Vlad Popa Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Salutare prieteni, Stie careva codul de la piesa din imaginea alaturata ? sau cum se numeste, eu unu nu am gasit nicaieri... Multumesc hornet.jpghornet2.jpg eu am cumparat motorul fara chesia respectiva, dar cred ca is 2 bucati, dupa cum se vede in poze, poate ma lamuriti voi. Mai jos aveti o poza cu motorul meu 1510484_10202503847330295_1752496529449955938_n.jpg salutare frumoasa horneta am si eu una la fel acum e la cosmetica sper sa iasa dragutz am sa pun poze cand este gata…app de parbriz am un prieten care se ocupa cu dezmembrari hornet si vazusem piesa care ai u nevoie la el..iti las nr de telefon si vbeste cu el 0740899579 / 0721340445 georgian il cheama…bafta sper sa ne vedem prin bucuresti Va salut O aparatoare de lant pt un Hornet 2001 pe unde gasesc ? Ar fi perfect sa fie din alt material, decat plastic Merci 0740899579 / 0721340445 georgian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 salutare frumoasa horneta am si eu una la fel acum e la cosmetica sper sa iasa dragutz am sa pun poze cand este gata…app de parbriz am un prieten care se ocupa cu dezmembrari hornet si vazusem piesa care ai u nevoie la el..iti las nr de telefon si vbeste cu el 0740899579 / 0721340445 georgian il cheama…bafta sper sa ne vedem prin bucuresti 0740899579 / 0721340445 georgian salut, o sa vin la bucale acuma joi dar fara motor, lasa-mi pe PM nr tau paote iesim la o bere #viespea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Hopa....ce e aici - adunare de old times hornets ? Muhahaha, am avut treaba azi la "regina maria", si ti-am intalnit albina. Imi place toba aia, niste detalii te rog despre ce toba e, cum ai prins etc, am si eu de gand sa imi pun una scurta jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Popa Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 pregatiri pregatiri pregatiri -Jantele la vopsit plus cateva elemente -am schimbat chitul de lant -filtru aer sport K&N -ulei filtru ulei -mansoane (sunt niste fakeuri dar mai bun decat ce aveam inainte) -mi-am facut aripa spate si un bug spoiler Urmeaza sa mai fac vopsit rezervor , codita, aripa fata kit xenon Momentan cam la asta m.am gandit... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Muhahaha, am avut treaba azi la "regina maria", si ti-am intalnit albina. Imi place toba aia, niste detalii te rog despre ce toba e, cum ai prins etc, am si eu de gand sa imi pun una scurta jos Salutare ! De anul trecut "Black Beauty" are drept calaret un tanar motociclist ! Il poti gasi aici: /index.php?/user/73759-dudemarius/ . Fac impreuna o pereche tare potrivita !!!! E drept ca ne-am mai vazut de atunci iar noul proprietar a fost foarte dragut ca m-a lasat sa imi amintesc cum ma simteam pe viespe dar oasele mele au ales calea touringului asa ca m-am despartit de hornetica si am ales un VFR in schimb (il poti vedea in semnatura). P.S. : Daca vrei datele celui care mi-a adaptat toba spune-mi si ti le trimit pe PM. Toba este luata de pe un Suzuki GSXR 750 K6 (vezi poza atasata). Spor ! Editat Aprilie 24, 2014 de Sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salutare la toata lumea bazaitoare Mi-am dat Hornetul de 600 care il aveam si ma gandeam sa iau altul doar ca acum nelamurirea mea este daca nu cumva cel de 900 este mai bun decat cel de 600. Am inteles ca este pe injectie , consum mai mic, cuplu si putere mai mare....dar putin mai greu. Am vazut ca sunt destul de ieftine cele de 900 in comparatie cu 600. A avut careva ambele sa imi zica o parere? Modelul care imi place cel mai mult este Hornet 600 2005-2006...dar nici 900-le nu mi-ar displace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salutare ! De anul trecut "Black Beauty" are drept calaret un tanar motociclist ! Il poti gasi aici: /index.php?/user/73759-dudemarius/ . Fac impreuna o pereche tare potrivita !!!! E drept ca ne-am mai vazut de atunci iar noul proprietar a fost foarte dragut ca m-a lasat sa imi amintesc cum ma simteam pe viespe dar oasele mele au ales calea touringului asa ca m-am despartit de hornetica si am ales un VFR in schimb (il poti vedea in semnatura). P.S. : Daca vrei datele celui care mi-a adaptat toba spune-mi si ti le trimit pe PM. Toba este luata de pe un Suzuki GSXR 750 K6 (vezi poza atasata).suzukigsxr75001.jpg Spor ! M-ar interesa mai mult daca acea toba scurta este sustinuta de ceva sau doar de galerie, cam atat Apropo, are un fund sexy rau "black beauty", se pupa bine aripa spate cu toba scurta, ii da un aer mai agresiv din lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 M-ar interesa mai mult daca acea toba scurta este sustinuta de ceva sau doar de galerie, cam atat Apropo, are un fund sexy rau "black beauty", se pupa bine aripa spate cu toba scurta, ii da un aer mai agresiv din lateral Da, este sustinuta si in alt punct, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullet14 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) 1619344_10203086549976952_3515058642019410074_n.jpgpregatiri pregatiri pregatiri -Jantele la vopsit plus cateva elemente -am schimbat chitul de lant -filtru aer sport K&N -ulei filtru ulei -mansoane (sunt niste fakeuri dar mai bun decat ce aveam inainte) -mi-am facut aripa spate si un bug spoiler Urmeaza sa mai fac vopsit rezervor , codita, aripa fata kit xenon Momentan cam la asta m.am gandit... Bafta A ta e pe injectie sau tot pe carburatie? As vrea sa iau si eu un filtru K&N pt urmatorul sezon si voiam sa stiu ce reglaje trebuie facute la carburatie. Si ce diferenta de sunet/cai/raspuns al acceleratiei ai. Editat Aprilie 24, 2014 de bullet14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salutare la toata lumea bazaitoare Mi-am dat Hornetul de 600 care il aveam si ma gandeam sa iau altul doar ca acum nelamurirea mea este daca nu cumva cel de 900 este mai bun decat cel de 600. Am inteles ca este pe injectie , consum mai mic, cuplu si putere mai mare....dar putin mai greu. Am vazut ca sunt destul de ieftine cele de 900 in comparatie cu 600. A avut careva ambele sa imi zica o parere? Modelul care imi place cel mai mult este Hornet 600 2005-2006...dar nici 900-le nu mi-ar displace Nu prea pui problema bine.daca unul e mai bum decat celalalt!din ce puncte de vedere,la ce,cum,de ce?multe detalii sunt necesare pt a afirma ceva.iti spun sigur ca 900-le e altceva,600-le fiind jucarie dragalasa.dezvolta putin si iti pot da anumite detalii daca doresti.nu am avut 900-le dar l-am testat destul de mult cand doream sa trec si eu de pe 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Popa Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 A ta e pe injectie sau tot pe carburatie? As vrea sa iau si eu un filtru K&N pt urmatorul sezon si voiam sa stiu ce reglaje trebuie facute la carburatie. Si ce diferenta de sunet/cai/raspuns al acceleratiei A ta e pe injectie sau tot pe carburatie? As vrea sa iau si eu un filtru K&N pt urmatorul sezon si voiam sa stiu ce reglaje trebuie facute la carburatie. Si ce diferenta de sunet/cai/raspuns al acceleratiei ai. sal e pe carburatie inca nu am mers cu ea dupa ce am schimbat filtrul dar as vrea sa merg cu ea totusi la un mecanic sa vedem daca mai e de facut ceva in leg cu reglajl carburatoarelor daca am schimbat filtrul. app daca cunoaste cineva nu ne suparam sa auzim pareri.multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin1974 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Salutare la toata lumea bazaitoare Mi-am dat Hornetul de 600 care il aveam si ma gandeam sa iau altul doar ca acum nelamurirea mea este daca nu cumva cel de 900 este mai bun decat cel de 600. Am inteles ca este pe injectie , consum mai mic, cuplu si putere mai mare....dar putin mai greu. Am vazut ca sunt destul de ieftine cele de 900 in comparatie cu 600. A avut careva ambele sa imi zica o parere? Modelul care imi place cel mai mult este Hornet 600 2005-2006...dar nici 900-le nu mi-ar displace am eu de 900...este mai greu cu 20 de kg. diferenta de ala de 600 e ca trage foarte linear pe toata plaja de turatii. clar ca cuplul e mai mare si poti merge la 3000-4000 de ture in orice viteza. eu il am de un an si nu am avut nici o problema. consumul e intre 5 si 7 la suta mers normal (linistit). si se simte putin greutatea mai mare la manevre pe loc a mea are 52000 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Saluti. Eu am un un Hornet de 600 de approx 1 an si sunt mega multumit de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Ce bec de pozitie trebuie pt hornet 600 2001, cati W etc. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Salutare la toata lumea! Stie cineva un mester bun in Bucuresti ce poate adapta o toba? am nevoie de confectionarea cotului de prindere... Am lucrat toata iarna la Hornetul meu, un 600 din 2006, inca mai am de adaptat cateva piese, am sa revin cu poze in faza finala sper sa placa, desi aproape nu mai arata a Hornet P.S. Am adus alte 2 Hornet 600 la dezmembrat, pt cine are nevoie de piese. 0740.899.579 - 0721.340.445 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Multumesc! luni il contactez pe om. Wekend placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buffmoTTo Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Salut Am o mica problema cu furtunele de benzina si anume cel din rezervor in filtru si din filtru in "T" -ul de sub carburatoare. Furtunele sunt crapate si vreau sa le inlocuiesc inainte sa iau foc. Se gasesc furtune de benzina la dimensiunea aia 8-9mm diam interior? Le-a schimbat cineva? (Honda hornet 2005) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin1974 Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Un motociclist din Lugoj a fost implicat intr-un grav accident de circulatie petrecut, duminica dimineata. din poze am vazut ca este hornet 600 culoare albastra. http://www.lugojonline.ro/index.php/actualitate/item/5701-accident-grav-pe-strada-fagetuluitanar-motociclist-facut-praf-dupa-ce-a-lovit-in-plin-un-logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salut, Daca gasesti furtune originale/aftermarket pe undeva,da-mi te rog un PM ca sunt interesat. Multam SalutAm o mica problema cu furtunele de benzina si anume cel din rezervor in filtru si din filtru in "T" -ul de sub carburatoare. Furtunele sunt crapate si vreau sa le inlocuiesc inainte sa iau foc.Se gasesc furtune de benzina la dimensiunea aia 8-9mm diam interior?Le-a schimbat cineva?(Honda hornet 2005) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavianvarzaru Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salut, Daca gasesti furtune originale/aftermarket pe undeva,da-mi te rog un PM ca sunt interesat. Multam Salut, Eu mi-am luat furtune de la reprezentanta Honda din Bd Expozitiei. Nu stiam cod de piesa dar mi-au aratat in programul de piese poze si le-am ales de acolo. Parca 40 sau 50 de lei am dat pe cel de alimentare. Au ajuns cam in 7 zile. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buffmoTTo Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salut, Eu mi-am luat furtune de la reprezentanta Honda din Bd Expozitiei. Nu stiam cod de piesa dar mi-au aratat in programul de piese poze si le-am ales de acolo. Parca 40 sau 50 de lei am dat pe cel de alimentare. Au ajuns cam in 7 zile. Bafta Mersi de sfat. Spune-mi te rog 50 de lei ai dat pe ce furtun/furtune mai exact? Pe mine ma deranjeaza cel mai tare ala care iese din filtru de benzina si intra in T care mai apoi duce spre carburatoare benzina prin alte 2 furtunase. Furtunu asta are un unghi de la 90 de grade pe care daca vrei sa il obtii dintr-un furtun "la metru" se stranguleaza si se micsoreaza debitul de benzina. Te anunt si pe tine SwatGuard odata ce gasesc ce ne trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavianvarzaru Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 50 de lei m-a costat cel ce iese din rezervor. Are o forma ciudata. Acum nu stiu daca sunt la fel la toate horent-urile. Al meu este din 2002, PC36 Cel mai sigur mergi acolo si te ajuta ei in identificare. Posibil sa fie si preturile altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buffmoTTo Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Ok mersi. O sa merg sa vad la ei. O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 daca vorbiti de furtunul care iese din rezervor si intra in carburi, va sfatuiesc sa NU. o sa va chinuiti sa il puneti pentru ca e foarte scurt. mai bine luati de la orice magazin de piese auto, furtun de benzina pe diametru, dar mai lung un pic. parca cel original e in forma de L si are vreo 15 cm cu totul. luati vreo 20cm (bine cred ca de fapt o sa va vanda 1 metru dar ala parca e vreo 20 ron). aia 5 cm fac diferenta intre maini zgariatem nervi si multa chinuiala si pozitionare rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate