Jackson Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Tarifele RCA sunt interesante anul asta ce-i drept. Euroins mai ales m-au spart, in 2015 am platit 77 RON pe 6 luni. Mai jos o lista cu preturile pe 2016 pt PC34 (in cazul meu, cel putin): Eu am dat 273 LEI pentru 6 luni la Asirom. Comparand cu 2014 cand am dat 360 LEI pentru 1 an, este considerabil mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Eu am dat 273 LEI pentru 6 luni la Asirom. Comparand cu 2014 cand am dat 360 LEI pentru 1 an, este considerabil mai scump. Facem asig.pe 6 luni de dragul temperaturei de afara....si o sa ramanem iar pe bara in luna a -8a August Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Facem asig.pe 6 luni de dragul temperaturei de afara....si o sa ramanem iar pe bara in luna a -8a August Poate avem noroc si se da legea cu asigurari pe perioade scurte, ne facem in august pe inca 3 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Eu am facut pe 1 an, ca dupa imi pare rau daca e vreme frumoasa. Parca 350 am dat, fata de 70 anul trecut pe 6 luni ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 De curand am intrat si eu in randul "Bondarilor" cu modelul din 2000. I-am schimbat consumabilele, servisat furca, schimbat cauciucuri, facut ITP si autentificare. De acu mai trebuie doar sa fac asigurare si sa trec fiscalul pe numele meu dupa care sa imi iau numarul nou Atasate si doua poze atat am momentan cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 De curand am intrat si eu in randul "Bondarilor" cu modelul din 2000. I-am schimbat consumabilele, servisat furca, schimbat cauciucuri, facut ITP si autentificare. De acu mai trebuie doar sa fac asigurare si sa trec fiscalul pe numele meu dupa care sa imi iau numarul nou Atasate si doua poze atat am momentan cu ea. Welcome. Interesant bord, din poze pare ca ai LCD pe ea. Prinde Eurosport? ..incepe SBK imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 (editat) E oglinda care reflecta culoarea de la o masina alaturata si la prima vedere pare ca e bordul ) oglinzile vor fi schimbate in curandBordul e cel standard Editat Februarie 22, 2016 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Interesant cum s-au potrivit in poza, daca te uiti in graba nu te prinzi de iluzie. My bad.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Interesant cum s-au potrivit in poza, daca te uiti in graba nu te prinzi de iluzie. My bad.. Si eu m-am uitat chioras dupa ce am facut poza si nu ma prindeam ce se vede in poza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winky Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Cu ghidoanele TRW are cineva experienta? Am avut eu WRP pe viespe. Mie mi s-a parut genial fata de cel stock. Am luat ceva un pic mai lat (si diam mai mare) si imi dadea senzatia de control mai bun. Atentie sa nu exagerezi cu latimea ca s-ar putea sa trebuiasca sa schimbi cabluri pe la ea. » Post actualizat in 22 Feb 2016 13:54Em luat pe 6 luni in Octombrie, am mers 2 saptamani, iar acum in Martie 20 termina. Nu merita deloc. Anul trecut (2014) eram pe bike si in 11 Decembrie. (era vreme mult mai buna). Eu am facut pe 1 an, ca dupa imi pare rau daca e vreme frumoasa. Parca 350 am dat, fata de 70 anul trecut pe 6 luni ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 pt cei care doresc sa schimbe ghidonul stock,va recomand sa mergeti la magazine de specialitate pe partea hard enduro.cred ca in fiecare orasel mai de doamne ajuta exista asa ceva.vedeti ca au baietii peste tot preturi mai bune decat ce gasiti pe internet pe magazinele arhicunoscute.si eventual cei mai cu curaj,cresteti diametrul ghidonului(capetele pt mansoane raman la fel de 22).eu am luat pe Viespe ghidon de la un magazin din oras,de 24mm cu 22 la mansoane,si de 82 sau 84cm(nu mai tin minte exact).pt mine s-a potrivit ca o manusa.degeaba luati WRP,TRW,sau orice alt fabricant.pana nu aveti o idee de "dimensiunile" lui aveti toate sansele sa alegeti cel putin nepotrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 salut, toma ce mi-am luat si eu o viespe si as vrea sa pun Michelin Pilot Road 4. ce stiti de modelul asta? in michelin am incredere ca sunt foarte bune, si cred ca am sa le iau pe asta, ca am sa merg mult pe ud.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 salut, toma ce mi-am luat si eu o viespe si as vrea sa pun Michelin Pilot Road 4. ce stiti de modelul asta? in michelin am incredere ca sunt foarte bune, si cred ca am sa le iau pe asta, ca am sa merg mult pe ud.. Salut, Eu am avut de ales dintre pirelli diablo si mitas sport force, la recomandarea colegului de la service am mers pe a doua varianta Acu probabil depinde si ce vrei sa faci si in ce conditii mergi cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Salut. Am si eu de cateva luni o honda hornet modelul din 2013. Pot spune ca am facut o alegere mai mult decat buna pentru o prima motocicleta. Mi-a iertat o gramada de greseli pana acum. Consumul acceptabil (la cat de mult trag eu de ea), destul de comoda avand in vedere ca pe scooter aveam tot timpul dureri de spate, pe ea abia dupa 100+ km incepe sa ma deranjeze putin statul in sa. Ce sa mai zic, decat ca bine am venit in stupul vostru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Bun venit fratzyk si NakedDude! Ce de activitate in stup si este abea februarie Poate facem un mic swarm in Bucuresti, daca sunt si alti doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Nu am postat pana acum Cornetu' ) , dar hai sa il arat si eu : )) 2003-2004' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Nu am postat pana acum Cornetu' ) , dar hai sa il arat si eu : )) 2003-2004' Blocul motor asa era negru din fabrica sau l-ai vopsit tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Nustiu cum sa interpretez intrebarea ... Asa l-am cumparat , calitatea telefonului-poza nu este un exceptionala....si eu ma mir spre exemplu: am galeriile foarte curate si rosii , care din poza asta zici ca au smoala pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 (editat) Nustiu cum sa interpretez intrebarea ... Asa l-am cumparat , calitatea telefonului-poza nu este un exceptionala....si eu ma mir spre exemplu: am galeriile foarte curate si rosii , care din poza asta zici ca au smoala pe ele Nustiu cum sa interpretez intrebarea ... Asa l-am cumparat , calitatea telefonului-poza nu este un exceptionala....si eu ma mir spre exemplu: am galeriile foarte curate si rosii , care din poza asta zici ca au smoala pe ele ai 2 stai jos daca esti neserios.eu intrebam la modul serios dar se pare ca nu ai cu cine sa discuti Editat Februarie 23, 2016 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winky Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Cum se spune si numele ROAD - este pentru strada, comporta bine si pe asfalt umed. Recomand!Daca te dai mai dur, mai agresiv, iti recomand ceva mai moale, de sport. salut, toma ce mi-am luat si eu o viespe si as vrea sa pun Michelin Pilot Road 4. ce stiti de modelul asta? in michelin am incredere ca sunt foarte bune, si cred ca am sa le iau pe asta, ca am sa merg mult pe ud.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 vreau in special pe ud sa se comporte bine, ca are destula putere sa strice combinatia, iar pe uscat o duc bine michelinurile- oricum sunt destul de moi pentru ce am eu nevoie. acum am niste placute pe ea care par a fi HH, care manca din disc, as pune niste GG-rui, de la ebc ma gandes. ce recomandati ca placute? multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 (editat) Salut, Eu am avut de ales dintre pirelli diablo si mitas sport force, la recomandarea colegului de la service am mers pe a doua varianta Acu probabil depinde si ce vrei sa faci si in ce conditii mergi cu motorul. Surprinzator.. oare la ce service ai fost de ti-au recomandat Mitas? Uite si o stire interesanta: http://www.mitas-tyres.com/gb/about/press-releases/savatech-is-recalling-sport-force-radial-motorcycle-tyres-manufactured-in-2014/ La 700-800 RON setul (cat observ ca ar costa Mitas Sport Force) aveai cateva optiuni: - Bridgestone BT016 - Continental Motion - Continental Sport Attack - Dunlop Qualifier - Pirelli Diablo Strada - Pirelli Diablo Supersport Sau mai puneai putin si iti luai ceva si mai bun, uite o lista cu preturi (sunt si alte site-uri, e doar un exemplu): Sport -> http://www.anvelopemoto.eu/set-anvelope-moto/?features_hash=11-1836 Touring -> http://www.anvelopemoto.eu/set-anvelope-moto/?features_hash=11-1836-1835 Editat Februarie 23, 2016 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Salutari, stiti careva vreun hornet 900 (919) de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Nu am postat pana acum Cornetu' ) , dar hai sa il arat si eu : )) 2003-2004' :) Au reinviat sosetelele rosii.V.,simt in mobra lui bughy ceva din ADNul lui "P"isi "B"em un "S"uc! Bine ai venit bughy si celorlalti! Chiar ca a inceput sezonul de stuparit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 @sorin:eu chiar crecuzesm ca e PBS-ul initial,dar mi-a trecut cand am vazut anul de fabricatie. @vallach:probabil cei care au recomandat mitas-urile alea erau bauti bine cand au facut-o.toate optiunile date de tine sunt de N ori mai ok,"mai compatibile" cu Viespea,mai calitative decat MItas-urile lui peste. @fratika(scuze stalcirea nick-ului):cred ca omul mai sus era sincer cand ti-a raspuns,prea repede ai sarit ca ars.informeaza-te mai bine inainte sa asculti sfaturile "mecanicilor".poate data viitoare iti recomanda Anakee-uri pe Viespe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate