Metal Heart Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 sau bellypan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Hmmm,nu prea am gasit ,ma puteti ajuta cu niste indrumari?va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 LINK ALT LINK TOT UN LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 salutare tuturor , urmeaza sa imi iau motor in iarna asta , si as dori sa stiu cate ceva despre fazer 600 ( acel model dupa 2004 ) ce ma intereseaza la el : pozitie , sa , comoditate ( la drum lung in special ), manevrabilitate ( in oras , aici umblu destul de mult ) , fiabilitate , defecte generale , cum sta la capitolul piese , consum , suspensii , si cam atat mi-a trecut prin cap pana acum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 marius_vararu : iti recomand sa incerci sa mergi pe unul,ca sa iti dai seama singur ,pentru ca gusturile nu se discuta . Raportat la consum : 5-6 l in oras(Bucuresti) ,4-5 la drum lung ,de la 120~km ,chiar si mai bine,ca pe portiunile care or sa iti permite o sa vrei sa vezi ce poate,sau ai pofta de 2 3 minute de adrenalina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 salutare tuturor , urmeaza sa imi iau motor in iarna asta , si as dori sa stiu cate ceva despre fazer 600 ( acel model dupa 2004 ) ce ma intereseaza la el : pozitie , sa , comoditate ( la drum lung in special ), manevrabilitate ( in oras , aici umblu destul de mult ) , fiabilitate , defecte generale , cum sta la capitolul piese , consum , suspensii , si cam atat mi-a trecut prin cap pana acum . pozitie sa = verticala comoditate= minunata manevrabilitate = in functie de aptitudini fiabilitate = maxima doar este Yamaha defecte generale = senzor relatiu defect de fabricatie, in general la toate sunt schimbate cum sta la capitolul piese= ca orice motoreta consum afara 4 si un pic in oras maxim 6 suspensii = mergeau si mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Salutare! Sunt si eu posesor de fzs1000. din 2001. Din pacate nu am gasit topicul acetui model. Daca stiti ceva.. nu ma supar pt ajutor. Poate mai exista si pe aici cineva cu fazer de 1l? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Daca stiti ceva.. nu ma supar pt ajutor. Pai cam ce te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Pai cam ce te intereseaza? Discutiile despre acest model. Sunt curios ce parere despre motocicleta asta. Cum se comporta pe drum.. consum.. La ce trebuie sa fiu mai atent.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Pai cam ce te intereseaza? Discutiile despre acest model. Sunt curios ce parere despre motocicleta asta. Cum se comporta pe drum.. consum.. La ce trebuie sa fiu mai atent.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Pai cam ce te intereseaza? Discutiile despre acest model (fzs1000 din 2001.) Pareri pro si contra.. Comportament pe drum. consum.. La ce trebuie sa fiu mai atent, fata de alte motociclete.. Aproximativ.. astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Nu exista diferente majore de la fabricant la fabricant. Principiile de functionare sunt acelasi, difera doar calitatea produsului. Pareri pro si contra vor exista intotdeauna. Este o motocicleta foarte buna dupa parerea mea, care in timp si-a demonstrat calitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 bai,italianu asta e nebun : http://www.moto.it/moto-usate/yamaha/fz6/f...tml?msg=2873214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Motocicleta a avut in mod sigur dauna totala.Observ destul de multe componente de la modelul 2004. stie cineva cum arata 2007? Mesaj completat http://www.bikepics.com/pictures/1615825/ Parca asa arata 2007. alta bascula ,aripa fata , etrieri,risere,capace radiator si daca nu ma insel trebuia sa se observe ABS si sonda lambda. Mesaj completat Claxonul se afla pe partea dreapta la modelul 2004. la 2006-2008 se afla pe stanga. Mesaj completat Am observat ca si tapiteria seii nu coincide cu modelul 2007 si scaritele pasagerului sunt la fel ca la 2004(sudate de cadrul ciditei.La 2007 sunt prinse in suruburi. Oare ce ai vazut tu este editie limitata? Editat Decembrie 6, 2010 de laura_tazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Sunt sanse sa fie chiar 2004 si sa fi scris gresit anul fabricatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Si mai e ceva,poate cea mai vizibila diferenta :BORDUL Cred ca au avut acte pe cadru si s-au gandit ca ar fi bine sa construiasca mobra de la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Mersi.! Oare.. se poate adapta un Wingrack 141. pe fazeru de 1L? Fara sa demontez manerele de pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_covalciuc Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) Salutare, sunt proaspatul posesor al unui FZ6N din 2006. As vrea sa ii montez niste crash pad-uri, deoarece deja l-am scapat din neatentie pe o parte si am zgariat un pic capacul de la motor si vreau sa incerc sa il protejez cat pot. Spuneti-mi va rog ce modele de crash pad-uri aveti pe motociclete, ce imi recomandati si eventual niste magazine si preturi. Multumesc anticipat ;-) Editat Decembrie 7, 2010 de mihai_covalciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Am si eu o intrebare pentru cei de aicea. De unde as putea procura o suspensie spate pentru un fazer 1000 2002? Sau daca cumva s-ar potrivi alta suspensie de la alta motocicleta? Daca stie cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Am si eu o intrebare pentru cei de aicea.De unde as putea procura o suspensie spate pentru un fazer 1000 2002? Sau daca cumva s-ar potrivi alta suspensie de la alta motocicleta? Daca stie cineva. Banuiesc ca se potrivesc de la R1 si R6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) Salutare, sunt proaspatul posesor al unui FZ6N din 2006. As vrea sa ii montez niste crash pad-uri, deoarece deja l-am scapat din neatentie pe o parte si am zgariat un pic capacul de la motor si vreau sa incerc sa il protejez cat pot. Spuneti-mi va rog ce modele de crash pad-uri aveti pe motociclete, ce imi recomandati si eventual niste magazine si preturi. Multumesc anticipat ;-) Pai inceaca Puig, Rizoma sau ce alte marci mai sunt... vezi ca gasesti pe la orice magazin cu piese si accesorii moto. Preturile incep cam de la 200 de ron pe set. Am si eu o intrebare pentru cei de aicea.De unde as putea procura o suspensie spate pentru un fazer 1000 2002? Sau daca cumva s-ar potrivi alta suspensie de la alta motocicleta? Daca stie cineva. Cauta pe ebay.co.uk. Daca e sa pui de pe R6/R1 s-ar putea sa fie nevoie de ceva munca, la o prima vedere au alt sistem de prindere, alta bascula... De fapt, pe tine te intereseaza doar amortizorul in sine sau ai nevoie de mai multe? Editat Decembrie 7, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_covalciuc Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) Pai inceaca Puig, Rizoma sau ce alte marci mai sunt... vezi ca gasesti pe la orice magazin cu piese si accesorii moto. Preturile incep cam de la 200 de ron pe set. Pai am cautat pe net, gasesc doar modelele si asta pe site-urile oficiale... nici un pret nimic. Ma intereseaza un magazin de unde pot comanda sau unde pot sa le vad... din Bucuresti de preferat sau Consanta.... Sunt sigur ca exista, de aceea as fi vrut sa stiu de unde si le-a cumparat cineva care le are montate pe motor deja... si cum sunt, daca protejeaza cum trebuie, etc... Editat Decembrie 7, 2010 de mihai_covalciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Doar amortizolul ma intereseaza. Eu cred ca cel de R1 e mai rigid. multumesc de ideea cu ebay.co.uk. Mersi de sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 (editat) Pai am cautat pe net, gasesc doar modelele si asta pe site-urile oficiale... nici un pret nimic.Ma intereseaza un magazin de unde pot comanda sau unde pot sa le vad... din Bucuresti de preferat sau Consanta.... Sunt sigur ca exista, de aceea as fi vrut sa stiu de unde si le-a cumparat cineva care le are montate pe motor deja... si cum sunt, daca protejeaza cum trebuie, etc... http://motociclete.com.ro/ - dealer Yamaha si nu numai in Pipera magazinul my moto de pe soseaua cotroceni colt cu splai http://www.kawamotors.ro/ - magazinul de la razoare http://www.elfworkshop.ro/www/ - magazin suzuki in Popesti Leordeni http://www.motorteam.ro/ - dealer Suzuki in Militari http://www.scorpio-az.ro/ - Stefan cel Mare colt cu Barbu Vacarescu. Apuca-te si da telefoane sau trimite-le mailuri. Cam toti astia, chiar daca nu aduc Yamaha, aduc accesorii ce sunt compatibile si cu Yamaha. Doar amortizolul ma intereseaza. Eu cred ca cel de R1 e mai rigid. multumesc de ideea cu ebay.co.uk. Mersi de sugestie. Da, e mai rigid dar este si reglabil si cu rezervor separat de gaz. De asta zic ca s-ar putea sa ai niste probleme in a-l adapta. Cauta totusi si pe forumuri straine, mai ales in uk, aia-s maniaci cu Fazerele de 1000 - am vazut unele modificate misto de tot. Ai mai putea sa cauti si pe aici ca-s baieti ce reconditioneaza amortizoare. Editat Decembrie 8, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amacara1 Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Buna, Am un coleg de scarbiciu (Bucuresti) ce abia si-a luat permisul A si vrea sa calareasca (static) un Fz6 (in principiu S, target-ului lui e in jurul lui 2000-2003) ca sa vada "daca-i vine". Daca il poate ajuta cineva va rog sa-mi dati PM si il pun in legatura direct (nu are cont de forum inca). Multumesc, Cristian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate