arcgotic Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Salut Cesar, pt operatiuni de colantat, site-ul pic si poc ce l-ai postat la inceputul thread-ului nu mai e online, recomanzi pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 13, 2015 Autor Share Postat Februarie 13, 2015 Incearca sa ii contactezi pe pagina lor de fb: https://www.facebook.com/PimotoBikeShop/info?tab=overview Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Salut. Imi poti spune te rog cat ma costa inlocuirea kit-ului de lant si a anvelopei spate la o Honda CBR 600 F3? Mentionez ca am si kit-ul de lant cat si anvelopa. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 27, 2015 Autor Share Postat Februarie 27, 2015 Montajul lantului si al pinioanelor costa 100 de lei iar schimbul anvelopei cu echilibrare este 50 de lei. Operatiunea o poti urmari pe viu ca sa te convingi ca se desfasoara ca la carte, conform tutorialului » Post actualizat in 10 Mar 2015 09:14Au ajuns uleiurile Silkolene pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelloo Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Pastreaza-mi si mie un bidon de Pro 4 Plus te rog!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDragan Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Eu sunt foarte multumit. N-as merge in alta parte. Baietii lucreaza asa cum e normal pentru un service serios, repede si eficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Salutare Cesar, Vroiam si eu sa te intreb daca in 2015 se mentine programul de anul trecut (timpul saptamanii dupa 17, sambata dupa 11)? Am si eu o "batranica" (Yamaha Thundercat '98 - carburatie) cu diverse "cosmetizari" de facut la inceput de sezon dar programul de munca nu-mi permite sa ajung la voi decat dupa 6 seara sau in weekend. Prima data ma gandeam sa dau o fuga pentru un shimb de manete, pedala de frana, intins lant si niste bujii. Pentru astea ar fi nevoie de vreo programare in prealabil? Cand incepe efectiv sezonul ma asteapta o curatare/sincronizare carburatoare/ schimbat guma pe spate/ schimb antigel si eventual o verificare la distributie (deh, baba are peste 60.000 km si am impresia ca a inceput sa "zangane" lantul) dar p-astea cred ca le las pe inceput de Aprilie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 12, 2015 Autor Share Postat Martie 12, 2015 Salut! Am pastrat acelasi program. Deschidem la ora 15.30 si terminam lucrul uneori si la ora 24 In weekend este deschis intre orele 11 si 19. Te asteptam cand doresti sa vii. Eventual imi poti da un telefon daca sunt piese de comandat si nu le am pe stoc la service. 0722 620 397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Salut! Am pastrat acelasi program. Deschidem la ora 15.30 si terminam lucrul uneori si la ora 24 In weekend este deschis intre orele 11 si 19. Te asteptam cand doresti sa vii. Eventual imi poti da un telefon daca sunt piese de comandat si nu le am pe stoc la service. 0722 620 397 Perfect, o sa trec pe la voi ori intr-o seara ori in weekend, sa vad cum ma dezmortesc intai. Piesele pentru inceput le am, deh, a fost o iarna lunga si am avut timp sa le tot stang. Pentru alte interventii vorbim din timp, stiu ca nu prea se gasesc piese de Thundercat pe stock Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 18, 2015 Autor Share Postat Martie 18, 2015 Pe stoc la GRG, importator Fuchs Silkolene in Romania: RACE Ultimate - Silkolene Pro 4 Plus 10W-50 - Fully Synthetic Ester Engine Oil. Bidon de 4 litri - 290 de lei. RACE - Silkolene Pro 4 15W-50 - Fully Synthetic Ester Engine Oil. Bidon de 4 litri - 220 de lei. RIDE - Silkolene Comp 4 15W-50 - Synthetic Ester Based Engine Oil. Bidon de 4 litri - 190 de lei. Chain Care - Silkolene TITANIUM Dri Gel - PTFE boosted Chain Lubricant. Flacon de 500 ml - 69 de lei. In curand vor fi pe stoc gama de fluide pentru suspensii Pro RSF Racing, uleiurile de motor cu vascozitate 10W-40 atat la ambalaje de patru litri cat si de un litru, Silkolene V-Twin si lubrifiantul pentru lanturi Pro Chain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 (editat) Ca prim client de RACE - Silkolene Pro 4 15W-50 ma declar multumit. E cel putin la fel de bun ca Bel-Ray-ul folosit anul trecut. Pe Ebay am gasit bidonul de 4 litri la vreo 60j de coco, deci pretul de la GRG e mai mult decat bun. Editat Martie 19, 2015 de bigFatAss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Fost ieri cu banditul meu pentru verificare de inceput de sezon. Ma declar foarte multumit. Nota 10 pentru servicii si rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 23, 2015 Autor Share Postat Martie 23, 2015 Multumim pentru feedback! Reviziile de inceput de sezon continua si lista pentru inscrierea in concursul Dunlop este in continuare deschisa pe pagina de Facebook. In aceasta primavara avem promotie la anvelopele Dunlop de curse, sport si de strada. Manopera este in continuare zero la schimbul de ulei si filtru Silkolene si Bel Ray. Kiturle de lant EK si DID + pinioanele JT se monteaza gratuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Salut C, Poti te rog sa imi spui cat costa si cat dureaza revizia furca fata pentru VFR 750 RC36 II '94 (ulei 15w,simeringuri - la recomandarea ta)? Furca nu da semne de oboseala dar perioada de service e la final. Dupa revizie as vrea si o reglare suspensii pentru greutatea si stilul personal. Spor! Sorin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 Salut! Toata lucrarea costa 280 de lei cu materialele si manoperă. Simeringurile de praf si cuzinetii, daca e cazul, sunt costuri suplimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Salut, Inca o intrebare : simeringurile pe care le folositi voi sunt Ariete, corect? Spor. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 1, 2015 Autor Share Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Folosim in special NOK (simeringuri OEM) si Athena. Ariete mai rar. Nici importatorul nu prea are toate dimensiunile pe stoc. Daca preferi Ariete, ma pot interesa daca sunt disponibile si iti comunic. » Post actualizat in 08 Apr 2015 07:28In perioada urmatoare, service-ul va fi inchis in zilele de Sambata, Duminica si Luni (11, 12 si 13 Aprilie). Editat Aprilie 1, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Am fost de curand sa schimb placutele la trocarici si mi-a placut, ce mi-a placut? pai in primul rand seriozitatea si faptul ca omu' chiar stie meserie nu numai el ci si baietii de p-acolo(am mai fost si pe alte service-uri si nu se compara), preturi ok, si cel mai tare lucru posibil este programul.. nu stiu unde mai gasesti deschis pana la 10 seara si in weekend, fapt pentru care voi reveni si pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 9, 2015 Autor Share Postat Aprilie 9, 2015 Multumim pentru aprecieri! Daca imi aduc aminte bine, sigur ai avut ceva gripat sau blocat la etrierul spate, altfel ar fi fost o operatiune uzuala Re-amintesc ca, in perioada urmatoare, service-ul va fi inchis in perioada 11-13 Aprilie. Revenim la munca Marti, 14 Aprilie. Sarbatori vesele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Sa trăiești Cesar...mulțam' ptr.lucrarea la V-strom....merge ceas. Intr-o luna te vizitez din nou ptr schimbul de plăcute, alea care îți plac ție Multă lumină și ușor cu vinu' Recomand service-ul, băieți serioși Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian 08 Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Hristos a inviat! Se poate comanda piese la voi? Daca da, ma intereseaza un set de placute spate pentru HONDA VFR 800i-2002. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 14, 2015 Autor Share Postat Aprilie 14, 2015 Da, se poate. 0722 620 397. Azi le pot avea la service. Mai este pe stoc doar un set pentru alt vfr. » Post actualizat in 14 Apr 2015 07:43 Adevarat, a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian 08 Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 MULTUMESC, dar intre timp am rezolvat problema. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Salut Cezar, Pe linga un schimb de ulei Bel Ray\filtru, as vrea sa schimb si cauciucurile(le am deja). Poti sa-mi zici te rog daca se poate face saptamana asta eventual si cat costa manopera ptr ele? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ia fii atent intrebare, cat este garantia la niste simeringuri din alea de furca? Vezi ca e intrebare capcana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate