MotĂśrizer Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 merci man, am uitat de smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 salutare, stiti pe cineva care are vre-un enduro de vanzare (Dominator, DR) si care ar fi interesat sa faca schimb cu Fazerul meu. legat de ulei, eu nu mi-am batut capul prea tare si am pus mereu varful de gama de la Motul, Dublu Ester 15-50 (sper sa nu ma fi inselat). Ca oi fi dat bani aiurea pe reclama si marketing..la 1 schimb de ulei cat fac eu pe an, eu unul sunt dispus sa dau ~100 RON in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 salutare, stiti pe cineva care are vre-un enduro de vanzare (Dominator, DR) si care ar fi interesat sa faca schimb cu Fazerul meu. legat de ulei, eu nu mi-am batut capul prea tare si am pus mereu varful de gama de la Motul, Dublu Ester 15-50 (sper sa nu ma fi inselat). Ca oi fi dat bani aiurea pe reclama si marketing..la 1 schimb de ulei cat fac eu pe an, eu unul sunt dispus sa dau ~100 RON in plus. Da vrei sa lasi fazerul pentru endureala ? eventual fa un efort si cu 1000 euro iti iei si un enduro asa ca o sugestie. Eu asa m-am gandit in cazul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Am vazut un Fazer 1000 pe bikeshop (link) si mi-au ramas in minte suruburile de pe el (vezi poza din atasament). De unde gasesc si eu asa ceva sa-mi pun pe a mea, sau se vopsesc cele deja existente, sau cum? Nu e prima motocicleta pe care o vad cu suruburi din alea colorate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 o vrei nigger style? blink blink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Dap. oarecum. Vreau sa o mai intineresc un pic. Mai un sticker, mai un surubel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Dap. oarecum. Vreau sa o mai intineresc un pic. Mai un sticker, mai un surubel... alea se vopsesc in camp electromagnetic. sau prin eloxare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 alea se vopsesc in camp electromagnetic. sau prin eloxare... Aia e varianta romaneasca, scoti suruburile si le trimiti la vopsit, dar ma indoiesc ca afara se practica metoda asta, am vazut mult prea multe motoare pe ebay ca sa nu-mi dea de gandit ca exista si surubele direct vopsite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Sigur gasesti suruburi colorate. Sa le vopsesti in camp electrostatic te costa prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Sigur gasesti suruburi colorate. Sa le vopsesti in camp electrostatic te costa prea mult. Evident Am gasit pe e-bay. LINK Poate totusi gasim si la noi la preturi omenesti. Inca le mai acord credit dealerilor de la noi. Sa vedem ce e maine la SMAEB. Daca se nesimtesc la preturi, ebay-ul e plin de oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Evident Am gasit pe e-bay.LINK Poate totusi gasim si la noi la preturi omenesti. Inca le mai acord credit dealerilor de la noi. Sa vedem ce e maine la SMAEB. Daca se nesimtesc la preturi, ebay-ul e plin de oferte. vezi mah pe louis e un set de surburi albastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Evident Am gasit pe e-bay.LINK Poate totusi gasim si la noi la preturi omenesti. Inca le mai acord credit dealerilor de la noi. Sa vedem ce e maine la SMAEB. Daca se nesimtesc la preturi, ebay-ul e plin de oferte. i told u soooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaorin Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Am si eu o intrebare de n00b 100% Intamplarea face sa am nevoie de o maneta de ambreiaj pentru un FZS600 (asta). Am gasit pe louis una bucata maneta care listeaza FZS600 insa nu si modelul meu, care are codul RJ02 - este codul pentru modelele cu facelift din 2002 - 2003. Cele doua coduri listate sunt pentru modelele anterioare. O fi vreo problema daca o iau pe aia? Nici n-am vechiul ambreiaj intreg ca sa fac comparatia. Am vazut ca in general louis listeaza toate modelele la care se potriveste o piesa sau alta. Sau imi recomandati sa iau din alta parte? Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) Se potrivesc, nu-i bai. Problema e ca (din auzite) manetele de pe Louis nu prea sunt ok, cica se rup cand ti-e lumea mai draga. Incearca la reprezentanta, nu e foarte scumpa. Editat Aprilie 24, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Salut! Revin cu o problema legata de senzorul de viteza. Am demontat roata si nu mare mi-a fost mirarea sa gasesc cilindrul de ferita cu piciorusele facute zob. Eu am cumparat motorul cu problema asta, deci nu e vina mea ca s-a spart. De la reprezentanta senzorul cu tot cu cablu costa 500 de lei. O suma destul de mare pentru mine! De aceea, va rog sa imi dati si mie niste indicatii sau sfaturi.(de ex: daca merg lipite piciorusele alea , sau daca se pricepe cineva sa le sudeze-desi ferita este cam greu de sudat, etc.) In ultima instanta daca nu se poate altfel, o sa il cumpar pentru ca trebuie, dar sper sa nu fie cazul! Cu stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Bogus, vezi ca ai PM. Bucsa aia e o bucsa buclucasa, si nu prea gasesti asa ceva sh. Si eu cand am avut problema asta, tot nu mi-a venit sa scot din buzunar 100 E. Inca nu stiu daca se poate comanda de undeva doar bucsa aia la un pret cat de cat omenesc, sa nu dau bani aiurea pe tot senzorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 @Bogus: vezi ca are Metal Hart un prieten dibaci care se pare ca repara/lipeste flansa aia, cu conditia sa ai si bucatile rupte. Daca nu mai ai cele 2 aripioare, cam nasol sa dai 120 pe o panarama de flansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 @Bogus: vezi ca are Metal Hart un prieten dibaci care se pare ca repara/lipeste flansa aia, cu conditia sa ai si bucatile rupte. Daca nu mai ai cele 2 aripioare, cam nasol sa dai 120 pe o panarama de flansa. Fusesi man sa-ti faca jucaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Buey nene, saptamana asta o sa merg cu pasager si am nevoie de o sa de fz6 ca asta a mea pe spate nu are aderenta deloc ( de baba la frumusete indura). Prin urmare cine se baga la un schim pana luni? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Fusesi man sa-ti faca jucaria? Se cumpara cu tot cablul si costa 80 de euro parca la Yamaha. Eu mi-am facut unde si-a facut si Claudiu la Marius dar a tinut cam 2 luni. Deh...chestia peticita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) part no: 5VU-2517G-00-00 rotor senzor for fzs 600. Pe alte forumuri am inteles ca asta ar fi piesa, si ca ar costa numai 12$. A doua preblema, ce fac daca nu mai am piciorusele piesei? Cilindrul este intreg dar nu am am piciourusele, pesemne ca altcineva a umblat inaintea mea si a facut 'curatenie' . Intreb deoarece am inteles ca ar trebui neaparat aceste picioruse. Editat Aprilie 26, 2010 de Bogus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Se cumpara cu tot cablul si costa 80 de euro parca la Yamaha.Eu mi-am facut unde si-a facut si Claudiu la Marius dar a tinut cam 2 luni. Deh...chestia peticita ... Mai, la mine tine in continuare treaba, si am dat roata de vreo doua ori jos de atunci. Nah, acum nuj cesa zic, asta nu e o metoda cat sa mergi multi timp. part no: 5VU-2517G-00-00 rotor senzor for fzs 600. Pe alte forumuri am inteles ca asta ar fi piesa, si ca ar costa numai 12$.A doua preblema, ce fac daca nu mai am piciorusele piesei? Cilindrul este intreg dar nu am am piciourusele, pesemne ca altcineva a umblat inaintea mea si a facut 'curatenie' . Intreb deoarece am inteles ca ar trebui neaparat aceste picioruse. S-ar putea sa fie posibila peticirea si fara picioruse. Ar fi o treaba sa se poata gasi doar senzorul ala, si sa aibe pretul mentionat de tine, dar eu nu l-am gasit pe nicaieri, am intrebat atat la Dual Tours cat si la My Moto si mi-au spus ca vine la kit intreg si costa cam 100 E. Daca gasesti vreun magazin de la noi sa aduca doar aia, da de stire, ca eu o sa cumpar 3 la pretul ala!!!! E gandita prost din fabrica, daca nu esti atent cand montezi roata fata, o belesti destul de usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Buey nene, saptamana asta o sa merg cu pasagera si am nevoie de o sa de fz6, ca pasagera asta a mea pe spate nu mai are aderenta deloc). = cine ma, pasagera? / ce naiba i-ai facut?, .........saracuta de ea , / ........, sa stii ca esti un mare nemernic ,.....mi-am schimbat total parerea despre tine, te credeam om serios -oricum nu inteleg un lucru: nu e prima data in care vei merge cu o pasagera, de ce aceasta pasagera nu mai are aderenta?, e mai uz_ta? - acum serios, daca ai nevoie, ti-o dau eu ( saua ma), ....abia asteptam s-o calaresc si eu pe-a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 = cine ma, pasagera? / ce naiba i-ai facut?, .........saracuta de ea , / ........, sa stii ca esti un mare nemernic ,.....mi-am schimbat total parerea despre tine, te credeam om serios -oricum nu inteleg un lucru: nu e prima data in care vei merge cu o pasagera, de ce aceasta pasagera nu mai are aderenta?, e mai uz_ta? - acum serios, daca ai nevoie, ti-o dau eu ( saua ma), ....abia asteptam s-o calaresc si eu pe-a ta Tot prietenii te ajuta la necaz , ne vedem nenea Dan la academie joi la 18,00 sa facem schimb. Si sa nu uiti si de sticla ca de 1 mai sunt pus pe rele. Saru'mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Tocmai am vorbit cu reprezentanta yamaha din orasul meu, si mi-au spus ca imi aduc piesa( Rotorul senzorului de viteza) cu 43 de lei. in max 14 zile. Sa vedem acum daca asa este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate