Joon Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Salut, ar avea cineva de imprumutat o toba stock pt o viespe din 2008, doar pt a face autentificarea. nu stiu daca ma pot duce undeva cu toba pe care o am ,e destul de zgomotoasa.Exista vreun loc unde as avea vreo sansa treaca cu vederea ? sub pod la Fundeni , am facut eu la monster acum 2 ani ! s-a facut itp-ul de la geamul etajului 1 sper sa nu citeasca cine nu trebuie asta ..... trebuie sa astepti 30 minute ca sa iti poata da actele , asta ca sa nu vina control de la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 In legatura cu casca,eu zic ca se va lasa..este imposibil sa nu se lase..eventual incearca sa mai tasezi cusatura cu ce gasesti si tu prin "gospodarie"..si 90% sunt sigur ca o sa fie ok pt ca acea spuma din interior are o oarecare densitate care ii va permite sa fie cat de cat maleabila.NU TAIA NIMIC! Cat despre aripa spate,eu nu mai am deloc si nici n-am avut vreodata..solutia la mine este topchase-ul care "incaseaza" toata mizeria Spuma aia la Nolan pare un polistiren banal nu stiu daca o sa se mai lase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 sub pod la Fundeni , am facut eu la monster acum 2 ani ! s-a facut itp-ul de la geamul etajului 1 sper sa nu citeasca cine nu trebuie asta ..... trebuie sa astepti 30 minute ca sa iti poata da actele , asta ca sa nu vina control de la RAR Da, ai dreptate ! DAR amicul nostru vrea sa faca AUTENTIFICARE, nu doar ITP ! Si aia nu se face oriunde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 pt autentificare poti monta silencer-ul, daca il ai. in alta dezordine de idei, saua poate fi vazuta dupa amiaza la consitutiei, daca nu ploua :-) vrea cineva o sa personalizata pt modelul >2007? este modificata de darian, are gel pt un plus de confort si design-ul care se vede in poza. schimb cu sa stoc, in stare f buna, pt modelul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Multumesc oricum, silencer inca nu am dar voi fi nevoit sa-mi pun daca vreau sa fac iesiri afara din oras. Sorin, incep sa fac un obicei din faza asta cu imprumutatul tobei ) . Apropo, un silencer unde pot face? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Revin cu update la problema legata de casca...azi am fost la garaj sa lucrez la moto mi-au venit bujiile filtru aer/ulei si lichid de frana.La garaj am dat de un prieten cu moto si avea casca lui la el.Stiu, castile sunt diferite chiar daca au aceeasi marime in functie de model/producator insa am incercat-o pe a lui (nu imi amintesc exact ce era parca probiker) tot un M si mi s-a parut ceva mai larga/mare decat Nolan-ul pe care-l am eu. Treaba e acum ca nici eu nu cred ca se v-a lasa e un polistiren destul de tare pe interior si ma apasa la modul de ma cam doare asa ca am decis sa iau legatura cu cei de la Romimoto sa fac un retur si sa imi comand acelasi model (imi place mult casca ) insa pe un L ceea ce cred ca v-a rezolva mica problema intampinata. Multumesc tuturor pt sfaturi si revin cu update dupa ce vb cu cei de la Romimoto Editat Aprilie 26, 2012 de ionutz_bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Multumesc oricum, silencer inca nu am dar voi fi nevoit sa-mi pun daca vreau sa fac iesiri afara din oras. Sorin, incep sa fac un obicei din faza asta cu imprumutatul tobei ) . Apropo, un silencer unde pot face? Multumesc Sau îți iei dopuri de urechi pentru mers înafară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 legat de casca...nu ma bag ca ma apuca sarbatorile daca incep eu cu ale mele dar recomand sa o schimbi(cei care ma cunosc stiu despre ce vorbesc) legat de toba...hai sa va zic ce am aflat(surse sigure:politie,statie itp,avocat,etc):legea e simpla...verificare tobei cu deciblemetru se face LEGAL doar in INCINTA ACUSTICA izolata perfect.LEGAL,daca va opresc pe strazi sau va testeaza tobele cu deciblemetru in statiile ipt(care nu ai niciuna incinta acustica aprobata) n-au decat sa va suga de degete,sa va dea procese verbale pe care ulterior le veti constesta in instanta si le veti castiga.asa ca nu va mai agitati atat cu tobe galagioase si asa mai departe.NU ESTE LEGE CARE SA II ACOPERE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 A găsit cineva rulmenți pentru juguri la magazinele dedicate ? Mă refer la rulmenții ce se găsesc în comert (koyo, skf), nu cei "OEM". Nu vreau să dau 180lei sau cât sunt cei așa numiți originali când valoarea unuia e de vreo 40lei. jug inferior exterior: 55.0 mm interior: 30.0 mm Înaltime: 17.0 mm jug superior exterior: 47,0 mm interior: 26.0 mm Înaltime: 15.0 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 legat de casca...nu ma bag ca ma apuca sarbatorile daca incep eu cu ale mele dar recomand sa o schimbi(cei care ma cunosc stiu despre ce vorbesc) Deja a plecat spre Cluj pt a fi schimbata ms pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Eu am comandat megafon de la akrapovic - trebuie sa vina. Daca vrei, iti dau dupa aceea toba mea stoc. Model 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 si eu imi iau una azi, sa vad cum o potrivesc si cum o sa se auda...da e megaphone d-ala de R6... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Am găsit rulmenții cu ajutorul seriilor, la un magazin din oraș. Seriile: 32006 (jr-pentru koyo) cel de jos iar cel de sus 32005 (jr). M-au costat 85lei ambii. Editat Aprilie 27, 2012 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 A mea vine saptamana viitoare... De-abia astept! Gata, am luat un schubert c3: alta discutie! Fara vajaiala si alte prostii... Asadar, marushin rs2 carbon - o casca usoara si... atat. O tin de pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) eu mi-am luat rulmenti conici pentru juguri de la RomiMoto cu 120 de lei ambii Editat Aprilie 27, 2012 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Gata, am schimbat si eu gumele + rulmentii roata fata cu semeringuri cu tot. PS: Daca aveti nevoie de piese pentru mobre, aruncati-mi o intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bloo Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 un kit d lant la un pret ok d unde cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) un kit d lant la un pret ok d unde cumpar? ai PM Gata, am schimbat si eu gumele + rulmentii roata fata cu semeringuri cu tot. PS: Daca aveti nevoie de piese pentru mobre, aruncati-mi o intrebare. sa traiasca Metzler-urile si rulmentii acum nu-ti mai ramane decat s abagi kilometrii si eu imi iau una azi, sa vad cum o potrivesc si cum o sa se auda...da e megaphone d-ala de R6... ai luat-o cumva de la Baia Mare?avea un prieten cu R6 de aici una nou nouta la pret bun. desi mie imi place ca o toba sa fie nesimtita,megaphon-ul mi se pare prea galagie metalica.o sa-ti rupa capul Editat Aprilie 28, 2012 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 O sa se potriveasca toba lui RaduSt cu farul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 nu prea imi place treaba cu suportul de numar , parca acopera roata spate prea mult ! care dein cele 2 credeti ca e mai chipes ? sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 nu prea imi place treaba cu suportul de numar , parca acopera roata spate prea mult ! care dein cele 2 credeti ca e mai chipes ? sau Poza no.2 bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 A doua, asta-i clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 nu prea imi place treaba cu suportul de numar , parca acopera roata spate prea mult ! care dein cele 2 credeti ca e mai chipes ? sau conform pozei...cauciucul se pare ca nu este pus bine...sensul de rotatie este invers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) conform pozei...cauciucul se pare ca nu este pus bine...sensul de rotatie este invers... esti sigur? Editat Aprilie 28, 2012 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 ce as putea sa fac sa nu se auda asa tare, megaphoneu... sfaturi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate