Sorin128 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 (editat) Bord 1999-2002 : Bord 2003-2005 : Bord 2005-2006 : Bord HornetS : Problem solved ! Editat Iulie 5, 2012 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Never say never. Urca-te pe ceva mai mare, mai nou, pozitie asemanatoare, da vezi cum o sa-ti tradezi iubita instant Eu de ex m-am suit pe alt hornet mai nou si n-am fost dat pe spate, sunt destule imbunatatiri dar nu m-au convins sa o schimb. In viitor probabil ca mai incerc si alta clasa, dar hornetul meu e membru al familiei si nu pleaca nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 siiii , ceva ieseala azi ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Dap! La 7 in Piata Contitutiei .... .....iar de acolo - nu stiu....ne hotaram - dar de obicei se pleaca spre cate un loc cu lichide pentru cei insetati..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 chiar nu are nimeni pe aici hornet de 900 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 chiar nu are nimeni pe aici hornet de 900 ? Daca vrei sa stii un consum aproximativ uita-te aici, poti sa dai click pe fiecare user, si acolo ai trecut si stilul de mers si tipul de drum. Acum nu stiu, ori au nemtii benzina mai buna, ori merg doar pe autostrazi constant cu 90km/h in a 6-a, dar consumurile aclo sunt cam mici, cel putin la hornetul de 600 cam asa e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Bord 1999-2002 : Bord 2003-2005 : Bord 2005-2006 : Bord HornetS : Problem solved ! Oooo da maxim Sorine multam` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Oooo da maxim Sorine multam` S-ul e ca la vtr, pare identic la prima vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 S-ul e ca la vtr, pare identic la prima vedere Pai de la VTR e copiat (oficial), doar au schimbat plaja de turatii. Le place astora de la honda sa recicleze. Oglinzile sunt tot de la vtr/cbr_f4i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Pai de la VTR e copiat (oficial), doar au schimbat plaja de turatii. Le place astora de la honda sa recicleze. Oglinzile sunt tot de la vtr/cbr_f4i. Oglinzile nu-s, cel putin nu alea de pe vtr firestorm, posibil sa fie de pe SP1 sau SP2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Oglinzile nu-s, cel putin nu alea de pe vtr firestorm, posibil sa fie de pe SP1 sau SP2 Absolut corect, firestorm nu, dar pe sp1 si sp2, da 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Acum nu stiu, ori au nemtii benzina mai buna, ori merg doar pe autostrazi constant cu 90km/h in a 6-a, Nu e vorba de benzina, ci de fluiditatea traficului. Daca la masina prin TM aveam un consum mediu de 9, aici am 6, ambele urbane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Cine vinde o evacuare aftermarket ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Znyeckov Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salutare. Am nevoie de o informatie. Mi s-a rupt cablul care trage inapoi maneta de acceleratie, arata ca si cel de acceleratie, a mai schimbat careva dintre voi asa ceva? Daca da, de unde l-ati comandat? Vine separat sau impreuna cu cablul de acceleratie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorp28 Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 salutare viesparului! Are cineva idee daca se poate upgrada un Hornet S cu indicator de benzina? Macar bec martor. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Tre' tăiat rezervorul pentru așa ceva sau pus un rezervor de '03 care are bec pentru rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salutare. Am nevoie de o informatie. Mi s-a rupt cablul care trage inapoi maneta de acceleratie, arata ca si cel de acceleratie, a mai schimbat careva dintre voi asa ceva? Daca da, de unde l-ati comandat? Vine separat sau impreuna cu cablul de acceleratie? nu au de hornet dar ca sa iti faci o idee uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 salutare viesparului! Are cineva idee daca se poate upgrada un Hornet S cu indicator de benzina? Macar bec martor. Multumesc. E prea complicat .... Cred ca e infinit mai usor sa o inveti pe O. sa treaca din mers de pe ON pe REZ ... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salutare. Am nevoie de o informatie. Mi s-a rupt cablul care trage inapoi maneta de acceleratie, arata ca si cel de acceleratie, a mai schimbat careva dintre voi asa ceva? Daca da, de unde l-ati comandat? Vine separat sau impreuna cu cablul de acceleratie? RomiMoto din cluj sa sibiu iti aduce pe comanda ce vrei la motor. eu de acolo mi-am luat cablu de acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salutare. Am nevoie de o informatie. Mi s-a rupt cablul care trage inapoi maneta de acceleratie, arata ca si cel de acceleratie, a mai schimbat careva dintre voi asa ceva? Daca da, de unde l-ati comandat? Vine separat sau impreuna cu cablul de acceleratie? ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salutare. Am nevoie de o informatie. Mi s-a rupt cablul care trage inapoi maneta de acceleratie, arata ca si cel de acceleratie, a mai schimbat careva dintre voi asa ceva? Daca da, de unde l-ati comandat? Vine separat sau impreuna cu cablul de acceleratie? Iti aduc si eu cablul de acceleratie, cel care-ti trage inapoi maneta. Te costa 100 lei pana la tine acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) Salutare Recent am devenit posesor de honda hornet din 2008 Sunt nehotarat si habarnist in alegerea crashpad-urilor pentru ea... sunt ceva speciale ? am gasit la cateva magazine dar pretul variaza intre 200 si 700 ron ..si nu imi dau seama daca are ceva mai special unul fata de celalalt ( inafara de materialul confectionat si firma ) defapt unde mai exact vine prins crashpad-ul? voi ce aveti ? ce imi recomandati? si de unde le aveti ? Editat Iulie 9, 2012 de kidutzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Reglat carburatie ieri la www.motosoft.ro - Ionut. Recomand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Salutare Recent am devenit posesor de honda hornet din 2008 Sunt nehotarat si habarnist in alegerea crashpad-urilor pentru ea... sunt ceva speciale ? am gasit la cateva magazine dar pretul variaza intre 200 si 700 ron ..si nu imi dau seama daca are ceva mai special unul fata de celalalt ( inafara de materialul confectionat si firma ) defapt unde mai exact vine prins crashpad-ul? voi ce aveti ? ce imi recomandati? si de unde le aveti ? userul WTF .... face la comanda plastic sau aluminiu , cred ca 150 ron e pretul ! toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 (editat) vrea cineva o sa personalizata pt modelul >2007? este modificata de darian, are gel pt un plus de confort si design-ul care se vede in poza. schimb cu sa stoc, in stare f buna, pt modelul respectiv. YM: trimitesilamine 0758 220 460 Editat Iulie 10, 2012 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate