Cesar Postat Aprilie 15, 2015 Autor Share Postat Aprilie 15, 2015 Salut Cezar, Pe linga un schimb de ulei Bel Ray\filtru, as vrea sa schimb si cauciucurile(le am deja). Poti sa-mi zici te rog daca se poate face saptamana asta eventual si cat costa manopera ptr ele? Multumesc Salut! Pretul e 100 de lei cu tot cu echilibrare. » Post actualizat in 15 Apr 2015 11:15 Ia fii atent intrebare, cat este garantia la niste simeringuri din alea de furca? Vezi ca e intrebare capcana! Daca nu gasesti raspunsul in topicul asta, o sa incerc sa detaliez /index.php?/topic/723866-simeringuri-furca/&do=findComment&comment=3930287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 De curiozitate cum se mai face schimbul si echilibrarea cauciucurilor,in service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 15, 2015 Autor Share Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Asa facem echilibrarea si pentru dejantare avem o presa cu protectii de plastic. (Nu avem hanorace care sa arate atat de bine ) Editat Aprilie 15, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 N-am inteles nimic , eu mereu cand schimbam simeringurile la furca tinea pana la urmatoarea data cand ma hotaram sa umblu la furca, gen 3-4 ani. Acu' e prima data cand dupa primul sezon parca da sa planga una din jambe...mai cercetez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Scuze Mentalist, ai auzit de NOK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 16, 2015 Autor Share Postat Aprilie 16, 2015 (editat) N-am inteles nimic , eu mereu cand schimbam simeringurile la furca tinea pana la urmatoarea data cand ma hotaram sa umblu la furca, gen 3-4 ani. Acu' e prima data cand dupa primul sezon parca da sa planga una din jambe...mai cercetez! Daca am folosit AllBalls e posibil sa te lase mai repede. Sincer nu mai stiu ce am montat anul trecut pe furca. Dupa cum am zis si mai demult, evit maxim sa mai folosesc aceste simeringuri care uneori dau rateuri. Din pacate garantia producatorului se limiteaza la defecte de fabricatie pe care le descoperi cand le scoti din ambalaj. Dupa o perioada de cateva luni de stationare pe cric suns sanse sa gasesti putin ulei pe jamba. Nu trebuie sa te ingrijoreze decat daca va curge tare. Editat Aprilie 16, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salut Cezar, as vrea sa schimb placutele, acum am SBS Street Excel Sintered care par destul de dure, franeaza foarte bine dar se pare ca rup si discurile. Ma intereseaza ceva de la CL, dar mai moi, mai am putin pana la service limit si vreau sa mai trag si de discurile astea macar sezonul asta. Ce-mi recomanzi? Tu ce ai pe stoc? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 Am CL A3+ si CL SBK5. Franeaza exceptional si nu strică deloc discurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Am CL A3+ si CL SBK5. Franeaza exceptional si nu strică deloc discurile. Da-mi te rog un pret la ele + un set CL pentru spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 Sper ca am ales bine motocicleta: http://www.grantmoto.ro/magazin-online/motocicleta/honda/600/cb-600-f-hornet-s-abs/2001/?page=-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 dap, merci. Ne auzim cand iau banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Salut! Am vazut ca cei de la Fuchs au si gama Classic pentru motorete, mai exact Silkolube 20W50. http://www.fuchslubricants.com/silkolube-20w-50 Aduci si asa ceva si cat ar costa? ( 1L sau 4L) Editat Aprilie 21, 2015 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 22, 2015 Autor Share Postat Aprilie 22, 2015 Sigur ca putem aduce. Este disponibil la bidoane de 5 litri. Momentan nu iti pot oferi o cotatie de pret dar, orientativ, in magazinele din UK, preturile variaza intre 16 si 20 de lire pentru un bidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Sigur ca putem aduce. Este disponibil la bidoane de 5 litri. Momentan nu iti pot oferi o cotatie de pret dar, orientativ, in magazinele din UK, preturile variaza intre 16 si 20 de lire pentru un bidon. Mersi de informatii! Cand ai un pret sa-mi spui si mie. As dori un bidon de 5 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Cesar sunteti la atelier in seara asta? O sa ajung pentru un schimb de lichid de racire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Salut, schimbati si echilibrati si roti spitate de enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Salut! Facem si asa ceva doar ca in perioada asta suntem foarte aglomerati cu lucrari si nu vreau sa te incurc. Da-i un telefon lui Jumba - el e specializat pe enduro si te ajuta cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 OK. Multam fain de raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 In acest weekend prelungit, echipa GRG se micsoreaza - doar subsemnatul va fi prezent la service - 0722 620 397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Salut, Un pret pentru schimbarea kit-ului de lant (cu tot cu ambele pinioane). Multam frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 7, 2015 Autor Share Postat Mai 7, 2015 Salut! Kiturile de lant cumparate de la noi beneficiaza de manopera zero. Cu kitul de lant cumparat si adus de tine costul este 100 de lei. La kawasaki putem avea insa o mica problema - piulita pinionului de atac sa fie intepenita si sa nu poata fi desfiletata nici macar de pistolul de impact. Solutia este o piulita noua identica pe care o putem fabrica noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Diego Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Am facut o vizita baietilor pentru "pregateala" de sezon si nu numai. Foarte buni, seriosi, implicati. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 Multumim pentru feedback! Incepand din aceasta saptamana, in premiera in Romania, gasiti pe stoc ultima gama XP - Silkolene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 O actualizare a preturilor din prima pagina? Ca ma mai intreaba lumea de preturi la voi la manopera si as vrea sa le trimit linkul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 Stii si tu ca este imposibil sa mai editez o postare veche de 5 ani In plus, nici o lucrare nu seamana cu alta si in afara unor preturi orientative, nu am cum sa dau informatii exacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate