Obed Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 /index.php?/user/29123-satan/ ...... vorbeste cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 merci! aveti idee cam cat costa un vopsit integral de motoreta? (cbr 600 rr) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 In jur de 300 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Am vrut să îmi cumpăr o geacă moto de la MyMoto din Brașov, dar s-au mutat din Codrii Cosminului pe Lungă. Pe site și FB nimic actualizat. Hm, cam nasol din partea lor. Ca să se știe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Salut. Hai sa explic in mare parte ce s a intamplat la mymoto. Stateau in chirie acolo si aveau contractul pana in martie. Prin toamna, propietarul s a hotarat sa i dea afara si le a dat o saptamana sau ceva de genu la dispozitie sa se care. Cum ei nu aveau cum sa se mute si au respectat conditiile contractului, au refuzat sa plece. Propietarul(un mos de vreo 80 de ani ) s a hotarat sa le puna lacat la poarta astfel ca totul a ramas acolo. Dupa asta a urmat actionarea in instanta si etc. Nu prea au avut ce face. Va dura pana isi revine mymoto in brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 (editat) Eu îi ajut să își revină, cumpărând de la ei. Am fost foarte mulțumit de ei până acum și sper să deschidă noul magazin cât mai repede. Chiar dacă nu am găsit magazinul la vechea locație ( l-am găsit pe moșu) a meritat un drum Covasna - Brașov cu motorul. Doar că era mai mișto să scrie noua adresă măcar pe FB, pentru că acolo sunt activi. Mulțumesc pentru explicații, e bine să știi adevărul.Nu sunt supărat pe ei, îmi doresc să le meargă bine, au un magazin bun și aproape de mine. Editat Mai 16, 2018 de severoprisan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Nu stiu cun sunt pe fb. Cred ca e un intreg lant de magazine pe toata tara. Ultima data cand am vorbit cu baiatul de acolo a zis ca inca nu reuseste sa deschida si ca nu tine de el. Si mie mi a placut mult mymoto. A fost singurul loc in care am fost bagat in seama si ajutat ca incepator. In principiu analizez preturile peste tot cand cumpar ceva, insa tot la my moto am revenit cu placere. Si eu ii astept de juma de an deja sa se deschida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Dacă mai aflu ceva, postez aici. Sun mâine să văd dacă a deschis, așa mi-a zis săptămâna trecută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Stiti vreo pielarie care sa-mi coasa niste patchuri pe vesta de piele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 daca nu ma insel pe calea bucuresti langa parcul ala unde joaca batranii sah, am vazut o pielarie care facea si piele pentru volane auto f ok. Nu am apelat la ei pana acum, deci nu stiu cum lucreza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Pe Berzei. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 27, 2018 Share Postat Iulie 27, 2018 Chopperman ai mp cu tel omului care se ocupa. Am imbracat la el un volan. Pret mic (150 lei) , calitate buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 27, 2018 Share Postat Iulie 27, 2018 Chopperman ai mp cu tel omului care se ocupa. Am imbracat la el un volan. Pret mic (150 lei) , calitate buna. pui o poza cu volanul te rog? as avea si eu unul de refacut. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conu' Nae Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Salut. Am nevoie de un kit stradal" pentru inmatriculare la un enduro. Semnalizari, oglinda si ce-o mai fi (suport de numar am) Daca ma poate ajuta cineva va rog raspundeti aici. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 17, 2018 Share Postat August 17, 2018 (editat) pui o poza cu volanul te rog? as avea si eu unul de refacut. mersi Scuze pt intrziere Editat August 17, 2018 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 a schimbat pielea sau l-a imbracat de la 0? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Da, a inlocuit tot. » Post actualizat in 30 Aug 2018 13:39 A dat jos pielea veche care a folosit-o ca matrita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Unde pot retapita o casca in Brasov? Are cineva idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Acum 6 ore, Thunder Rock a spus: Unde pot retapita o casca in Brasov? Are cineva idee? Sal! Incearca la Tapiterii Auto Brasov. Ei fac tot felul de retapitari mai complexe. Poate se baga si la casti. I-am gasit cand cautam pt.retapitarea seii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Martie 12, 2020 Share Postat Martie 12, 2020 Multam...nu se baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 12, 2020 Share Postat Martie 12, 2020 Acum 9 minute, Thunder Rock a spus: Multam...nu se baga ceva model notabil sau doar valoare sentimentala? in primul caz, incearca la producator ca sigur au elemente de schimb daca nu este prea vechi modelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Va salut! Unde pot repara sau inlocui fermoarul unui rucsac prin BV? Ceva profi Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 (editat) La 12.03.2020 la 9:50, florinelu07 a spus: ceva model notabil sau doar valoare sentimentala? in primul caz, incearca la producator ca sigur au elemente de schimb daca nu este prea vechi modelul. Este vb de un shoei xr 1000 Nu are interior detasabil asa ca nu am ce cauta la producator...tre o mana de baiat /fata priceput(a) Editat Aprilie 13, 2020 de Thunder Rock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Recomanda-ti-mi si mie un electrician moto. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate