omunegru22 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Da' tu cum cureti lantul? Io zic sa demontezi si ghidonul. Credeam ca zici ca vrei sa o dai jos pt a o curata pe dansa. De obicei in interiorul ei sta jegul GARLA, de-l poti da jos numa cu surubelnita lata. E clar ca si pe dansu' o sa-l curat, daca apuc sa-l dau jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Cei cu Honde noi unde le faceti service in garantie ? Am luat-o din UK, mai are 1 an garantie, mi-au trimis Certificate of Conformity de la Honda UK si mi-au spus sa "apply for warranty". many thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 La service-ul reprezentantelor oficiale, ai aici lista cu dealeri http://www.honda-bikes.ro/dealeri.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Nu are rost sa dai jos protectia de plastic pentru a curata lantul. Il poti curata foarte bine fara sa demontezi nimic. Daca chiar vrei sa dai jos protectia, trebuie neaparat sa dai jos si suportul (scarita sau cum ii zice) din stanga, pentru ca altfel surubul din fata nu iese, cel putin la mine... Voi la cati km va schimbati uleiul la Horneturi? 5000 km? mai mult? Am auzit tot felul de variante. Uleiul meu, Motul 7100 full sintetic, are 4000 de km.....cam cand ar trebui sa il schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Am fost si eu azi sa cumpar ulei motul 7100 sau 1700 si se uita ala gri la mine...Cika nu avea decat motul 350 (10W40) la 65 lei litrul, si nu avea la bidon de 4 litri...deci un schimb ma ajunge 2 mil relaxat... spuneti si voi de unde luati mai ieftin de 2 milioane ca stau chiar prost cu banii acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Am fost si eu azi sa cumpar ulei motul 7100 sau 1700 si se uita ala gri la mine...Cika nu avea decat motul 350 (10W40) la 65 lei litrul, si nu avea la bidon de 4 litri...deci un schimb ma ajunge 2 mil relaxat... spuneti si voi de unde luati mai ieftin de 2 milioane ca stau chiar prost cu banii acum Exista un magazin in cotroceni. cum vii de la grozavesti, la o benzinarie faci dreapta si intri spre cotroceni, si pe stanga pe colt ai sa vezi magazinul. Acolo gasesti cu 160 Ron 4 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 aha stiu magazinul..parca are o sigla de la ktm sau e reprezentanta ceva..dar il stiu..mersi..o sa trag o fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 se vinde hornet deosebit 3300 euro http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielubee Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 se vinde hornet deosebit 3300 euro http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Foarte frumos moto,bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 aha stiu magazinul..parca are o sigla de la ktm sau e reprezentanta ceva..dar il stiu..mersi..o sa trag o fuga da ala cu ktm este! sa va cer si eu un sfat..am indoit ghidonuul intr-un incident neplacut si vreau sa-mi iau altul! am incercat sa iau unul original de aici de pe forum de la cineva dar se pare ca mi-a tras teapa asa ca ma gandesc sa iau unu de la louis! care credeti ca se potriveste mai bine ca curbura? primul este un lsl superbike alulenker silver iar al doilea este un lsl superbike lenker flach pt cei ce stiu catalogul louis! astasez si pozele si astept pareri! eu inclin spre nr2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Pacat ca nu ai pus codul articolului pt ca asa nu ne dam seama prea bine care dintre cele 1 miliard de ghidoane de pe site este. Eu am un superbike pe motor si e superb. Oricare l-ai lua e un imens pas in fata din toate punctele de vedere, asa ca bucura-te ca nu l-ai luat pe cel stock. Din ce se vede si eu as tinde spre al doilea model. Eu il am pe primul si pozitia is as ciumeaga as it gets. Editat August 20, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_azazel_ Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Salutare! fiindca tot vorbim de Hornet, 2 poze cu bestia...doar ca a mea e de 900. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ce tobaaa Un sound sample, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 se vinde hornet deosebit 3300 euro http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Salut , de unde ai cumparat aripa fata de carbon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 @ryco78...daca vrei ghidon...incearca: www.barracudamoto.ro Cel care vinde aceste accesorii se numeste Catalin si are magazinul in zona razoare, langa Petromul dispre Drumul Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Pacat ca nu ai pus codul articolului pt ca asa nu ne dam seama prea bine care dintre cele 1 miliard de ghidoane de pe site este. Eu am un superbike pe motor si e superb. Oricare l-ai lua e un imens pas in fata din toate punctele de vedere, asa ca bucura-te ca nu l-ai luat pe cel stock. Din ce se vede si eu as tinde spre al doilea model. Eu il am pe primul si pozitia is as ciumeaga as it gets. merci cred ca si eu o sa optez pt primul! uite codurile:nr:10021490 pt cel nichelat si 10021480 pt cel argintiu! pozele sunt de la ei de pe site deci nu o sa vezi nici o alta diferenta ! @ryco78...daca vrei ghidon...incearca: www.barracudamoto.ro Cel care vinde aceste accesorii se numeste Catalin si are magazinul in zona razoare, langa Petromul dispre Drumul Taberei merci am sa verific mai ales ca stau destul de aproape de razoar! ps:superb hornetu ala de 900 iar toba face toti banii cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_azazel_ Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 @emmpu: suna bine de tot, te asigur! Chiar si acum cu silencer facut de cineva, tot suna bine! Toba e de R6, am dat jos tobele originale de sub sa, am si alt ghidon, alte oglinzi, furtunase racing, semnale etc... Iubesc motoreta asta! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) @stephon - am fost la cei de la razoare si am vazut ghidonul raceing cel gros la mijloc! arata super problema e ca nu stiu daca merge prins pe sistemul original! o sa vad ce fac era bine ca-l aveau pe stoc si-l mondatm zilele astea ! Editat August 20, 2008 de ryco78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 La cat se ridica un kit de lant pt hornet 600 2000? Uleiul la cati km se schimba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antyterro Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 lant DID 130E eu uleiul il schimb la 7000KM , sau / sezon si daca fac mai putin dupa o iarna trebuie schimbat /MOTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Salut , de unde ai cumparat aripa fata de carbon? din italia 80 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Asa zice si manualul.....uleiul si filtrul trebuie schimbate la cel mult 12000 km, sau in fiecare an.....care vine prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antyterro Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 s-a mai discutat asta pe acest thread cu cateva pagini anterioare,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Da si eu acuma ma apuc sa citesc 68 de pagini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antyterro Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) well, daca il schimbi la 12000 cum scrie in carte o sa ai sanse sa iti imbatranesti motorul prematur, si acum te vei intreba: dar ce aia au fost prosti cand au scris acolo 12mii km? Nu nu au fost dar temperaturile noastre sunt cam extreme atat vara pentru un 10w40 cat si iarna.... si nu numai de asta Iti recomand sa schimbi uleiul la 7000KM nu costa mult si ii prelungesti viata la motor. Dealtfel fitru de aer trebuie schimbat si el mult mai repede decat scrie in cartea service, in Rromania este foarte mult praf, dincolo te plimbi o saptamana si nu seprafuieste motorul .... p.s nu uita si de filtru de ulei ... Editat August 21, 2008 de antyterro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate