cand ai nivel benzina si a disparut butonul ala complet inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Pe vremea mea, inca nu se inventasera acele beculete... Pacat! Nu pot sa fac un drum si mai relaxat, ca tre sa port grija benzinei... Pe de alta parte, o fi mai multa adrenalina...ca daca ramai pe curba fara (ai uitat sa pui benzina) si da in nas...s-ar putea sa ii urmezi ... Ma gandesc eu... Corect sau ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate