Metal Heart Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 salutari tuturor de ceva zile citesc pe forum dar nu gasesc ceea ce caut. am achizitionat de cateva saptamani un fazer fzs 600 din '99 cod motor : RJ02 si am nevoie pt el in primul rand de un radiator de apa.am tot incercat eu pe la diferite magazine de piese de prin oradea si am primit doar oferte exagerate ca pret din punctul meu de vedre .La fel am cautat si pe unele site-uri dar ceva convenabil nu am gasit. daca ma poate ajuta cineva cu niste oferte si preturi as fi recunoscator. va multumesc Salut... nu vreau sa fiu eu cel care-ti da vestea proasta dar n-am ce face: piese sh de FZS600 Fazer nu prea ai sa gasesti la noi, decat daca ai noroc. Vezi ca e Fazer prin Dr. Turnu Severin care se dezmembreaza, nu mai stiu daca e valabil anuntul, si mai e unul in Bucuresti, vinde tot motorul cu 500 E plus alte cateva nimicuri, ambele anunturi le gasesti pe bikeshop. O alta sugestie: vezi ca cei de la Tomina (www.tomina.ro) aveau niste Fazere de vanzare dar lasate-n paragina. Da-le un mail/telefon si intreaba-i daca vor sa le dezmembreze si sa-ti trimita ce ai nevoie. Daca nici asa nu merge, atunci uite pe ebay.co.uk (LINK) cateva radiatoare functie de buget. Eu tot ce mi-am luat pentru a mea, am luat de pe e-bayul englezesc si niciodata nu am avut probleme. Daca nu te descurci cu comandatul, roaga-l pe Florin V. sa te ajute. Ce piese ai mai avea nevoie la motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby fazer Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Salut... nu vreau sa fiu eu cel care-ti da vestea proasta dar n-am ce face: piese sh de FZS600 Fazer nu prea ai sa gasesti la noi, decat daca ai noroc. Vezi ca e Fazer prin Dr. Turnu Severin care se dezmembreaza, nu mai stiu daca e valabil anuntul, si mai e unul in Bucuresti, vinde tot motorul cu 500 E plus alte cateva nimicuri, ambele anunturi le gasesti pe bikeshop. O alta sugestie: vezi ca cei de la Tomina (www.tomina.ro) aveau niste Fazere de vanzare dar lasate-n paragina. Da-le un mail/telefon si intreaba-i daca vor sa le dezmembreze si sa-ti trimita ce ai nevoie. Daca nici asa nu merge, atunci uite pe ebay.co.uk (LINK) cateva radiatoare functie de buget. Eu tot ce mi-am luat pentru a mea, am luat de pe e-bayul englezesc si niciodata nu am avut probleme. Daca nu te descurci cu comandatul, roaga-l pe Florin V. sa te ajute. Ce piese ai mai avea nevoie la motor? salutari multumesc pt raspunsuri si pt link-uri....astept un raspuns de la cel ce dezmembreaza FZS-ul din Buc.Alte piese deocamdata nu am nevoie. multumesc inca odata va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Salut @SDS... merci. Pozitia pe RF e putin mai aplecata dar nu cu mult, fiind totusi o motocicleta de touring, nu e un SS, pozitia fiind mai jos putin pe RF pentru ca are semighidoane, nu "coarne de bou" cum are FZ-ul. O sa incerc sa am joc putin cu pedalele si cu ghidonul sa vad cat pot modifica. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 salut eu am ghidonul ceva mai jos la a mea insa exact cu spunea si SDS la bracare maxima imi prind degetele intre ghidon si rezrvor daca iti doresti neaparat sa le lasi mai jos poti sa-ti faci un set de inaltatoare la un strungar bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Intrebare : Stie cineva unde gasesc sa cumpar mini carene si scut pt Fz6n??? Adaug o poza sa va dati seama despre ce este vb mai exact!!!... Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 pot sa iti aduc asa ceva. banuiesc ca stii care sunt preturile pentru aceste accesorii. am unele cu un design mult mai bun. daca esti interesat :id mess: piticu_terorist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 (editat) Intrebare : Stie cineva unde gasesc sa cumpar mini carene si scut pt Fz6n??? Adaug o poza sa va dati seama despre ce este vb mai exact!!!... Ms KRAX MOTO dai enter, YAMAHA, mobra din stg.=fz6, POLYS, ..........ca sa-ti mai faci o idee belly pan-ul( scutul) il gasesti si la reprezentanta YAMAHA, peste 200euro eu am luat belly pan-ul (facut din fibra de sticla , nevopsit si fara sistemul de prindere = 50 euro)de pe e-bay cu ajutorul lui Florin_v Numai bine Mesaj completat Mesaj completat sau...................http://www.barracudamoto.ro/accesorii-moto-model.php?model_id=12&tip=Yamaha Editat Februarie 13, 2010 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 60euro (transport gratuit pentru bucuresti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 (editat) Intrebare : Stie cineva unde gasesc sa cumpar mini carene si scut pt Fz6n??? Adaug o poza sa va dati seama despre ce este vb mai exact!!!... Ms Iaca link Laura, ceva modele si preturi pentru FZS600? Editat Februarie 14, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Si noul stop cu leduri si semnale incluse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Iaca link Laura, ceva modele si preturi pentru FZS600? piese si accesorii disponibile momentan pentru yamaha fzs600 la comanda se poate aduce orice piesa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Salut, Arata foarte bine farul ala pe spate cu "blinkerele" integrate. Foarte fain. Cat te-a costat? Ca de instalat presupun ca l-ai instalat tu. Inca o intrebare. Are cineva un set de tobe mai zgomotoase pentru FZ, si cam la ce pret? Ca motorul asta nu face zgomot deloc. Si desi nu sunt adeptul loud pipes..., totusi, ajuta in trafic sa te faci putin auzit o toba mai zgomotoasa. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 (editat) Adica stopul, nu? La el te referi, da? 90 euro cu tot cu transport. Ti am vazut motorul luni in garaj inconjurat de monsterele vibratoare Editat Februarie 19, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Salut, Statea cuminte? Ca eu nu am apucat sa-l mai vad de ceva vreme si astept sa ma duc sa-l gadil cand o da putin soarele. E buna investitia in farul ala, si mai ales in tobe, dar acu' ca mi-a cazut copacu' pe masina, si dupa ce am realizat ca nu ma va despagubi nici dracu, nu voi baga bani in accesorii se pare, ci sa-mi fac masina. Tara de doi bani. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Salut, E buna investitia si mai ales in tobe Mesaj completat si capacul de la pompa de frana Mesaj completat Si busonul de la rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 In primul rand salutari comunitatii posesorilor de Fazer!!! De curand sunt si eu posesorul unei FZS 600 din 2003 foxeyes si am facut pana acum 5000 de km cu mobra! Deocamdata nu am nimik de comentat la adresa ei ... decat ca toba ar merge sa urle mai tare , in rest functioneaza f bine ! Numai bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 In primul rand salutari comunitatii posesorilor de Fazer!!! De curand sunt si eu posesorul unei FZS 600 din 2003 foxeyes si am facut pana acum 5000 de km cu mobra! Deocamdata nu am nimik de comentat la adresa ei ... decat ca toba ar merge sa urle mai tare , in rest functioneaza f bine ! Numai bine si asfalt uscat! O alegere perfecta, bine ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Mesaj completat si capacul de la pompa de frana Mesaj completat Si busonul de la rezervor tot urata e Mesaj completat In primul rand salutari comunitatii posesorilor de Fazer!!! De curand sunt si eu posesorul unei FZS 600 din 2003 foxeyes si am facut pana acum 5000 de km cu mobra! Deocamdata nu am nimik de comentat la adresa ei ... decat ca toba ar merge sa urle mai tare , in rest functioneaza f bine ! Numai bine si asfalt uscat! sa o stapanesti sanatos si fara evenimente Mesaj completat cine are ciocul / semicarena / belly pan original de Yamaha?, ...........vreu sa vad si eu sistemul de prindere al acestuia pe motor Mesaj completat adica asta Mesaj completat adica asta Mesaj completat scuze, am incurcat poza, asta Editat Martie 14, 2010 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Cine ara suport de topcase de vanzare. Eu am unul luat de la louis dar nu-mi place ca a trebuit sa decupez aripioarele din plastic pentru a-l monta. Si la ce pret pot gasi aripioarele respective. Este vorba de aripioarele negre de plastic care vin putin peste evacuari. Mesaj completat http://i172.photobucket.com/albums/w8/fz6_bucket/2klein.jpg Cine stie de unde se poate comanda modelul asta de oglinzi si cu cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 tot urata e Stiu, pentru asta inca mai lucrez la ea. Mesaj completat Cine stie de unde se poate comanda modelul asta de oglinzi si cu cat Louis, astea-s codurile: 10028409 10028260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Am cautat pe forum despre tipul ala care refacea saua la motor dar nu-l mai gasesc. Stie careva un e-mail al lui sau ID? Vreau sa o fac ca in poza care am pus-o mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 poza care am pus-o mai sus. Parerea ta ca ai pus una mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 http://i172.photobucket.com/albums/w8/fz6_bucket/2klein.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Am cautat pe forum despre tipul ala care refacea saua la motor dar nu-l mai gasesc. Stie careva un e-mail al lui sau ID? Vreau sa o fac ca in poza care am pus-o mai sus. Darian /index.php?showuser=2143 da-i un tel uite si topicu': /index.php?showuser=2143 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Salutare, Am si eu cateva nelamuriri: 1. -cum se poate intarii furca pe fata - se schimba uleiul cu unul cu o altfel de vascozitate? - se pot baga niste distantiere in amortizoare in capatul superior la arc pentru pretensionare? - este OK intarirea furcii?, ce castigi prin aceasta operatie?, sau mai bine trebuie lasata asa cum e din fabrica? 2. daca se lasa fata mai jos din prinderea amortizoarelor in jug ( se poate lasa mai jos cam cu 3--4cm), motoreta isi schimba cumva ciclistica?, in bine sau in rau? Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate