vladut50 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Eu nu imi dau seama unde e filtru de benzina, daramite sa il mai si schimb. Care stiti unde e amplasat? Cam cat e unu nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sososs Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 80 RON ... cica sunt universale ..... nu sunt pe coduri ca alea de ulei / aer .... la cel de 900 este in rezervor, impreuna cu pompa .... tipu zicea ca ar trebui schimbat cand simti ca nu mai trage .... atunci ii imbacsit ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 80 RON ... cica sunt universale ..... nu sunt pe coduri ca alea de ulei / aer .... la cel de 900 este in rezervor, impreuna cu pompa .... tipu zicea ca ar trebui schimbat cand simti ca nu mai trage .... atunci ii imbacsit ..... este in rezervor si la 600, eu l-am curatat si atat, nu am avut de ce sa-l schimb. cand e imbacsit intr-adevar nu mai trage cum trebuie, mai ales daca e pe on. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Daca e in rezervor, cum ajungi la el? Pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 scoti robinetul de la rezervor(on - off - rezerva) si o sa il gasesti infipt in el! se curata foarte usor si nu necesita schimare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Intrebare de 10 puncte: ati ascultat cumva careva sunetul unui hornet care merge cu 5-10 la ora, in neutral? Daca da, si la voi se aude un harait dubios, ca de roti dintate imbinandu-se cu altele? E un sunet metalic, infundat, ca o moara. Precizez ca am uleiul schimbat (motul) si la nivel, lantul are 6mii de km si pinioanele sunt ok. Ce parere aveti? rulmentul de presiune face sunetul ala la orice hornet sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Nu am auzit hornet sa nu ii fashaie ambreiajul. Gata, hornetica are topcase givi de toata frumusetea si ulei, filtru schimbat. Fiecare cu upgradeurile lui In curand ii trag si niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyy Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Nu am auzit hornet sa nu ii fashaie ambreiajul. Gata, hornetica are topcase givi de toata frumusetea si ulei, filtru schimbat. Fiecare cu upgradeurile lui In curand ii trag si niste poze. Salutare, Abia astept sa vad pozele. Si pe mine ma intereseaza un top case. Daca poti, pune, te rog, informatii complete referitoare la preturi, site-uri de ai cumparat prinderea si top case-ul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 fratilor...azi i-am dat la viespe sa "inhaleze" niste ulei nou.....un pic racing......urmeaza ceva frane.si alea un pic racing......ce ziceti?de care sa fie?sbs,ebc,brembo.........etc?......revin duminica seara cu niste poze de la "polizat" mesesul.....daca mai intereseaza pe careva cum se descurca viespea cu ulei racing. sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAMIKU Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 salutare la toata lumea va rog am si eu o intrebare voi ce filtre de aer folositi pt hornet filtre normale sau sport si care-i diferenta la putere ma refer daca e vreuna multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) salutare la toata lumea va rog am si eu o intrebare voi ce filtre de aer folositi pt hornet filtre normale sau sport si care-i diferenta la putere ma refer daca e vreuna multumesc salut eu aveam K&N dar l-am scos si am pus unul obisnuit de hartie champion. Uite o discutie despre filtre aici: /index.php?showtopic=330374 concluzia ar fi ca desi lasa mai mult aer inauntru cele sport lasa si 1% mai multe impuritati decat filtrele normale. Deci depinde ce vrei performanta sau sa protejezi mai mult motorul . Acum urmeaza si intrebarea mea. De unde va cumparati ulei in bucuresti? vreau sa-l schimb si eu azi si ieri n-am prea gasit. Nu vreau cel mai performant ci unul la pret normal. Editat Aprilie 4, 2009 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Nu am auzit hornet sa nu ii fashaie ambreiajul. Gata, hornetica are topcase givi de toata frumusetea si ulei, filtru schimbat. Fiecare cu upgradeurile lui In curand ii trag si niste poze. Ma intereseaza si pe mine, mai ales suportul!!! Poze? Preturi? Achizitionare? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Intrebare de 10 puncte: ati ascultat cumva careva sunetul unui hornet care merge cu 5-10 la ora, in neutral? Daca da, si la voi se aude un harait dubios, ca de roti dintate imbinandu-se cu altele? E un sunet metalic, infundat, ca o moara. Precizez ca am uleiul schimbat (motul) si la nivel, lantul are 6mii de km si pinioanele sunt ok. Ce parere aveti? pentru sunetul asta era sa-mi demontez motorul bucati...noroc ca m-am abtinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Salutare baieti, salut danny_nt ! Aveti idee unde pot gasi un surub + piulita + cauciuc pentru plasticele laterale de sub rezervor? Din cauza vibratiilor am reusit sa pierd un surub, iar acum plasticul de pe partea dreapta sta prins doar intr-un surub, si e cam "sleampat"... Mi-e sa nu se slabeasca si al doilea surub, si sa raman fara plastic. Multumesc! P.S.: Vineri mi-am recuperat permisul dupa o suspendare de 90 de zile pentru viteza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Multumesc oameni buni pentru impartasirea cunostintelor si parerilor. M-am mai linistit acum. Asfalt uscat si multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Salutare baieti, salut danny_nt ! Aveti idee unde pot gasi un surub + piulita + cauciuc pentru plasticele laterale de sub rezervor? Din cauza vibratiilor am reusit sa pierd un surub, iar acum plasticul de pe partea dreapta sta prins doar intr-un surub, si e cam "sleampat"... Mi-e sa nu se slabeasca si al doilea surub, si sa raman fara plastic. Multumesc! P.S.: Vineri mi-am recuperat permisul dupa o suspendare de 90 de zile pentru viteza . salut andrei. nu prea am mai auzit nimic de tine cand ai chef de o iesire..da un semn. In ce priveste surublul ala si eu l-am pierdut acu vreo luna cand i-am pus bateria la motor, nu am gasit identic dar am gasit ceva asemanator. E posibil sa mai am unul. O sa-l caut si daca il gasesc ti-l dau. Cat despre amenzi ce sa zic si eu am luat buluc, doar ca mai mici si nu prea mi-am pierdut permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 salut eu aveam K&N dar l-am scos si am pus unul obisnuit de hartie champion.Uite o discutie despre filtre aici: /index.php?showtopic=330374 concluzia ar fi ca desi lasa mai mult aer inauntru cele sport lasa si 1% mai multe impuritati decat filtrele normale. Deci depinde ce vrei performanta sau sa protejezi mai mult motorul . Acum urmeaza si intrebarea mea. De unde va cumparati ulei in bucuresti? vreau sa-l schimb si eu azi si ieri n-am prea gasit. Nu vreau cel mai performant ci unul la pret normal. ulei si filtrul vezi la userul Linx /index.php?...40&start=40 am luat eu de la el si are si mai scumpe si mai ieftine. de care vrei tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Salutare ! Are cineva parbrizul asta de la Puig ? http://www.louis.de/_20fccc02cf925734ff424...OT=detail_xsord Este bun la ceva sau nu merita sa dau banii pe el ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 weekend-ul acesta a fost dedicat Hornet-ului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) weekend-ul acesta a fost dedicat Hornet-ului! Pe rezervor vad ca este o husa ,e din piele?? de unde ai luat? Aripile sunt pt Hornet si Cbr Editat Aprilie 6, 2009 de mathe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyy Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Pe rezervor vad ca este o husa ,e din piele?? de unde ai luat? Aripile sunt pt Hornet si Cbr M-ar interesa pt un hornet ce preturi au aparatoarele (daca se potrivesc amandoaua la hornet cu atat mai bine) .... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Pe rezervor vad ca este o husa ,e din piele?? de unde ai luat? husa nu este din piele! http://www.barracudamoto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Salut, cel din primele doua poze(negru lucios)) costa 180 lei , urmatoarea (negru urat , nu e vopsit asa iese din fabricatie) dar pot sa-l vopsesc lucios , costa 200 lei , ultima e pt CBR. Cel lucios merge pe cele din 1998-2002 , iar celalalt merge din 1998-2005, poate si 2006-07. Toate cele bune. M-ar interesa pt un hornet ce preturi au aparatoarele (daca se potrivesc amandoaua la hornet cu atat mai bine) .... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 azi am avut parte de doua "iesiri": prima , de o ora pe drumul vechi spre pitesti - unde am vazut cam pentru prima oara de fapt cam ce stie viespea daca are loc....( m-a cam zapacit... chit ca n-am trecut de 8000 ture ca era vant). si a doua; un scurta de 10 minute pe un chopperel de 250 al cuiva.......si se pare ca se contureaza urmatoarea situatie: /index.php?showtopic=339947 daca aveti vreo idee constructiva; este binevenita ! o seara placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 am impresia k vitezometrul meu indica aiurea! puteti sa spuneti c viteza aveti la 7500rpm ?? (am trecut pe sub o camera de supraveghere a traficului care iti arata pe panou viteza si zicea 132km/h iar la mine pe ceas 150km/h la 7500rpm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate