anothergxg Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 pentru cine vrea casti ieftine, la lidl sunt casti flip-up cu 290 RON. sunt ok construite, cu ochelari de soare, interior detasabil, chin-guard, 2 viziere si inca niste briz-briz-uri pentru izolatie fonica. link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 unde a-și putea gasi un ulei 20w50 v-twin in Brasov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Poti sa incerci pe Calea Bucuresti la Olmedo - 0268 - 318.795 De cate ori am avut nevoie de ceva de la ei, mi-au adus cel mai tarziu in ziua urmatoare (daca nu era weekend) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) La All-Moto.ro sau la Motto.ro . Ambii comercializează Yacco. Dar şi la celalalte magazine moto se comercializează uleiuri 20W50, găseşti listă cu informaţii aici : /index.php?/topic/52684-informatii-utile-pt-brasoveni/?p=3418982 Editat Mai 14, 2013 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 unde a-și putea gasi un ulei 20w50 v-twin in Brasov ? recomand cu incredere All-Moto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator versatil Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 (editat) Va salut. Repet rugamintea colegei GRU, de acum 2 pagini: are cineva din Brasov sau imprejurimi un Versys de 650 care sa fie dispus pentru un mic test? Dau o bere! Editat Mai 20, 2013 de versatil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Nu cred ca ai mari sanse la una prin apropiere, vazusem una de vanzare in Bucuresti, pot sa-ti recomand ca varianta mai joasa,mai usoara,mai ieftina si cu mai putine pistoane (1 in loc de 2) motorul pe care-l am eu la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator versatil Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Nu cred ca ai mari sanse la una prin apropiere, vazusem una de vanzare in Bucuresti, pot sa-ti recomand ca varianta mai joasa,mai usoara,mai ieftina si cu mai putine pistoane (1 in loc de 2) motorul pe care-l am eu la vanzare. Iti multumesc pentru oferta, dar am posibilitatea sa ma dau cu un Dakar si nu ma coafeaza prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 N-ai pentru ce, tocmai de aia iti recomandasem motorul meu pentru ca e ca Versys-ul, un fel de strutzo-camila,nici foarte de strada si nici de off-road. P.S. nu te lasa pacalit de nume, a mea nu e ca Dakar-ul, e varianta de strada a F650GS: transmisie pe curea,rezervorul sub şa, scobitura in locul rezervorului (in care iti poti pune casca), dar intr-adevar,daca ai mers pe monocilindru si nu ti-a placut atunci cauta altceva. Spor si daca iei Versys-ul sau mergi sa-l vezi, sa o contactezi si pe GRU ca vrea si ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 ON ; am cautat sa-mi tapitez saua la "drujba" si am gasit intelegere aici : http://www.tocmai.ro/brasov-retapitari-pat-masaj-si-cosmetica-scaune-coafor-10240768.html ! deci daca doriti reparatii piele , recomand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 eu mi-am retapitat saua langa parcul de pe berzei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator versatil Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 N-ai pentru ce, tocmai de aia iti recomandasem motorul meu pentru ca e ca Versys-ul, un fel de strutzo-camila,nici foarte de strada si nici de off-road. P.S. nu te lasa pacalit de nume, a mea nu e ca Dakar-ul, e varianta de strada a F650GS: transmisie pe curea,rezervorul sub şa, scobitura in locul rezervorului (in care iti poti pune casca), dar intr-adevar,daca ai mers pe monocilindru si nu ti-a placut atunci cauta altceva. Spor si daca iei Versys-ul sau mergi sa-l vezi, sa o contactezi si pe GRU ca vrea si ea Nu era vorba de felul cum arata, cum se misca sau cum e construita, ci asa cum ai spus pe final, evorba de monocilindru. Versys-ul este o struto-camila dar mai mult strut decat camila, pe cand F 650 GS e mai mult camila. Colega GRU a fost prima pe care am contactat-o ca sa-mi comunice niscaiva pareri vis-a-vis de Versys, dar n-a fost de gasit. Toate cele bune si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 AL MEU E CS NU GS In fine,iti inteleg alegerea, intr-adevar, mono cam vibreaza si in afara orasului nu e placut de la 120 in sus. Bafta in gasirea unuia calumea si da un semn dupa ce ti-l iei ca si eu sunt curios. Colega GRU stiu ca e un pic ocupata momentan, dar nici ea nu a gasit unul pentru proba (Versys) ON ; am cautat sa-mi tapitez saua la "drujba" si am gasit intelegere aici : http://www.tocmai.ro/brasov-retapitari-pat-masaj-si-cosmetica-scaune-coafor-10240768.html ! deci daca doriti reparatii piele , recomand ! Salut, baga un ochi aici, eu nu am avut treaba cu el, dar din ce am citit foloseste material special pentru retapitare /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/page-18 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Aveti grija in intersectia de la Ceasul Rau. A fost un accident si este plin de cioburi si ceva ulei. A trecut un grup de motociclisti in viteza printre ele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Salutare colegi, In Sibiu e aproape imposibil sa gasesti ceva echipament moto asa ca ma intrebam daca voi stati mai bine. Are rost sa dau o fuga pana la voi ca sa cumpar ghete, o geaca, manusi si altele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Sincer, mai bine cauti pe ebay.de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator keenon Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) salut, viitor motociclist m-am apucat sa ma pregatesc din timp si ma intereseaza unde voi putea face in Brasov urmatoarele operatii la proaspata achizitie: - schimb anvelope + echilibrare - schimb lichid de frana - verificat / schimbat filtru de aer (daca e cazul) - schimb kit lant - (si probabil) schimb ulei motor si antigel; desi astea cred ca le pot schimba (si debarasa cat se poate de ecologic) singur multam Editat Iunie 2, 2013 de keenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 - schimb anvelope + echilibrare - pe vidin - http://goo.gl/maps/2VGVP - schimb lichid de frana - mymoto - http://goo.gl/maps/MsehL - verificat / schimbat filtru de aer (daca e cazul) - mymoto - http://goo.gl/maps/MsehL - schimb kit lant - mymoto - http://goo.gl/maps/MsehL - (si probabil) schimb ulei motor si antigel; desi astea cred ca le pot schimba (si debarasa cat se poate de ecologic) singur - tot mymoto, daca te razgandesti - http://goo.gl/maps/MsehL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Schimb anvelope + echilibrare poti merge si pe Pictor Stefan Luchian (daca figurantii de pe Vidin nu au timp/chef) - http://goo.gl/maps/HpAcg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 sudura in aluminiu unde se mai face in afara de Rebel Grup? am luat o maneta reglabila dar vreau sa modific maneta veche ca sa fie mai aproape de indoit cred ca nu prea merge si ma gindeam la taiat/sudat multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 merge: decalesti, indoi, calesti. teoretic e simplu: dai cu sapun pe maneta ( unde vrei sa indoiesti ) dai cu flacara pana se inegreste sapunul ( aia e temperatura la care se prelucreaza usor) , indoi si lasi sa se raceasca la temperatura camerei. nu racesti fortat ca se decaleste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 (editat) merge: decalesti, indoi, calesti. teoretic e simplu: dai cu sapun pe maneta ( unde vrei sa indoiesti ) dai cu flacara pana se inegreste sapunul ( aia e temperatura la care se prelucreaza usor) , indoi si lasi sa se raceasca la temperatura camerei. nu racesti fortat ca se decaleste ... aha, dar in alt loc scria ca indoi la rece DUPA care incalzesti si ca nu se recomanda sa faci procesul de mai multe ori mersi Editat Iunie 14, 2013 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 aici arata indoirea la rece http://asvinventions.com/Bent-Lever.html altundeva scria chiar de tinerea manetei la frigider inainte de operatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Pe Vidin am patit si eu sa fiu sictirit si mi s-a ras in fata: am fost,aveam ditai cuiul in roata spate si fasaia calumea; m-am dus la ei SA-I INTREB daca au cum sa imi faca si mie pentru ca am bascula monobrat, s-au uitat toti la mine de parca eram de pe alta planeta,le-am explicat ce-i aia si nimic: "suntem ocupati acum,reveniti alta data", mai revine naiba ... erau acri tare (intr-adevar era aglomerat,dar macar puteau raspunde frumos,eu numai am cerut niste informatii, nu vroiam sa-mi faca atunci urgent). Recomand si eu vulcanizarea de pe Pictor Luchian; Radu (este brunet si mai scund) e priceput, atata tot ca trebui sa vorbesti cu el in prealabil daca ai de facu schimb la moto pentru ca stiu ca avea sculele personale pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 atata tot ca trebui sa vorbesti cu el in prealabil daca ai de facu schimb la moto pai si dincolo de ce nu accepti aceeasi chestie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate