Ulita Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 depinde foarte tare de interventie si de motor.. Eu ma refer la mecanici,nu la carpaci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecomelc Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 poti incerca si la John(pe Scolii), eu zic ca i in top. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 John nu mai e pe scolii de ani buni, din cate stiu lucreaza la un service undeva in drum spre noua, pe drumu de la decatlon. » Post actualizat in 01 Oct 2015 03:22 John nu mai e pe scolii de ani buni, din cate stiu lucreaza la un service undeva in drum spre noua, pe drumu de la decatlon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 poti incerca si la John(pe Scolii), eu zic ca i in top. Pai John,nu este cel care a lucrat la Mymoto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Bichir Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Tot pe Scolii este, in capatul strazii pe stanga la iesire in lunga. Un om de nota 10 te ajuta cu orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Tot pe Scolii este, in capatul strazii pe stanga la iesire in lunga. Un om de nota 10 te ajuta cu orice Multumesc mult,incerc sa dau de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecomelc Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 el e, daca ai nevoie de nr. tel. da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi_cc Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Carpaciul de langa decathlon sunt eu si merge bine mersi tb de vre-o 12 ani )) Imi cer scuze public domnului Delcea daca la mine se refera Sa auzim de bine domnii mei si plimbari placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Domnul Tavi,in nici un caz nu am facut referire la tine.Oricum sunt sunt super multumit de lucrarile facute la tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Careva de aici jurist/avocat? Vreau sa ma consult cu cineva in domeniu despre o clauza din contractul meu individual de munca. Ne intelegem la bere sau bani de este nevoie. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Domnilor brasoveni, un cunoscator si pasionat in ale Simsonului gasim prin preajma? Nu de alta, dar am si o eu bijuterie din asta! Un Simson 425 S din 1960 (nu scrie nicaieri ca ar fi AWO) si vreau sa o slefuiesc! Bijuteria! Adica sa ne sfatuim si sa vedem ce si cum e mai bine sa facem la batranica, si ca in orice situatie asemanatoare, e bine sa ai pe un pasionat alaturi, un pasionat cu parul alb, de preferat, si cu o bogata experienta in ale Simsonului. Deci, ne vedem la un pahar de ... ce o fi (vin fiert pe vremea asta) si sa punem cumva tara la cale? Se ofera cineva sa mai iasa din rutina? Va astept cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 stie cineva unde as putea face un service la amortizoru' de voblaj? in principiu trebuie schimbat uleiu, poate si altele.. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 In BV era Loti (din Sacele),dar el a plecat,dar stiu ca se ocupa de amortizoare spate,nu stiu daca si de cele de voblaj. Tot de amortizoare spate,parca se ocupau ceva tovarasi din Targu Secuiesc,zona aia, care erau destul de cunoscuti,mai ales in lumea enduro/cross. Cred ca mai poti intreba la orice service de amortizoare spate, in principiu e cam acelasi sistem minus arcul (cum e la amortizoarele spate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 (editat) Salut, as avea nevoie de un mic ajutor, daca se poate oferi cineva sa ajute. Am gasit o Yamaha TDM 900 (click aici pt link) de vanzare in Brasov, si ar prinde bine daca e cineva din Brasov dornic sa ajute, sa vada motorul. Eu sunt din TM, si cel putin in perioada imediat urmatoare nu pot sa ajung pana in Brasov. M-ar interesa: - estetic: ce defecte vizibile are (zgarieturi, etc); daca uzura ar corespunde cu kilometrii pe care ii are - tehnic: daca e ceva ce nu pare in regula (atat cat se poate vedea/auzi/simti, fara proba in mers). Am vb cu proprietarul, si il da in proba doar cu banii jos (si sunt de acord cu el in privinta asta). El mi-a zis unele lucruri, dar ar prinde bine si o parere neutra. Poate mi-a scapat ceva sa intreb, si daca as vedea motorul in fata si m-as invarti in jurul lui mi-ar sari ceva in ochi. Fac cumva sa ajunga niste beri la persoana care se ofera sa ajute. Multumesc. Editat Aprilie 14, 2016 de v1n3ri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Salutare. Pe cine recomandati din zona pentru reparatii carene? Mai exact am nevoie de reparat cateva fisuri, prinderi, o zona topita de toba si probabil revopsit/colantat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Salut. are cineva un rezervor de plastic de ceva cross? am nevoie sa testez pe al meu DRZ daca pot adapta altceva ... ( sunt prea limitat ca autonomie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Se mai organizeaza anul acesta Cupa Micu' Rossi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Din pacate se zvoneste ca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 (editat) Nu am avut niciodata probleme in zona! Loc special e chiar in parcare, in zona de mijloc, dar cred ca locul va fi rezervat pt eveniment. Editat Iunie 15, 2016 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salut. are cineva un rezervor de plastic de ceva cross? am nevoie sa testez pe al meu DRZ daca pot adapta altceva ... ( sunt prea limitat ca autonomie) am eu de vanzare este pentru DR 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Racire pe aer? ca din pacate eu am niste radiatoare ... nesimtite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Multumesc, de pe google maps vad ca ma pot strecura in fata bibliotecii undeva. Am zis sa intreb, ca la Brasov am vazut ca e ordine si disciplina si sa nu iau vreo amenda degeaba. O zi buna! Linistit poti parca in fata bibliotecii, pe trotuar,chiar si dupa ziduri (cum te uiti la biblioteca in partea stanga) sa stea la umbra ..... nu are nimeni nimic cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Racire pe aer? ca din pacate eu am niste radiatoare ... nesimtite.. yep... racire pe aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Imi incerc norocul aici. Exista cineva cu o viroaga 535 ? As vrea sa vad cum e pozitia pe ea si daca mi se pare comoda. Evident, doar pe loc ). Din pacate nu am niciun prieten motociclist si nici nu cred ca sunt prea multe in bv ( eu am vazut doar 2 de 250 in bv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Salut! Am o problema si mai exact mi s-a rupt cablu de acceleratie la un SUZUKI GSXR 600 2006, astazi pe drum eu venind din Constanta cu motorul. Am reusit sa-l aduc pana in Brasov , ideea este daca ma poate ajuta cineva cu un cablu sau un mecanic sa ma ajute ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate