mihai_prd Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Azi am dat jos rotile de la M, i le-am dat lui Rabinu sa le desfaca, am mai luat 2 butuci cu spite cu tot, maine ma duc sa mai iau 2 jenti cu butuci cu tot si totul la sablat si decapat. Pana la noi vesti, mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) salutare tovarasi ! stiti cumva un portbagaj de M72? de vanzare ? cum se vede in poza? imi place forma ei mai retro.vreau sa o montez pe motorul meu IFA BK350. rog PM. multam fain Editat Decembrie 9, 2007 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 Pantalonii sunt de DNEPR si se vand deja unui baiat care mi-a dat PM Cricul central este de MZ ETZ 250 Distribuitorul este nou nout -L-am cumpar de la un magazin moto velo din Iasi de langa gara. A fost doar montat pe M nu a mers cu el niciodata . da-mi te rog un numar de telefon .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 0724 296 269 ;0727 735 392 Marius Dusa -Constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 robert BK 350 daca nu gasesti sh, ceea ce nu trebuie sa te mire, poti apela la Ural Moto, au o grila de-aia cu prindere doar pe aripa (de vanzare ca accesoriu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 robert BK 350 daca nu gasesti sh, ceea ce nu trebuie sa te mire, poti apela la Ural Moto, au o grila de-aia cu prindere doar pe aripa (de vanzare ca accesoriu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 salutare tovarasi ! stiti cumva un portbagaj de M72? de vanzare ? cum se vede in poza? imi place forma ei mai retro.vreau sa o montez pe motorul meu IFA BK350. rog PM. multam fain iti pot gasi mai usor de ij49 e asemanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 ToarÂşu Aleko, lucrând la M72 subsemnatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Toarşu Aleko, lucrând la M72 subsemnatului. Cat costa sa fac o poza de asta cu Aleku sprijinindu-se de exemplu, de motorul meu....de exemplu... ...eu pot sa-i dau si o sticla sa se chilibreze in una dintre maini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Hmm..scump, domne, scump...dincolo era mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 (editat) ma laud si eu putin cu m-ul meu e pregatit doar pentru r.a.r.... dupa ce termin cu r.a.r.ul dau jos motorul si cutia si pun motor si cutie noua ca este de unde....... e din 1958 si sint al doilea proprietar mai am oleaca de lucru la atas si o tai la r.a.r. si urmeaza altele.... fara numar.... ca este de unde....... Editat Decembrie 15, 2007 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 (editat) ma laud si eu putin cu m-ul meu e pregatit doar pentru r.a.r.... dupa ce termin cu r.a.r.ul dau jos motorul si cutia si pun motor si cutie noua ca este de unde....... e din 1958 si sint al doilea proprietar mai am oleaca de lucru la atas si o tai la r.a.r. si urmeaza altele.... fara numar.... ca este de unde....... parca ar fi acolo pestera lui Aladin de ce vrei sa-i schimbi motorul? mai bine ii schimbi "tobele" Editat Decembrie 15, 2007 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Poate intereseaza pe careva. In alta ordine de idei, dupa seria de motor nush ce an de fabr e m72 meu. Are careva o lista cu anii de fabr si seriile de motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 parca ar fi acolo pestera lui Aladin de ce vrei sa-i schimbi motorul? mai bine ii schimbi "tobele" daca tot am dat bani pe motor nou de ce sa nu ma bucur de el, ca de raparat sint scirbit fac orcum si motorul original dar este timp... de tobe.... tre sa le mai indrep oleaca si le pun orcum iau si tobe noi ca mai urmeaza unul si dupa el altu......si tot asa cit ma mai tine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Mai vinde dracu din ele, ca te omoara nevasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Mai vinde dracu din ele, ca te omoara nevasta. nevasta habar nare...........cite am bag si eu ca sint ale lui fratimiu...... la reparat.....deca stie am puso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 si la mine la fel..cand plec sa repar la ele ii spun ca ajut un prieten... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 ma laud si eu putin cu m-ul meu e pregatit doar pentru r.a.r.... dupa ce termin cu r.a.r.ul dau jos motorul si cutia si pun motor si cutie noua ca este de unde....... e din 1958 si sint al doilea proprietar mai am oleaca de lucru la atas si o tai la r.a.r. si urmeaza altele.... fara numar.... ca este de unde....... salut oare nu se vinde portbagajul,care este montat pe aripa M72? poza 4.daca nu...asta e.intreb si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 salut oare nu se vinde portbagajul,care este montat pe aripa M72? poza 4.daca nu...asta e.intreb si eu sory... ala nu ca mai am de facut inca 2 m-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1938-65320.html daca va plictisiti rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1938-65320.html daca va plictisiti rau... Ehh, vezi ca o pagina in urma muncea Aleko la motoreta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Ehh, vezi ca o pagina in urma muncea Aleko la motoreta asta. mai da tare iute de "magnet" (drept autor la Drobu, se va platii in bere ) mai esti mai lupule bravos musiu spor la reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Daca va arat cum se prezinta jentile sablate, plangeti langa ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 ia arata-le vopsite electrostatic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Vreau sa pling........ sablat..........electrostatic..........Arata-le dom'le odata macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate