Robert Rmh Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 (editat) Va salut! Am de vanzare cateva accesorii pt FZ6 S - Fazer. Toate au fost cumparate de noi de catre mine, sunt folosite dar in stare buna: Kit carene laterale negre din plastic; grila aluminiu cu logo"fazer"; kit geanta si husa rezervor din piele Bagster; top case 50 l si suport top case originale Yamaha, kit complet genti laterale Hepco Beker Junior cu tot cu gentile interioare de transport din cordura, parbriz inalt touring original Yamaha; o sea originala retapitata de userul Darian. Pt preturi, negocieri sau alte detalii, astept mesaj. » Post actualizat in 20 Sep 2016 12:28[/b Link cu anuntul din sectiunea vanzari/altele/motociclism.ro, pt vizualizare preturi: /index.php?/topic/741700-accesorii-touring-yamaha-fz6s-fazer/ vreo diferenta cu carene colegu? Editat Septembrie 21, 2016 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 vreo diferenta cu carene colegu? Da, arunca aerul pe langa genunchi, la fel si apa murdara pe vreme urata, raman blugii curati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Da' parbrizu' touring? Zi si ce inaltime ai, ca mie ala standard imi da vantul fix in gat (1.78m). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Pai e cel mai bun loc sa arunce aerul, ca gatul e mai ingust. Daca ti-l arunca in casca o sa te doara gatul de la efortul de a tine capul drept, dar daca vrei sa il arunce peste casca ori pui un parbriz atat de mare incat mergi cu 30 km/h ori esti atat de scund ca prietenii o sa isi puna halba de bere pe capul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Baieti, care este codul bucsei de la melc? Mai multe detalii aici: /index.php?/topic/741810-cumpar-melc-kilometraj-si-cablul-aferent-yamaha-fazer-fzs600/&do=findComment&comment=4244499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 salut stie careva daca asta se conduce cu B sau A ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Ăsta nu sunt sigur, dar mai era unul asemănător, mp3 yourban parcă, ce putea fi condus cu B. Cauta un review la Buhnici ca îi făcuse acum ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Pai e cel mai bun loc sa arunce aerul, ca gatul e mai ingust. Bun rationament! Ieri m-am dat nitel cu mobra, la un moment dat transpirat de la ceva mers pe jos cu geaca pe mine. Azi sunt mai rau ca lupul, asa ma doare gatul de la curentul ala nenorocit pe care l-am si simtit prin cagula... Editat Octombrie 14, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Eu am mers si ieri, si alaltaieri (pe ploaia) si cam in fiecare zi, dar cu un windstopper si gatul e in regula, genunchii nu mai tin ca pe vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 (editat) Ce vreau sa zic e ca vantul mi se "incolaceste" fix in jurul gatului si intra si in casca pe dedesubt, chin guardul reducand doar f putin disconfortul. Clar parbrizul nu are inaltimea convenabila pt mine (1m78 eu)! Nici pe naked fara pic de carena nu am simtit din astea. Editat Octombrie 15, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Nu stiu ce casca ai si cum o porti, cam pe ceafa, dar in 10 ani de mers pe moto nu am auzit de asa ceva. Si eu am vreo 15 cm mai mult (si colo, si colo ) si tot nu ma plang de parbriz, e cel standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 (editat) N-ai auzit fiindca, de la atatia cm, ai capul prea sus si prin aerul rarefiat se transmit sunetele mai greu! Ai grija, nu cumva sa nu ti se oxigeneze bine creierul de la a(l)titudine On topic: pe forumuri de afara unii au taiat din parbrizul stock si au fost mai multumiti de curenti. Editat Octombrie 15, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YamaIGI Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Pt. Sonny. Jucaria aia piaggio se conduce cu permis categoeia B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 multumesc pentru lamurire,ma intreba tata care e prin strainatate si il batea gandul sa isi cumpere una pentru aici si acolo tot cu B se conduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Aveti idee daca la Fazer S2 se poate regla cursa moarta a levierului de la schimbatorul de viteze ? As vrea sa o mai diminuez putin, atat in jos cat si in sus. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Schimbatorul de la picior se poate regla pe verticala.Procedura este descrisa la pagina 110 de aici https://www.scribd.com/doc/10283675/Yamaha-Fazer-FZ6-S2-2007-Service-Manual-ENG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 Se poate regla pe verticala, dar el vrea sa regleze cursa moarta: nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Noiembrie 22, 2016 Share Postat Noiembrie 22, 2016 Multumesc bigFatAss si multumesc AdrianB1 ! Mi-ar fi placut o cursa moarta ceva mai mica, cred ca as fi gasit-o semnificativ mai confortabila la schimbarile dese de treapta, in special prin oras, in zona trecerii din 1 in 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Noiembrie 22, 2016 Share Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Eu n-am zis ca voiam sa fie inexistenta cursa moarta, am zis doar ca as fi vrut sa fie mai mica. Spre exemplu acum ceva vreme am mers cu un BMW F800ST, motocicleta la care cursa moarta la schimbator era semnificativ mai mica si ce sa vezi, am gasit neutrul. Editat Noiembrie 22, 2016 de razvan.dumitrescu10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Salut. Daca cauta cineva un parbriz de fz6 (naked) , eu l-am dat jos de pe motoreta si ma gandesc sa il vand . Nu prea stiu ce e cu parbrizu asta ca nu l-am mai vazut pe alte motoare Habar n-am cat costa unul , ma gandeam sa il dau cu 50 lei daca nu e cu suparare Numai Bine https://www.olx.ro/oferta/parbriz-yamaha-naked-ID7rz3i.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Salut , HINT : /index.php?/topic/743110-mansoane-rizoma-capete-de-ghidon-rizoma-sigilate/ Merg pe fz extraordinar, pt cine are culoarea la motocicleta . Eu am avut modelul fz6 culoarea identica . Multumesc si sper ca nu e cu suparare ca am postat si aici dar e mai frecventat topicul decat cel cu vanzari avand in vedere ca s piese care merg bine pe fz 6 . Deasemenea am si o aripa spate fz6, desi cred ca merge si pe alt an, al meu a fost 2004, dar n am apucat sa le mai montez . Plus "carene laterale" , care se prind incepand cu partile laterale ale radiatorului . Am sa atasez poza ca model si apoi cu piesele n sine .(culoarea rosu-grena) . Multumesc. » Post actualizat in 28 Nov 2016 13:10Edit : Pret pt aripa spate + chain guard = 400 ron "aripioare radiator" 200 ron . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 (editat) Personal nu sunt interesat de produse, dar permite-mi sa iti spun ca manerele si capetele de ghidon mi se par supranatural de scumpe, in conditiile in care eu pot cumpara aceleasi produse noi din alta parte cu 300 ron. Editat Noiembrie 28, 2016 de mihai.sandu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Pai te rog sa pui link-uri sa vada si tot poporu, asta daca nu te superi . Presupun ca cine e interesat, va dorii sa negocieze ca asa e normal, suntem pe un forum, nu pe emag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Nu vreau sa pun linkuri pentru ca nu imi place sa fac reclama, dar daca e cineva interesat poate sa verifice pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 Nu cred ca e vorba de reclama in discutia noastra pe un forum, unde scopul este sa ne ajutam . Ceea ce nu iei tu in calcul sunt taxe de transport, poate vama daca nu vine din EU, etc . Dar fie cum zici tu Multumesc de info . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate