george05 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Am urmatoarea propunere:INTALNIREA VIESPARILOR CAMPING DARSTE - BRASOV (preturi orientative: casuta 2 persoane 55 lei, camping la cort intre 13 si 65 lei, campingul are racordare la apa calda, dusuri...) taxa de vizitare in camping este de 10 lei, deci in principiu nu ar tb sa existe vizitatori nepoftiti. este langa brasov, distanta bucuresti-camping darste exact 185 km (vezi www.rutamea.ro pentru alte trasee) mai multe detalii pe www.campingdirste.ro am vorbitul cu administratorul campingului si a spus sa ne organizam, sa facem o lista cu cei care sigur vin si sa trimitem un avans ca sa ne opreasca locurile. PROPUN (si in urma discutiilor pe forum si a celor de ieri de la pta constitutiei), ca intalnirea sa aiba loc in weekendul 23-25 iulie. astept pareri. ps: in google earth puteti introduce urmatoarele coordonate latitudine: 45°36'20.56"N, longitudine: 25°39'16.04"E eu sunt de acord.am vreo 450 de km de facut...dar VIIIIIIIN clar fara nici o discutie:D.apoi haideti sa ne intelegem sa facem rezervarile......ca sa ne putem aduna viespile la un loc si sa impungem concurenta sanatate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Salutare la tot stupul Pentru intrunirea de la Brasov ma inscriu si eu, asteptam detalii de la "organizatori" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 ma inscriu si eu...este foarte buna perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 (editat) Incep lista doritorilor: 1 MetalWarrior 2 rookie22 + prieten 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh (mai departe dati reply si va treceti singuri ) peste aprox 1 luna cand lista se va mari si se vor mai clarifica anumite lucruri ar tb sa ajungem sa dam avansul. lista doritorilor sa devina lista finala. pana atunci, va salut din mers... astazi scot hornetzica din tara. RUSSE scrie pe mine. Editat Mai 23, 2009 de cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 io sunt cam in urma cu stirile... se face vreo intalnire de viespi saptamanal la bucuresti? ziua si ora ... pls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Incep lista doritorilor: 1 MetalWarrior 2 rookie22 + prieten 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh 8 stel_ice (mai departe dati reply si va treceti singuri ) peste aprox 1 luna cand lista se va mari si se vor mai clarifica anumite lucruri ar tb sa ajungem sa dam avansul. lista doritorilor sa devina lista finala. pana atunci, va salut din mers... astazi scot hornetzica din tara. RUSSE scrie pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Incep lista doritorilor: 1 MetalWarrior 2 rookie22 + prieten 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh (mai departe dati reply si va treceti singuri ) peste aprox 1 luna cand lista se va mari si se vor mai clarifica anumite lucruri ar tb sa ajungem sa dam avansul. lista doritorilor sa devina lista finala. pana atunci, va salut din mers... astazi scot hornetzica din tara. RUSSE scrie pe mine. asha maestre.hai sa tinem treaba cat mai serioasa sa iasa ceva frumos.ca un cuiba de viespi la brasov,in jurul unui foc de tabara va arata tare bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Incep lista doritorilor: 1 MetalWarrior 2 rookie22 + prieten 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh (mai departe dati reply si va treceti singuri ) peste aprox 1 luna cand lista se va mari si se vor mai clarifica anumite lucruri ar tb sa ajungem sa dam avansul. lista doritorilor sa devina lista finala. pana atunci, va salut din mers... astazi scot hornetzica din tara. RUSSE scrie pe mine. eu sunt la nr. 3, adica "+ prieten" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Incep lista doritorilor: 1 MetalWarrior 2 rookie22 + prieten 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh (mai departe dati reply si va treceti singuri ) peste aprox 1 luna cand lista se va mari si se vor mai clarifica anumite lucruri ar tb sa ajungem sa dam avansul. lista doritorilor sa devina lista finala. pana atunci, va salut din mers... astazi scot hornetzica din tara. RUSSE scrie pe mine. Am uitat sa intreb o chestie: Voi veniti cu prietene.... sotii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 (editat) 1 MetalWarrior 2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh 8 stel_ice @stei_ice: eu zic ca atata timp cat ne vom simti bine impreuna puteti veni si cu soacra si chestia cu focul de tabara chiar trebe facuta, numai ca nu cred ca o vom putea face chiar in camping) @arlequin: noi am inceput de 2 sapt incoa sa ne vedem joia in pta constitutiei la ora 8 PM. Editat Mai 23, 2009 de cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 1 MetalWarrior2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh 8 stel_ice 9 catamenia + prietena @stei_ice: eu zic ca atata timp cat ne vom simti bine impreuna puteti veni si cu soacra si chestia cu focul de tabara chiar trebe facuta, numai ca nu cred ca o vom putea face chiar in camping) @arlequin: noi am inceput de 2 sapt incoa sa ne vedem joia in pta constitutiei la ora 8 PM. Imi pare rau ca nu am ajuns joi dar servicul e sreviciu... asta e. O sa vin cu siguranta joia asta. Legat de Brasov e ok perioada. Eu am trecut acolo si prietena. Sper ca nu e nici o problema. Acum mai am o intrebare. De unde pot face rost de cablul pentru acceleratie. Cablul de decelrare era rupt cu totul. Vreau sa le inlocuiesc. Pe louis nu le au pe stoc. Daca stiti in alta parte dati-mi si mie un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candea_cipri Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 1 MetalWarrior 2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh 8 stel_ice 9 catamenia + prietena 10 cipri + prietena pe 23 iulie e ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 1 MetalWarrior2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh 8 stel_ice 9 catamenia + prietena 10 cipri + prietena PE 23 E ZIUA MEA asta inseamna ca nu tre sa ne batem capu` cu bautura?:De un motiv numai bun sa motoresti de ziua ta sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) Citesc despre intalnirea de la BV si mor de ciuda ca eu sunt la 2000 de km ,iar voi mergeti "la mine acasa". Apar si eu prin zona dar dupa 7 august,deci nu ne vedem . Sunt sigur ca o sa iasa super pt ca locatia e ok iar in zona sunt multe locuri de "testat "vispespea pe curbe. Binenteles ca astept poze (ca supliciu sa fie complet) si va urez sa va simtiti bine . Poate la anul aliniez si eu Horneta langa ale voastre... Salve ! Editat Mai 24, 2009 de flea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 1 MetalWarrior2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt 7 cristigh 8 stel_ice 9 catamenia + prietena 10 cipri + prietena pe 23 iulie e ziua mea eu 99% vin cu prietena deci puneti va rog 2 persoane la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) 1 MetalWarrior 2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt + prietena 8 cristigh 9 stel_ice 10 catamenia + prietena 12 candea_cipri + prietena eu 99% vin cu prietena deci puneti va rog 2 persoane la mine. Editat Mai 24, 2009 de cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 si din nou,ca de obicei duminica,revin cu poze de pe gutin-ring sper sa va placa! sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 1 MetalWarrior + prietena 2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt + prietena 8 cristigh 9 stel_ice 10 catamenia + prietena 12 candea_cipri + prietena Salutam hornetistii! Am adaugat-o si pe prietena mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 1 MetalWarrior + prietena 2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt + prietena 8 cristigh 9 stel_ice 10 catamenia + prietena 12 candea_cipri + prietena 13 Stephon CUm naiba sa lipsesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 1 MetalWarrior + prietena2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt + prietena 7 cristigh 8 stel_ice 9 catamenia + prietena 10 candea_cipri + prietena 11 Stephon CUm naiba sa lipsesc? O mica corectura... dap, defect profesional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) 1 MetalWarrior + prietena2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt + prietena 8 cristigh 9 stel_ice + sotia 10 catamenia + prietena 12 candea_cipri + prietena 13 Stephon Modificare Editat Mai 25, 2009 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 si din nou,ca de obicei duminica,revin cu poze de pe gutin-ring sper sa va placa! sanatate ne place ! ar trebui sa-ti pui niste roti/bile din alea cum au fotoliile.....pe genunchi.... acu pe bune......ai grija; vad ca ai mare incredere in cauciucuri... spor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 si din nou,ca de obicei duminica,revin cu poze de pe gutin-ring sper sa va placa! sanatate Super maestre... "Cel mare tare hornetist !" Asfalt uscat si curat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 1 MetalWarrior + prietena 2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt + prietena 8 cristigh 9 stel_ice + sotia 10 catamenia + prietena 12 candea_cipri + prietena 13 Stephon 14 cappac44 + prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 si din nou,ca de obicei duminica,revin cu poze de pe gutin-ring banana: sper sa va placa! :cheers sanatate deci... aaaa... ok... ce draq voiam sa zic... aaaaa... nush frate... f tare 1 MetalWarrior + prietena2 rookie22 3 serbi 4 george05 5 arlequin 6 danny_nt + prietena 8 cristigh 9 stel_ice + sotia 10 catamenia + prietena 12 candea_cipri + prietena 13 Stephon 14 cappac44 + prietena ba voi ma bagati la idei... toata lumea cu prietena/sotia... ce draq, tre sa caut si io una repede repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate