ninja_skija Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Nu credeam ca o sa se intample asa, dar uite ca... dupa ce mi-am dorit atat de mult dominatorul, m-am indragostit de o alta motoreta. Culmea alta clasa total: Honda CB 500 - 1998 Dupa cum spun inteleptii motocicleta te gaseste pe tine, asa mi s-a intamplat si mie. M-am plimbat cu ea din curiozitate si m-am indragostit in primul rand de starea motorului si apoi a cutiei de viteze care te unge pe suflet. Ca si impresii generale dupa un we cu ea, cam 400 km, se intinde f frumos la drum lung, urca foarte usor spre 100 si plus, saua e foarte comoda - Bucuresti Breaza facuta noaptea pe ploaie doar cu o pauza de o tigara sa ma incalzesc, nu stai in maini, lumini ai suuuper. Acum ce sa zic la aceasta motoreta de incepatori ( cum mi-au zis prietenii) care nu sare borduri ( cum zice marele Axa) plusurile sunt si minusuri, depinde cum o iei. Adica totusi e prea silentioasa, parca prea stabila, nu simti viteza, si prea docila. Dar probabil ca eu de asta aveam nevoie momentan, de o perioada de liniste in viata mea. Pasagerul meu pana la breaza, Stephon a avut de obiectat tocmai asta: Ca e prea comoda, nesimtita la gropi si ca te ia somnu la 120. Si ce motor e asta? Cum nu am avut ocazia sa o pozez pun una de pe net care este aproximativ identica Dulcineea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 cel mai bine e cu 2 enduro si sport . cand ai chef de offroad iei enduro , cand ai chef de viteza iei speedul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 cel mai bine e cu 2 enduro si sport . cand ai chef de offroad iei enduro , cand ai chef de viteza iei speedul ca bine ai mai zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Foarte tare! Sa o stapanesti sanatoasa, si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Welcome to "street-club" Il lasi de-acum pe Stefi cu Domi in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 S'o stapinesti sanatoasa,fericita si fara incidente! Pssst : modifica'ti profilul nu-l lasa ... ca-l imping eu mai tare din spate Daca ma prinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Bun motor Sa-l stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 S-o stapanesti sanatoasa!Am si io o sora mai mare, am luat-o la sfaturile prietenilor -incepator fiind, mi-au zis ca e docila, ca totusi trage un pic, pozitie comoda, nu s-a stricat niciodata (am schimbat cauciucu spate ). Eu sunt foarte multumit de ea, e tare cumintzica, doar ca inevitabil vreau ceva mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Felicitari. Deci dupa cum ti-am zis: numai pe o roata, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Ieri am vazut un tip cu CB exact ca al tau,dar cu carena far.Sper ca nu s'a speriat,eu doar incercam sa intru in vorba cu el,nu sa'l dau jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Welcome to the Honda CB 500 Club! Când o aduci la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 Welcome to the Honda CB 500 Club! Când o aduci la Arc? Vin miercuri in principiu sa ma laud cu ea. Niko, am vazut ca ai fratele mai mare, ca ti-a ramas mica nu mai comentez nimic, prietenii ma stiu si cat si pe ce am mers. Faptul ca mi-am luat o motocicleta mai mica decat aveam, alta clasa, si mai cumintica, cred ca spune despre mine destul In primul rand ca prefer sa fiu cea mai rea pe o motocicleta cuminte, decat cea mai constipata pe o motocicelta f puternica. Are apropae 60 de caluti, e f usoara, racire pe lichid, sistem anti-prost ( adica nu ii dai mai mult de 140-150 din cauza vantului), adica este o mica jucarie. Pt cat o folosesc eu 5 zile pe saptaman in oras, we in afara, este parfum. Multumesc de urari, si fac cinste cand m-oi reface financiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Sa-ti traiasca motoreta! Sa te duca in siguranta peste tot si sa ai grija de ea! Frumos agregat! Bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 E hai ca am mersi si eu cu Dominator si cred ca CB-u nu poate fi considerata mai mica, trage mai bine, viteza, alea alea. Daca vrei sa scoti sistemul "anti prost" cel mai eficient e sa montezi un parbrizel din ala cum am eu, prinzi curaj instantaneu si nu-ti mai iei nici toate fiintele zburatoare pe geaca!Le iei pe casca, dar eu zic ca se spala mai usor casca! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 ..once, with a declared deep love.... ...that's life.... ....s-a dus Honda, a venit Honda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Sa va intelegeti frumos voi2! Si plimbari misto pe dulcica! sau voi trei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 ..once, with a declared deep love.... ...that's life.... ....s-a dus Honda, a venit Honda.... Ce spui tu? ? Congrats pt motor, am avut si ocazia azi sa salivez pe langa unu negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 4, 2006 Autor Share Postat Iulie 4, 2006 Multumesc, nflt stie, a fost la probat motorul, si-a dat cu parerea ca merge excelent dar sa nu mi-o iau, ca ma plicitisesc repede de ea. Dar saptamana oarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Bravo! Felicitari! Sa te bucuri de ea zeci de mii de kilometrii! Poze-poze-poze-pozeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Asta e mah problema cu "vitezanele" ... zici ca nu sunt practice pana te urci pe ele, dupa care nu mai cobori Si cum CB500 poate fi considerata o vitezana "entry level", sunt tare curios ce o sa faci cand o sa te plictisesti de ea ... te intorci la enduro sau te vedem pe vreun CBR Ps. This thread is trully worthless without more pics. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Brava taca... sa fiti sanatoase si iubite ca de restul ce mai trebe... P.S:si totusi de ce ai scurtat picioarele caprei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Gata vara viitoare cand s-o plictisi Irina de CB si trece la un CBR600F sau poate la o ZX9R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 4, 2006 Autor Share Postat Iulie 4, 2006 Asta e mah problema cu "vitezanele" ... zici ca nu sunt practice pana te urci pe ele, dupa care nu mai cobori Si cum CB500 poate fi considerata o vitezana "entry level", sunt tare curios ce o sa faci cand o sa te plictisesti de ea ... te intorci la enduro sau te vedem pe vreun CBR Ps. This thread is trully worthless without more pics. Iacata si expertul Dl, stiu cu ce se mananca vitezanele. Le-am vazut in poze si la smaeb. Poze, daca aduceti careva un aparat maine la arc. Incerc sa ii sterg chiar si praful sa arate cat de cat. PAW WAW- de-a dracu am dat un 93 p-un 98 o fi rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate