Dane_Bad Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 sorry, nu am vazut ca era deja un topic, cautasem cateva pagini in urma si nu am vazut asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 si al meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ...ce pana ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ...ce pana ta! Pai da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 (editat) si al meu... loc de gadilat cu pana Editat Mai 21, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 nu e chiar arta, dar suna bine haideti sa le expunem si eventual o scurta istorie, cand, din ce motive ne-am facut asa ceva incep eu: un dragon stilizat facut in armata acum spemii de ani motivul necunoscut Poate nu e poza suficient de clara, dar cred ca ar arata mai bine daca i-ai bate iar conturul si putin umbrele... loc de gadilat cu pana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 (editat) Poate nu e poza suficient de clara, dar cred ca ar arata mai bine daca i-ai bate iar conturul si putin umbrele... a fost intr-adevar batut numai o data, ma gandeam sa fac altul mai mare peste el sau cumva sa il cuprinda,, daca are cineva o idee,,, Editat Mai 21, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) I LOVE PARTY GIRLS !!! ))) MY NEW FUCKIN TATOO ... YEAAAH !!! ... Multumiri Anticipate pentru Creatie & Batatucita ... http://www.fishtattoo.ro No Comment Editat Noiembrie 19, 2010 de Deus`Absconditus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 cele 3 ale mele in decurs de 2 ani si nu cred ca ma voi opri aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Caracterele chinezesti deja sint aplicate. Cercul este designul pentru viitorul care se v-a aplica cindva in Ianuarie dupa nasterea nepoatei... Ori v-a fi in cerc ori in 8. inca nu m-am decis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Cat ajunge sa coste asa ceva? Ma bantuie tatuajul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Caracterele chinezesti deja sint aplicate. Cercul este designul pentru viitorul care se v-a aplica cindva in Ianuarie dupa nasterea nepoatei... Ori v-a fi in cerc ori in 8. inca nu m-am decis.. Ma scuzi ca ma bag: "cercul" ala nu e chiar "cerc"..este vorba de Jormungandr in varianta tribala/stilizata. Da un search pe google "jormungandr" sa vezi ce reprezinta si poate te decizi...in plus, poti sa dai o semnificatie noua tatuajului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Ma scuzi ca ma bag: "cercul" ala nu e chiar "cerc"..este vorba de Jormungandr in varianta tribala/stilizata. Da un search pe google "jormungandr" sa vezi ce reprezinta si poate te decizi...in plus, poti sa dai o semnificatie noua tatuajului Sa traiesti "ingerasule" , Nu trebuie sa te scuzi ca te bagi. Orice parere si mai ales o alta perspectiva e f bine venita oricind. M-am uitat la ce ai sugerat tu si am citit. Dar ideea mea e de a face ceva cam cit se poate de stilizat a "Ouroboros". Ceea ce reprezinta Ouroboros ma pune "in balanta" cu ce am deja pe spate. Ma gindesc la tatuajul asta de vreo 2 ani de zile, dar nu gasisem locatia unde sa mi-l fac. Caracterele le-am facut in NYC. Asta mi-l fac in Bali. Cam in ideea de mai jos dar nu asa de detaliat. Designul mi-l face o amica buna. Oricum mai am de gindit pina pe 26 Ianuarie. Daca mai ai ( sau mai sint altii cu ) idei/pareri, astept cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Sa traiesti "ingerasule" , Nu trebuie sa te scuzi ca te bagi. Orice parere si mai ales o alta perspectiva e f bine venita oricind. M-am uitat la ce ai sugerat tu si am citit. Dar ideea mea e de a face ceva cam cit se poate de stilizat a "Ouroboros". Ceea ce reprezinta Ouroboros ma pune "in balanta" cu ce am deja pe spate. Ma gindesc la tatuajul asta de vreo 2 ani de zile, dar nu gasisem locatia unde sa mi-l fac. Caracterele le-am facut in NYC. Asta mi-l fac in Bali. Cam in ideea de mai jos dar nu asa de detaliat. Designul mi-l face o amica buna. Oricum mai am de gindit pina pe 26 Ianuarie. Daca mai ai ( sau mai sint altii cu ) idei/pareri, astept cu placere. Bine. Mi-ai dat tema de gandire Reverendule! Oricum, indiferent ce alegi sa desenezi pe tine, ai grija sa te reprezinte, sau mai bine zis, sa reprezinte lucruri esentiale pt existenta ta. Stiu ca suna idilic, insa eu mi-am facut toate tatuajele cu un scop si reprezinta ceva. Daca as sta sa raspund tuturor la intrebarea ce reprezinta fiecare, as lua-o razna:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 (editat) Bine. Mi-ai dat tema de gandire Reverendule!Oricum, indiferent ce alegi sa desenezi pe tine, ai grija sa te reprezinte, sau mai bine zis, sa reprezinte lucruri esentiale pt existenta ta. Stiu ca suna idilic, insa eu mi-am facut toate tatuajele cu un scop si reprezinta ceva. Daca as sta sa raspund tuturor la intrebarea ce reprezinta fiecare, as lua-o razna:)) La caractere m-am gindit vreo 4 ani innainte de-al bate, mai ales fiind si primul. La serpoaica de vreo 2 ani si mai am timp pina pe 26 ianuarie cind ajung in Bali. Nu-mi fac numa de dragul de-ami face. Plus ca si locatia e importanta. Nu m-asi duce la mine in tirg sa ma apuc de tatuat. Mersi de sfat oricum. God bless you my "lost" daughter Editat Decembrie 8, 2010 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 (editat) La caractere m-am gindit vreo 4 ani innainte de-al bate, mai ales fiind si primul. La serpoaica de vreo 2 ani si mai am timp pina pe 26 ianuarie cind ajung in Bali. Nu-mi fac numa de dragul de-ami face. Plus ca si locatia e importanta. Nu m-asi duce la mine in tirg sa ma apuc de tatuat. Mersi de sfat oricum. God bless you my "lost" daughter Tre' sa ne apucam de treaba, zic! Thank you for the blessing, father Editat Decembrie 9, 2010 de Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Butch Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 noh,cu ocazia asta mai fac si eu un post. destul de vechi tatuajul.sincer nu imi amintesc acum cati ani a fost facut. evident,nu la salon. nu am poze si cu restul.dar am sa revin. nu mi'au placut niciodata tatuajele care arata a ceva de la guma.imi plac mai imperfecte.mai strambe.mai sterse.deh.fiecare cu ale lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Cam astea sunt ale mele in acest moment. Pentru a evita intrebarile, pe mana dreapta este live Fast (asa arata caracterul pt. f) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Primele 3... Urmatorul va fi cel cu motocicleta. Mesaj completat Primele 3... Urmatorul va fi cel cu motocicleta. ... doar ca inca nu stiu "locatia" urmatorului tatuaj. Vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnisiaCox Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 (editat) Hello baieti....asta este ultimul facut....si ma gandeam sa mai fac...chiar luna urm mai am programare.....cine mai vrea sa intregeasca fac clubul tatuajelor??? Editat Octombrie 9, 2011 de AnisiaCox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radikal Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 am zis sa va delectez si eu cu tatuajul meu. Astept pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 am zis sa va delectez si eu cu tatuajul meu. Astept pareri. Pe cind altii se dau "jmekeri" cu tatuajele lor, alti cauta pe cineva sa le deseneze ceva.... Ce crunta e lumea.. Arata f bine, dar poza e mai nereusita. pe viu arata mult mai ok. Sa-ti traiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Eu astept sa se tatueze toti.. apoi sa vina moda fara tatuaje ca sa fiu si eu "jmecher". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TIulian Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 subscriu si eu merg o statie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radikal Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 si inca unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate