chif Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) Bandana Bukowina MC a fost prezenta la Padova pe 19.01.2008 la moto show, se spune ca cel mai mare din Europa. Amicul nostru de la Ting'avert, Luca! http://www.motoclub-tingavert.it/t220724s.html http://www.bike-expo.it/ Si niste poze pe care le-au facut baietii acolo (Filippo in poza) pe Boss Hoss ... si altele ... Editat Ianuarie 20, 2008 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Asta da frend, chif aranjeaza sa vina la intrunire... el si ink vreo 2 3 sute de italieni, sunt sigur ca ce vad aici nu prea le mai vede ochii in IT.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 (editat) Asta da frend, chif aranjeaza sa vina la intrunire... el si ink vreo 2 3 sute de italieni, sunt sigur ca ce vad aici nu prea le mai vede ochii in IT.... chiar ca nu le mai vede ochii. anul asta, esarfa clubului o sa ajunga si in viena. o sa revenim cu poze in mai. Editat Ianuarie 24, 2008 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Scuzati pentru deranj.............DOMNILOR (am observat ca deobicei prezenta MEA deranjeaza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 daca zici tu asa o fi, nu Ddoni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 daca zici tu asa o fi, nu Ddoni? asa e ! tu de unde esti(locatie)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 Avem remorca noua pt 2 moto! --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 16:30 -------------Scurta iesire duminica trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Fain de voi.......... sa iau eu permisu si o sa va insotzesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gargbird Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Scurta iesire 04.03.2008 spre Campulung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 N-are legatura cu motoarele dar are cu viteza. Mie mi-a placut! http://www.metacafe.com/watch/891310/top_g...yron_drag_race/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=cFuXs0bubBw Iesire Bicaz 12-13 aprilie 2008 (aranjarea in pagina a pozelor o face noul server meserias ) Editat Aprilie 8, 2008 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 Plecare miercuri 04 iunie in Italia la intrunirea organizata de clubul Tingavert (Casina-RE). http://www.motoclub-tingavert.it/t251828s.html Posibil sa ajungem si aici, la Udine http://www.bikerfest.com/index.php?option=...=2&Itemid=3 La intoarcere trecem Alpii catre Innsbruck Am reusit duminica de am facut un traseu beton, dar absolut nepoliticos pt motociclete speed. Eu si Ana-Maria pe RSV si Alex pe CBR am trecut muntii de la Nisipitu prin Lupcina pana la Izvoarele Sucevei si am coborat la Moldova Sulita, Fundu Moldovei si am revenit la Radauti pe Palma. Senzatia mea a fost de mirare ca mai exista viata dincolo de sosea, in sate absolut aruncate printre munti, cu peisaje superbe, cu politisti de frontiera postati in Dacii pe ici pe colo, la 1 km de granita. Oricum sub nici o forma nu va aventurati pe acolo fara enduro/cross sau ATV. Mai mult de 3 poze n-am putut face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Baieti, eu astept poze de la intrunirea din Italia si de pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOTUBE Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Vezi ca sant filme pe mototube bagate din it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 /index.php?showtopic=229924 Bike fest Cernauti 27-29 iunie 2008 http://www.bikers-cv.narod.ru/ Se pregateste venirea celor de la Tinga in august la Putna. Am fost la intrunirea Bukovina organizata de clubul nou infiintat (singurul de altfel) cernautean "Banderas" (format din 5 membri). S-a tinut la 30km nord de Cernauti, pe malul unui lac, locatie beton! Nu au fost foarte multi participanti, editia I, dar imi pare rau ca nu am ramas peste noapte. Trupe rock pe scena, au inceput sa cante de pe la ors 17 si aveau program pana la 1am. Biletul era de 80 gr de moto, in care s-a inclus o masa, 100 vodca si 1 bere, pe niste bonuri. Miscarea moto acolo e la inceput, dar eu zic ca promite. Am stat foarte putin si nu am avut timp sa ne imbatam. Participanti: Ducu, Ana-Maria, Chif. Dupa cele 2 inmormantari, la Palma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Locatia intrunirii Bukowina MC editia II din perioada 15-17 august 2008 va fi popasul Podu' Vladichii (intrarea in Radauti dinspre Suceava, pe dreapta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Super! La locatia veche era cam greu la deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 In lista trupelor s-a adaugat si ShadowSong din Suceava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) Locatia intrunirii Bukowina MC editia II din perioada 15-17 august 2008 va fi popasul Podu' Vladichii (intrarea in Radauti dinspre Suceava, pe dreapta) Anul trecut am fost la voi si mi-a placut! Sper sa nu lipsesc nici anul asta! Editat Iulie 23, 2008 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 In lista trupelor s-a adaugat si TRUDA (Cluj). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) /index.php?...3;#entry1369956[/url] Editat Iulie 31, 2008 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Salut Bogdan&co. Anu trecut am fost la prima editie( Putna),ne-a placut si venim si anu asta. Soimii sunt pregatiti .Io vin de la Bistrita si drumu meu era pe la Pojorata, Palma,etc......niste curbe acolo ca nu le-as rata.....insa cineva a scris ca nu-i OK din cauza inundatiilor.Nu-i problema ca am alt traseu insa daca cumva aveti informatii ca pot veni pe Palma sa-mi ziceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Salut Bogdan&co. Anu trecut am fost la prima editie( Putna),ne-a placut si venim si anu asta. Soimii sunt pregatiti .Io vin de la Bistrita si drumu meu era pe la Pojorata, Palma,etc......niste curbe acolo ca nu le-as rata.....insa cineva a scris ca nu-i OK din cauza inundatiilor.Nu-i problema ca am alt traseu insa daca cumva aveti informatii ca pot veni pe Palma sa-mi ziceti. Iepureee (cuvant urat) la poponeata!!! Eu zic ca merge pe Palma, pt ca mergi spre Radauti, nu mergi spre Putna si nu dai de niciun pod rupt. Corectati-ma daca gresesc, inca nu sunt maestru in geografie! Trec zilele astea pe la tine, pregateste-mi te rog carenele. Hai cu soimii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Se poate veni prin Palma, doar ca din Sucevita se merge tot inainte prin Volovat si iesiti in Radauti. In continuare podul de la Marginea este rupt. Oculul este mic, de aprox. 5 km. Asfalt uscat si va asteptam cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 unde mai exact e intalnirea asta...se poate ajunge cu crosul peste deal...fara sa calci prea mult pe strada..??? pana in frumosul stiu ca merge ..dar mai departe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate