ubord Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Beton! ...rujina multa , foarte bun...rotile chiar si acum mai vreau sa se ingroape in pamantul de unde a fost scos... Psihoterapie prin frecat, as zice , ...cam un an de acum incolo....buuun foarte bun. Inca un om fericit! Bine ai venit in club! ....si putenic sa-ti fie magnetu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 nu, nu e un M72. scrie pe el ce e. frumos..... ma bate si pe mine un gind sa fac asa un m72 cu mult crom dar la mine in zona e crom de rahat.......adevarul ca e mult de lucru dar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 lupuleeeeeeeeeeee ce motor ti-ai luat!!!!!!!!!!! de unde?...cu cat?....dar in fine astea sunt intrebari de PM spor la frecat...ai de munca nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Sangre, tu nu da carbelitoarele alea, sa le iau cand o sa ma apuc de alalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2007 Sangre, tu nu da carbelitoarele alea, sa le iau cand o sa ma apuc de alalalt. nu le da, ca Lupul e abia la inceput, eu am doua balcoane, am inchiriat garaj, mai am si pe la tara, si inca nu am terminat... p.s. si am gasit si un K125 pe care l-as lua ca sa il agat de perete pe post de exponat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Bre, daca vrei, am mai gasit si eu un K 125 sau 175, nush ce e. Io am luat la betie un carpati, acum sa vedem daca nu e cumva simson shull. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Stiu un cadru de M72 de vanzare. Singura buba este ca "T"-ul de care se prinde saua de fata este taiat. Daca intereseaza pe cineva, da-ti un semn si ma duc sa aflu detalii si pret. Nu are acte, asta stiu sigur. am citit anuntul tau dela atasisti despre cadru M72 zi un pret .....!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2007 am mancat (cuvant urat) , am vazut azi motoreta. este un mz rt 125 2 din 58, deci in nici un caz un K. ata ete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 MZ-ul avea cumva acte si era f ieftin? Ce va plac voua kavrovetele alea rusesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 @ dany oldmoto , tu ai auzit de punctuatie? e extrem de greu de citit ceea ce scrii. @ lup alb, good job ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 @ dany oldmoto , tu ai auzit de punctuatie? e extrem de greu de citit ceea ce scrii. @ lup alb, good job ! nop......sintem cumva la ora de romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 @ dany oldmoto , tu ai auzit de punctuatie? e extrem de greu de citit ceea ce scrii. @ lup alb, good job ! ....putzica mica , genereaza frustrare mare si atunci trebuie dat gaz tupeului.... Carputzi 66' ,good job! verrry good job! wonderfull job! Incredible job! Santem induiosati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2007 hahahahhaha bai drobule, vrei sa ma omori? m-am inecat cu berea cand am citit astea postul de mai sus. @Alecu: mz-ul nu prea are acte, numai o chitanta de radiere. dar daca stii ce sa faci cu ea, ar putea sa fie buna si aia. costa 100e, zace intr-un balcon , in dristor, nu are saua originala, mai vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Sa mai zaca o vreme, cine stie, poate o fi buna de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 daca mai asteptati putin sa zaca, s-ar putea sa zaca deodata cu propetara ... e bun de muzeu motorasu ... cine mai are timp de restaurat jucarele d-astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 daca mai asteptati putin sa zaca, s-ar putea sa zaca deodata cu propetara ... e bun de muzeu motorasu ... cine mai are timp de restaurat jucarele d-astea ? noi in nici un caz. mz-ul va ajunge cel mai probabil la fiare vechi. asta e. nu e nici primul, si in mod singur nici ultimul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 sa ne miram, sa nu ne mai miram ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 ba nu e vorba, ca as da banii pe MZ, dar cand ma gandesc ca platesc la asta 2 mil asigurare apoi impozit, ITP din 2 in 2 ani, chin cu mult timp pierdut si ranjete de Dinicut la inmatriculare, 3 motociclete ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 ba nu e vorba, ca as da banii pe MZ, dar cand ma gandesc ca platesc la asta 2 mil asigurare apoi impozit, ITP din 2 in 2 ani, chin cu mult timp pierdut si ranjete de Dinicut la inmatriculare, 3 motociclete ajung. lasa ma ca daca e mai gratis asa se poate pastra ca obiect de decor. si asa nu poti sa mergi cu toate odata. dar sa revenim la M72.... adica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 ma uit acolo jos,sub nume .... M72 x 4 deja e .....( ) ..nuritmul asta intr-un an Vali o sa vorbeasca in procente de M72,o sa scrie ceva de genul _.._% dintre M72 din romania alaturi de alte 61,MT,....posesie personala....fara comentarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 neah, ajung, cred. off topic: capacele de la rotile tale brabus au facut deja vreo 7000km in fordul meu. sa facem ceva sa ajunga la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Ce să vă arăt ca să vă fac sânge rău? Ambielaj de M nou? Capac de chiuloasa nou, spite de M fara numar (nu dau din ele,deocamdata), sop de Zundapp, o lada de carburatoare si alt piese ruginite? Cric de atas de Zundapp? --- Mesaj completat în 28 Nov 2007 18:18 -------------Sau bomboana dup tort, set de M NOU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 da segmentii aia de pe fuste ce cauta acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 da set de Ural, cu cat il vinzi? Am 2 pistoane noi de M72, le dau la schimb. Noi adica new old stock de la mos Petrica. Acum le-am desoperit in morman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Dap, facem schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate