ashtray. Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 cum e cu 650-ul...simti nevoia de mai multa putere?ma tot uit la versysul asta de ceva vreme si nu stiu daca de 650 sau 1000.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 @Ash, pe 650 e motorul de er-6n Pasager + bagaje.. tu venind de pe 120+ cai => uita-te spre miar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyluk Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 (editat) Eu am avut inainte GSR 600 cu 98 de cai... Avand in vedere ca nu merg cu pasager nu simt nevoia de mai multi cai. La versys chiar imi place ca trage si din turatii mai joase (gsr-ul tragea bine de pe la 6-7mii)... Am comandat scorpion trail 1 pentru ca 2-ul aveau termen de livrare in August... Cred ca va merge pentru 90% asfalt si 10% offroad (ma refer aici la drumuri forestiere defapt) Luasem in considerare si tourance next dar am citit prin review-uri ca scorpionul e mai bun pe asfalt ud decat tourance... Astea care vin pe motor sunt jale pe ud... Noroc de ABS... » Post actualizat in 06 Jul 2016 20:40 Posesori de Versys. Haideți sa ne organizam intr o întâlnire, cel puțin cei din Bucuresti, ce spuneti? Propun Marți sau chiar Miercuri la Arc, locația aștept propuneri.» Post actualizat in 02 Jul 2016 13:17 Forte interesant si modelul de 650. Sa o stăpânești sănătos, ce an e? Eu recomand Pirelli Scorpion 3. Le-am vazut pe un Vstrom 1000 si mi s au părut super cauciucuri, eu având pe al meu Versys Scorpin 2. 2016 Editat Iulie 6, 2016 de adyluk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoe Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 salut. sunt incepator. am 30 de ani, permisul de mai multi ani si doar la al doilea sezon pe un Kawasaki er5. doresc sa achizitionez un Versys. intrebarea este daca ma incadrez pe el cu inaltimea mea de 1,83 m si undeva la 95 kg mentionez ca ma simt bine pe er5 dar mai multi amici mi-au zis ca arat oarecum caraghios, mobra fiind prea mica pt mine. incerc sa atasez o poza » Post actualizat in 14 Jul 2016 15:31 nu prea reusesc cu poza. scriu de pe tel. nu mai am internet pe comp. am incheiat contractul de internet deoarece ma voi muta din Timisoara in Tg Jiu in cateva zile :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ony81 Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Ideea este sa conduci ce-ti doresti....daca nu faci modeling, iti place motoreta actuala, o stapanesti....etc., nu vad de ce sa o schimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoe Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 Bai, e genu de motor absolut polivalent. Daca n-ai pretentii de coclauri, e ideala. Oras + drumetii scurte + serpentine (uai de mine). Nu-i geniala la viteza mare sau pe vreme nasoala, unde nu prea te apara de vant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Sa rupt toba la mine ieri...si azi am facut o excursie mica...ma doare capul de mor la cum oracaie... Cum ti s-a rupt toba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 A avut careva Scorpion Trail si K73 pe Versys-ul lui? Care ar fi mai bune pe asfalt? K73 nu fac zgomot in mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Pentru versysul 2015, exista side case-uri aftermarket care se prind ca cele oem? sau pentru oricealtceva in afara de oem trebuie rack? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Salut, si-a cumparat vreunul dintre voi Versys 1000 nou, din Romania? Am vazut ca sunt cativa dealeri si m-ar interesa care ar fi mai OK, cum e cu hartiile, cu plata si, cel mai important, cum e cu serviceul in perioada garantiei. Am vazut ca acum ofera 4 ani garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Care sunt dealerii? Ca la united nu au la test drive 1000-le.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 A avut careva Scorpion Trail si K73 pe Versys-ul lui? Care ar fi mai bune pe asfalt? K73 nu fac zgomot in mers? eu am k73 super rain si sunt excelente. la 2 spate schimbi 1 fata. super aderente. diferenta de zgomot fata de cele stock mai nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 versys.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Care sunt dealerii? Ca la united nu au la test drive 1000-le.. Mai sunt doi dealeri: atvrom si motoboom. Au aceleasi preturi pe net. Dar inca nu mi-au spus daca se poate vedea live motorul. Eventual incaleca sau o tura de parcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Merci...le dau un telefon maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 @Ashtray, cu placere. Daca afli ceva, baga si pe forum. Chiar sunt interesat, mai ales ca de o luna capra mea a sucombat inexplicabil... Versysul e un surogat de dual purpose... mai slab decat Super Tenere si jmekerele GS si Tiger Explorer. Dar e peste V-Strom si aproape de Crosstourer, care e cea mai grea dintre toate. Eu m-am ghidat mai mult dupa raportul pret/calitate... si un pic dupa design. Daca Yamaha SuperTenere nu era asa... ca desenata de Picasso, ea ar fi fost alegerea (mai ales ca e pe cardan...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Am dat mailuri catre ei...vedem ce/daca raspund.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Intr-adevar, nu au nimic de vazut... Aduc numai pecomanda si numai anumite culori si versiuni. Ma enerveaza ca nu pot incaleca unul inainte sa sar cu banii... as vrea sa vad cum stau in sea. Pentru mine conteaza enorm pozitia corpului (din cauza unor metale infipte in oase). Mi-au raspuns ambii dealeri, dar pana nu incalec un Versys, nu ma pot decide. Fac apel la un posesor de Versys 1000, sa ne dea detalii referitoare la pozitie, raportat la inaltimea si greutatea riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Si eu fac apel pentru o tura in parcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Tocmai ce m-am intors dintr-o excursie de aproape 2500 km prin fosta Iugoslavie....asta dupa ce cu o saptamana in urma am bagat 1000 km prin Bulgaria unde am vizitat zone de vis(cascade gen Bigar de la noi, munti cu mult peste Babele noastre,un lac imens,etc). Sunt incantat de Versys (am fost si de 2 ori in Grecia cu motorul asta). Recomand anvelopele Heidenau K73....tocmai ce mi-am comandat unul pentru spate (ma tine 2 ani unul, am stat putin cu frica la intoarcere....ca se tocise rau, fiind un cauciuc moale). Sunt ideale pe ploaie,pietris si curbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Terminus75 Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Salutare! Fac parte si eu de f putina vreme din grupul restrans al posesorilor de Versys (al meu este model 2007) si din cel mai larg al posesorilor de cat A iar in weekendul asta am facut primele 2 ture: Otopeni - Adancata - Otopeni si Otopeni - Cheia (multele Rosu) - Otopeni. Ca urmare sunt in cautare de surse prompte si la preturi decente de piese compatibile Ma intereseaza scarita dreapta fata + stop si plasticele ce il incadreaza.Ceva idei? thx.. Ocazie cu care recomand si crashbarul de la SW-Motech, fara de care as fi avut nevoie de ceva mai multe repere. Editat Septembrie 5, 2016 de Terminus75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=versys+tail+light+fairing&isNewKw=1&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&_trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xversys+tail+light+fairing&sqp=versys+tail+light+fairing Ti-am zis... pe ebay le gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Terminus75 Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Asa e, le-am gasit si eu. Caut insa si alte variante mai ieftine si cu livrare mai rapida. E posibil sa fi gasit ceva la dezmembrari. Maine aflu daca e intr-adevar ce trebuie. Editat Septembrie 6, 2016 de Terminus75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 (editat) Intr-adevar, nu au nimic de vazut... Aduc numai pecomanda si numai anumite culori si versiuni. Ma enerveaza ca nu pot incaleca unul inainte sa sar cu banii... as vrea sa vad cum stau in sea. Pentru mine conteaza enorm pozitia corpului (din cauza unor metale infipte in oase). Mi-au raspuns ambii dealeri, dar pana nu incalec un Versys, nu ma pot decide. Fac apel la un posesor de Versys 1000, sa ne dea detalii referitoare la pozitie, raportat la inaltimea si greutatea riderului. Salut. Versys 1000 din 2013 cumpărată de afara.O motocicleta ideală de turing eu am 1.85 si 90kg. Poziție pe sa f confortabila, saua OK , începe sa te deranjeze puțin după 200 km. Anul asta am făcut aprox 8000 km si sunt f mulțumit. Vin de pe Vstrom de 650, diferenta de putere e sesizabilă. Singurul minus ar fi consumul de peste 7 la viteze de peste 150 km Eu unul f mulțumit ma declar. Editat Septembrie 28, 2016 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Anul asta mosu' a venit mai devreme... DOT 2016, 750 RON setul, Abia astept sa le incerc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate