RaduSPR Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Later update.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Proaspete... Dupa ce faci primul tatuaj..mai vrei..si mai vrei..si mai vrei:)) Mai urmeaza...mi-a batut 3 intr'o zi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) da, cine la facut si unde?...bucuresti, deva, brasov...satu mare? * wow! cine l-a facut, Jeff? ...e foarte artistic si curat! felicitari! Tatuajul e facut de Tomi din Brasov Editat Aprilie 12, 2009 de RaduSPR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exageratu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Salut , as vrea sa-mi fac si eu pe gat un tatuaj, mai exact o motocicleta si am tot cautat peste tot si nu am gasit nimic, stie cineva ceva? Sincer am vazut la o tipa pe gat o moto superba . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Salut , as vrea sa-mi fac si eu pe gat un tatuaj, mai exact o motocicleta si am tot cautat peste tot si nu am gasit nimic, stie cineva ceva? Sincer am vazut la o tipa pe gat o moto superba . Multumesc. eu zic sa te gandesti de 1000000000000 x inainte de ati face un tatuaj pe gat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 tot nu am inteles ce cauti defapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 tot nu am inteles ce cauti defapt? un model! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 gasisem o poza destul de interesanta...era dintr-o reclama la Yamalube parca rezolutia nu e excelenta dar ideea e tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Al meu e ala din poza, eu am cautat ceva mai simplu ...dar cu rabdare gasesti tu un model care sa-ti placa mult, ca altfel n-are rost sa ti-l faci, sau poti sa rogi pe cineva talentat la desen sa-ti faca unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exageratu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Al meu e ala din poza, eu am cautat ceva mai simplu ...dar cu rabdare gasesti tu un model care sa-ti placa mult, ca altfel n-are rost sa ti-l faci, sau poti sa rogi pe cineva talentat la desen sa-ti faca unu. Da, multumesc tare mult imi place si al tau dar sincer vreau exact ca ala din colt dreapta dar sa nu fie plin , sa fie desenat ca si genul tatuajului tau, simplu. Sunt tare curios de ce zici tu sa ma gandesc de 1000000000 de ori inainte. Sincer eu nu m-am gandit chiar de 100000000000000 de ori dar pana acum pe gat sunt decis sa-mi fac. eu zic sa te gandesti de 1000000000000 x inainte de ati face un tatuaj pe gat!! Sunt tare curios de ce zici tu sa ma gandesc de 1000000000 de ori inainte. Sincer eu nu m-am gandit chiar de 100000000000000 de ori dar pana acum pe gat sunt decis sa-mi fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Incearca la Jack...Un bun artist cu experienta si aparatura profesionala.www.tattoostudio.ro iti face el desenul sau ti-l modifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 vb cu Testos ..il gasesti pe motociclism....el face tatuaje ... & go 4 it. ...ce atata ..gandeste de 100000000 de ori ...mai bine iti pare rau pt ce ai facut decat pt ce nu ai facut... are un prieten o vb .. daca stai sa cauti tatuaju' perfect ai sa sfarsesti netatuat...si oricum ai atata piele pe tine.. go 4 it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exageratu Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 vb cu Testos ..il gasesti pe motociclism....el face tatuaje ... & go 4 it. ...ce atata ..gandeste de 100000000 de ori ...mai bine iti pare rau pt ce ai facut decat pt ce nu ai facut... are un prieten o vb .. daca stai sa cauti tatuaju' perfect ai sa sfarsesti netatuat...si oricum ai atata piele pe tine.. go 4 it. Mersi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salut exageratule. Nu te supara, dar ce varsta ai? Colegu' are dreptate cu faptul ca ar trebie sa te gandesti extraordinar de bine, inainte sa faci pasul asta! Sau, in general, reactionezi la impuls de moment! Eu chiar te rog, daca ti-l faci (acum e aprilie 2009) sa pui o poza aici, pentru ca sunt foarte curios de deznodamant! Nu o lua ca pe o ofensa ceea ce am scris, dar un tatuaj e cu totul altceva decat a fi la moda! Respect si parere personala, gandeste-te bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exageratu Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salut exageratule. Nu te supara, dar ce varsta ai? Colegu' are dreptate cu faptul ca ar trebie sa te gandesti extraordinar de bine, inainte sa faci pasul asta! Sau, in general, reactionezi la impuls de moment! Eu chiar te rog, daca ti-l faci (acum e aprilie 2009) sa pui o poza aici, pentru ca sunt foarte curios de deznodamant! Nu o lua ca pe o ofensa ceea ce am scris, dar un tatuaj e cu totul altceva decat a fi la moda! Respect si parere personala, gandeste-te bine! Salut, am 29 de ani si sincer chiar nu ma tatuez pt a fi la moda. Simt nevoia sa fac o schimbare la mine si m-am gandit sa imi fac un tatuaj . Sincer chiar simt nevoia sa-ti repet ca eu chiar nu o fac pt a fi la moda. Si referitor la tatuaj uite suntem in 2009 aprilie si modelul asta mi-ar placea, sincer nu asa mult sa-l fac pe pielea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Chiar ma bucur ca nu ai sarit in sus si sa ma faci cu ou si otet! Ma gandeam ca esti mai tanr si ti-a nazarit ... asa ... peste noapte! ... La 29 de ani, sunt convis ca stii ce vrei si ca esti sigur ca vrei un tatuaj! Succes ! ... Totusi, sa nu iei vreo decizie pripita! Eu sunt un mare fan al tatuajelor si probabil ca la 70 de ani voi avea costum! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Daca tot s-a inceput cu tatuaje hai acuma sa inceapa si expozitia! Care cine cu ce se lauda?? Si poze daca se poate Editat Aprilie 23, 2009 de lacroyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) nu sunt cine stie ce ca si calitate, le am cam de 5 ani. au o oarecare incarcatura sentimentala. a fost o perioada mai dificila. voiam sa-mi fac si altele, dar am zis ca nu mai fac decat la un salon ca lumea. e bine sa te gandesti mult inainte sa-ti faci un tatuaj si ce sa-ti faci. in mare parte, mereu am vrut ceva sa ma reprezinte sau ceva sa-mi aduca aminte de ceva. asfalt uscat. p.s. magandeam sa-mi fac si unul cu "rodica rulllzzz" Editat Aprilie 23, 2009 de Moto Junkie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 si eu am tatuaj, de la 24 de ani, si acuma mi-l fac pe al 2-lea sincer nu cred ca o sa-ti para rau ca-ti faci tatuaj, din contra, dar si eu iti recomand sa te mai gandesti putin asupra LOCATIEI; am vorbit cu un tatuator f bun din cluj, cu salon si experienta de multi ani, si 2 facultati, si mi-a spus ca orice ar fi, nu tatueaza pe gat si mai jos de mansonul manecii - asta deoarece inca societatea noastra nu este pregatita sa accepte anumite chestiuni... tind sa-i dau dreptate, dar depinde si in ce domeniu activezi, cat de mult conteaza pt tine prima-impresie a altora asupra ta, etc Oricum, bafta multa si sa-l postezi, sa-l vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exageratu Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 si eu am tatuaj, de la 24 de ani, si acuma mi-l fac pe al 2-leasincer nu cred ca o sa-ti para rau ca-ti faci tatuaj, din contra, dar si eu iti recomand sa te mai gandesti putin asupra LOCATIEI; am vorbit cu un tatuator f bun din cluj, cu salon si experienta de multi ani, si 2 facultati, si mi-a spus ca orice ar fi, nu tatueaza pe gat si mai jos de mansonul manecii - asta deoarece inca societatea noastra nu este pregatita sa accepte anumite chestiuni... tind sa-i dau dreptate, dar depinde si in ce domeniu activezi, cat de mult conteaza pt tine prima-impresie a altora asupra ta, etc Oricum, bafta multa si sa-l postezi, sa-l vedem si noi Multumesc tare mult pt tot, sigur voi posta cat de curand tatuajul meu. In legatura cu locatia ai dreptate m-am tot gandit si nu cred ca-l voi face pe gat, in rest sa auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 ....chestia cu tatuajele e ca dezvirginatul....te doare prima data dar dupa aia iti place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 .....si daca tot vorbim de bike tattoos,......hop si al meu iar cam asa ceva urmeaza sa-mi fac: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Pai sa incep si eu atunci cu ale mele. 1. Asta este primul tatuaj si este situat/localizat sub buric: (l-am facut la un baiat cristi care pe vremea aia lucra in mall vitan, acuma e la fashion tattoo) 2. Al 2-lea tatuaj prezent pe incheietura si care a cam durut dar s-a rezolvat cu niste whischi(nerecomandat sa bei inainte sa te tatuezi dar cel la care l-am facut era cam praf): 3. ZA MASTERPIECE! Desi nu am intentionat sa iasa asa pana la urma a iesit misto deoarece e ca si cand ar fi cauciucat(la fel ala care l-a batut si acelasi ca la cel de pe incheietura): Si mai e si al 4-lea care este o stea in juru sfarcului dar care nu l-am putut poza cum trebuie, cand o sa imi iasa o sa revin cu poza. Cam atat am eu. Mai am idei si cred ca o sa ma duc sa mai imi fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Deci prea tare le-ai legat!!!! Foarte foarte tare!! Asa a fost planu de la inceput sau ai facut pe fiecare mana si dupa te-ai gandit sa le legi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate