Sorin128 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 n-ar trebui sa fie h4 de 55w? La semnale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kokane Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 retrag ce am zis. am uitat ce am citit de dimineata si pana acum. )) PS: ar putea pune h7 pe semnale )) asta e a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Sunt din alea cu sticla alba gen glont? Eu mi-am luat cu led si nu pot zice ca sunt sls sunt cu sticla portocalie si cu bec normal, nu ma pricep prea mult arata ca un bec de pozitie la auto asa arata semnalizarile,daca stiti de unde pot sa iau becuri mai tari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Mergi la orice magazin auto cu beculetele tale in mana si cumpara unele LED cu acelasi soclu. Fereste-te pe cat posibil de cele chinezesti. Sau vezi daca gasesti niste becuri cu ceva mai multi watts. La cat de rar folosesti semnalul nu cred ca vei suprasolicita instalatia. Conform japonezului pentru semnale ai nevoie de 12V 21W x 4 buc. (Vezi manualul de service sectiunea 19-2.) Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 A schimbat cineva ghidonul la un Hornet >2007? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 A schimbat cineva ghidonul la un Hornet >2007? A schimbat ghidonul original cu : http://www.motorteam.ro/accesorii/lista/0/31/4/21 userul /index.php?/user/52646-cataaaa/ (printre muuulti altii - inclusiv subsemnatul la Hornet clasic) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Multumesc. I-am intrebat deja pe cei de la MotorTeam si mi-au zis ca, citez, sunt foarte asemanatoare cu cel original. Eu caut ceva mai lung si mai coborat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Multumesc. I-am intrebat deja pe cei de la MotorTeam si mi-au zis ca, citez, sunt foarte asemanatoare cu cel original. Eu caut ceva mai lung si mai coborat. Cele WRP de 22mm de la ei (din acela am avut si eu pe Hornet) este FIX mai lung si mai coborat fata de original. Cel mai simplu e sa dai o fuga pana pe bd. Timisoara si sa il vezi "live". Asa stii exact ce cumperi si cum arata. My 2 cents. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 si daca nu ai chef sa dai banii pe unul nou, am eu unul rulat....negru. fa-mi o oferta pe care nu o pot refuza pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 pt ghdion poti sa te mai uiti si la bardak, au/aveau acossato si preturile sunt mai mici decat la WRP, al meu de la ei este luat. e cam cu 4 cm mai lat si cu 1-2cm mai jos. cifrele "pe hartie" nu par impresionante, dar in realitate se simt destul de mult, mai ales latimea. brachezi putin mai usor pe loc sau la viteze f mici, iar in mers simti putin mai mult incheieturile fata de ala stoc, pana te obisnuiesti cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Cele WRP de 22mm de la ei (din acela am avut si eu pe Hornet) este FIX mai lung si mai coborat fata de original. Cel mai simplu e sa dai o fuga pana pe bd. Timisoara si sa il vezi "live". Asa stii exact ce cumperi si cum arata. My 2 cents. Te cred, dar: Buna ziua , Mai jos si mai larg nu avrm , doar asemanator cu originalul. Poate nu le place emailul meu, oricum, nu oblig pe nimeni sa imi vanda E ok daca problemele apar la drum lung, pe mine ma intereseaza mai mult pentru circuit. Ce am facut acum a fost sa modific unghiul celui stoc si m-am ales cu dureri puternice de incheietura chiar si dupa 20 min de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharpa Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Salut.Vreau sa va întreb ce ulei de motor ați folosit sezonul acesta si cum vi se pare pana in prezent.Ma interesează si vascozitatea aleasa.Eu Intentionam sa achizitionez Bel Ray 10w40,insa nu am găsit pe nicăieri varianta sintetica,cii doar mineral sau semisintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 o motocicleta buna hornetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Salut.Vreau sa va întreb ce ulei de motor ați folosit sezonul acesta si cum vi se pare pana in prezent.Ma interesează si vascozitatea aleasa.Eu Intentionam sa achizitionez Bel Ray 10w40,insa nu am găsit pe nicăieri varianta sintetica,cii doar mineral sau semisintetic. Merge f bine cu Motul5100..si nu e regula sa bagi full sintetic..e bun si semisintetic...cu Motul imi schimba f usor treptele de viteza si e ok pret calitate..cat despre vascozitate tot 10w40 am bagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucaemanuel Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 momentan folosesc 5100, dar la.urmator ul schimb voi pune 7100. 300v e prea mult pt hornet, sunt bani aruncati aiurea. mai faci un plin cu diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 ..si nu e regula sa bagi full sintetic.. De ce ai spune asta J ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 01Hornet Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Ma ajuta careva, va rog, cu un link pt comanda de ulei pt Hornet 2001? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Ma ajuta careva, va rog, cu un link pt comanda de ulei pt Hornet 2001? Merci www.motodiscount.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 De ce ai spune asta J ? Nu am fost atent din ce an e hornetul lui,dar de pilda al meu din"99..in anii aia nu cred ca era full sintetic,se mergea pe mineral,etc...nu zic ca tuseste cu full sintetic..la primul meu schimb de ulei am bagat 300w...a fost ok,dar nu am vazut vreo diferenta cand am bagat 5100...nu inseamna ca daca e mai scump si full sintetic trebuie sa-i si placa motorului..spre exemplu la bmw,gs-ul din 2012 merge pe mineral..ma rog alta mancare de peste,monocilindru etc,dar un neavizat baga stiu eu ce sintetic de ultima generatie si hopa,parca nu e ok...singura problema am avut-o cu vascozitatea..avand in vedere uzura motorului am bagat odata 15w50..si nu i-a placut..nu gaseam neutralul daca o lasam in viteza,trosnea rau cand schimba...am bagat iar 10w40 si e ceas...iar daca nu ma insel nu exista nici o recomandare a constructorului in privinta uleiului in afara de vascozitate si normele jaso/ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Salut.Vreau sa va întreb ce ulei de motor ați folosit sezonul acesta si cum vi se pare pana in prezent.Ma interesează si vascozitatea aleasa.Eu Intentionam sa achizitionez Bel Ray 10w40,insa nu am găsit pe nicăieri varianta sintetica,cii doar mineral sau semisintetic. Salut eu mi-am pus semisintetic Belray 10W40 si mi se pare mai ok decat 5100 pe care l-am folosit in ultimii 3 ani. L-am luat de la motodiscount. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 01Hornet Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 www.motodiscount.ro subtire...altul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Bucuresti (magazine offline si stoc) : Kronau, ScorpioAZ, Mymoto, Bepagrup,etc.etc. si toate reprezentantele moto (Bardak, Motorteam,etc.etc,etc.). Sau alege oricare din zecile de magazine online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 subtire...altul? si la preturi sunt subtiri. Dar na...tu cauta deva mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 01Hornet Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 si la preturi sunt subtiri. Dar na...tu cauta deva mai scump pai voiam un Castrol, si nu au. La asta ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 pai voiam un Castrol, si nu au. La asta ma refer. Castrol are mai mereu Kronau pe stoc....si de obicei au ceva oferta la el..... pt ghdion poti sa te mai uiti si la bardak, au/aveau acossato si preturile sunt mai mici decat la WRP, al meu de la ei este luat. e cam cu 4 cm mai lat si cu 1-2cm mai jos. cifrele "pe hartie" nu par impresionante, dar in realitate se simt destul de mult, mai ales latimea. brachezi putin mai usor pe loc sau la viteze f mici, iar in mers simti putin mai mult incheieturile fata de ala stoc, pana te obisnuiesti cu el. A schimbat ghidonul original cu : http://www.motorteam.ro/accesorii/lista/0/31/4/21 userul /index.php?/user/52646-cataaaa/ (printre muuulti altii - inclusiv subsemnatul la Hornet clasic) . Pfeeee...asa-i ....nu stiu de ce eram convins ca e tot WRP.....my bad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate