Sari la conținut

Intrare Puchenii Mari, 25 Iulie


cristibmw
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 120
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Uffffff.......

Nu stiu daca vi se intampla si voua dar de fiecare data can citesc un asemenea topic pe langa parerile de rau eu personal ma enervez ......nici nu stiu exact de ce , probabil ca sunt mahnit cand vad cum o viata de om se stinge......parca as vrea sa fac ceva , ceva paranormal , numai sa nu se fi intamplat.....

 

...... toti ajungem acolo sus ..... da e prea mare suferinta familiei si a apropiatilor......

 

tragic

odihneasca-se in pace

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dzeu sa il ierte. Pentru el nu mai putem face nimic, dar asa cum spunea marmota poate reusim sa facem ceva pentru prietena lui. Socul e mare si nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul ei. Cine il stie mai bine pe Catalin poate ne spune cu ce o putem ajuta. Sunt convinsa ca acest forum are foarte multi oameni sufletisti. S-a vazut de fiecare data cand cineva a avut nevoie de voi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara,

Eu lucrez la spitalul unde a decedat motociclistul despre care vorbiti.Am aflat despre un motociclist accidentat ,de la mama lui ,care astepta disperata o veste cat de cat incurajatoareDin pacate am intrat in salonul unde fusese adus de urgenta ,in momentele terminale......lumanare aprinsa,masaj cardiac extern disperat,pansamente pline de sange,etc.TERIFIANT!!!!Dupa inca 1 ora ,un pat gol......ce astepta un alt necajit.Ce stiu despre el:roman plecat in Germania de mic,venit in tara(din pacate sa moara :cheers: :D )la parinti.

Despre accident:se pare ca cel cu Dacia a lovit un caine,iar Catalin a derapat practic pe resturile acestuia.....restul va puteti imagina(povestita de un medic navetist ce afirma ca a vazut momentul accidentului!?)Mare pacat.Dumnezeu sa-l odihneasca! :burnout: :burnout: :crack:

 

 

Nu stiu nimic despre familia lui,despre domiciliu,etc.Poate sa aflu ceva maine!?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Odihnestete in pace prietene motociclist, am ramas fara cuvinte, nici nu vreau sa ma gandesc k si eu sunt motociclis si pot pati asa ceva, chestiile astea te fac sa renunti la motor, oare merita?!!! fratimiu tocmai sia luat azi permisu de motor si tare frica o sa imi fie de acum incolo cand o sa stiu k si el se expune asemenea riscuri, mai ales k este si incepator, aveti grija de voi.

Condoleante familiei, si eu zic k baiatul asta pe care desi nu il cunoastem ar merita o defilare, o parada a noastra a motociclistilor, in cat mai multe orase din tara prin care sa atragem inca o data atentia tuturor de pericolele la care suntem expusi, acum ramane sa vedem ce parere aveti si voi, restu, inca o data condoleante si sa ii fie tarana usoara, drum bun spre Rai prietene.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chestia cu fratele lui care a murit tot intr-un accident de motocicleta...doamne, nici nu vreau sa ma gandesc cata durere in inima mamei lui si a familie... ce soarta au unii :D

RIP :cheers: si condoleante familiei :burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa-i fie tarana usoara...

 

Din nefericire este randul nostru, al prahovenilor sa ne ducem la inmormantarea unui motociclist (daca familia ar fi de acord) . Daca stie cineva cand si unde va fi inmormantarea.. sa scrie aici.

 

....Doamne ce tragedie.. nu-mi vine sa cred... ambii frati...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa-i fie tarana usoara...

 

Din nefericire este randul nostru, al prahovenilor sa ne ducem la inmormantarea unui motociclist (daca familia ar fi de acord) . Daca stie cineva cand si unde va fi inmormantarea.. sa scrie aici.

 

....Doamne ce tragedie.. nu-mi vine sa cred... ambii frati...

 

 

Fira Catalin Ionut,32 ani,Germania,posibil ca parintii sa fie din Valenii de Munte.Asta-i tot ce stiu.....

Dumnezeu sa-l ierte! :cheers: :D :burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cuvintele nu imi ajung sa descriu durerea ce-o simt... Catalin, a plecat sa bea o bere cu fratele si varul lui, ambii decedati in accidente moto. Casca pe care o purta in momentul accidentului era casca fratelui lui, pe care o purta pentru ca fratele lui sa fie mereu cu el, pe motocicleta, oriunde s-ar fi dus. A avut putini prieteni, si foarte multi amici, aici in Valenii de Munte, unde toti il stiam ca fiind "Catalin Neamtul". Mereu cu zambetul pe fata, mereu vesel, singurele momente de tristetze fiind acelea in care foarte rar vorbea de fratele lui, cu moartea caruia nu s-a impacat din cate stiu de la in apropiat al lui, decat sambata, cand a aflat ca va fi tata. Destinul acestei familii este greu de inchipuit. Tatal a murit in accident de masina, la aproximativ un an a murit si fratele lui Catalin in accident moto, si tot aproximativ la un an, varul lui din Bucuresti, tot in accident moto.

Acum Catalin ne zambeste dintre stele, rasucind o tigara fara filtru in coltul gurii si stand la o bere cu toti cei ce au plecat dintre noi la "intalnirea" din ceruri.

Mama lui a dorit ca el sa fie incinerat, la fel ca si fratele lui. Cei ce doresc sa-i fie alaturi, sa se gandeasca vineri dimineatza la el, pentru ca si el sigur se gandeste si se va gandi mereu la noi. Beti o bere in cinstea lui, si una dati-o de pomana pentru Catalin.

Am ajuns la locul accidentului tarziu, abia dupa ce am fost pe la spital, unde el era la terapie intensiva, si dupa ce am fost la sediul Politiei Rutiere la Barcanesti, unde am primit foarte putine detalii despre accident, si nu din rea-vointa, ci pentru ca nici politistii cu care am discutat nu stiau mare lucru despre cum s-a petrecut accidentul, din lipsa martorilor. De aceea rog pe toti cei ce stiu ceva despre accident sa scrie aici pentru a puta intelege cum s-a intamplat tragedia ce ni l-a rapit pe Catalin.

Din motive tehnice nu pot pune acum poze de la locul accidentului, cu statia peco, si cu zona respectiva, pentru ca voi sa va faceti o parere despre viteza cu care rula Catalin. Singura exlicatie pe care o cred este ca cel cu masina a incercat sa intoarca brusc ocolind gardul metalic din fatza benzinariei, taindu-i fatza lui Catalin. Altfel nu imi exlic cum au ajuns atat ansamblul format din masina si motocicleta cat si Catalin pe contarasens.

Si este supecta si declaratia soferului, care mai intai a spus ca nu stie nimic, ca nu l-a vazut, ca el circula cu 70 - 80 km/h si ca s-a trezit lovit din spate de Catalin. Aici se nasc intrebarile:

1.ce viteza putea sa aiba motocicleta, astfel incat impactul sa fie atat de puternic,

2.de ce nu sunt urme de franare ale motocicletei,

3.de ce nu l-a vazut Catalin din timp, el fiind un motociclist experimentat si putea evita accidentul.

Ulterior cand l-am luat mai tare la o serie de intrebari, aceste a inceput sa tremure, se albise la fatza, si balbaindu-se a spus ca l-a vazut cum venea si ca i-ar fi facut loc sa il depaseasca prin dreapta, adica printre masina de pe banda 2 implicata in accident si cea care rula pe banda 1, autoturismul incalcand astfel benzile duble si intrand astfel putin pe contrasens, si cu toate ca i-a facut loc, Catalin intrand in el. Aici am alte intrebari:

1. Cine se baga pe contrasens pentru a face loc unui motociclist sa-l depaseasca pe dreapta ?

2. Carui sofer i se pare normala manevra astfel incat in situatii ca cea de fata se recurga la ea?

3. Daca el i-ar fi facut loc lui Catalin, acesta de ce nu a observat acest lucru, si s-a infipt direct in el fara sa franeze, ipoteza sinuciderii excluzand-o din start, pentru ca lui Catalin i se oferise un motiv in plius de fericire, si anume copilul.

 

Din punctul meu de vedere soferul e vinovat de moarte lui Catalin, si imi doresc se se faca lumina si dreptate in acest caz. Poate cei in drept sa faca asta nu o sa se multumeasca cu eterna fraza "mortul e vinovat" si chiar daca la prima vedere din punct de vedere legal Catalin este vinovat pentru ca a lovit din spate, nepastrand distantza ( o lege de tot cacatul, care ar trebui discutata serios cu cei ce au puterea sa o modifice, facand-o mai exacta ) si o sa caute cauza reala a accidentului. Dar tare mi-e frica ca totul va fi lasat asa cum pare, si Catalin va fi declarat vinovat. Poate se trag ceva concluzii din ceea ce am scris...

 

Purtati mereu casca legata si aveti grija la prostii din trafic.

 

Pe Catalin il astept sa se intoarca desi nu se mai poate. Pentru mine el a plecat sa isi mai ia o bere lui si noua cat mai multe cum avea obiceiul, sa vina, sa vorbim de motoare, de "caburator" de planurile lui, de doi cai ce alearga liber la el pe deal ..................................................................................................

..........................................................................................................................................................

:cheers: :D :burnout: :burnout: Condoleante familiei, suntem alaturi in aceste clipe de toti cei ce l-au cunoscut si acum ii simt lipsa.

 

Cataline, te asteptam pe deal, la foc, printre prieteni..... Vei fi printre scantei, printre stele, printre noi mereu....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cuvintele nu imi ajung sa descriu durerea ce-o simt... Catalin, a plecat sa bea o bere cu fratele si varul lui, ambii decedati in accidente moto. Casca pe care o purta in momentul accidentului era casca fratelui lui, pe care o purta pentru ca fratele lui sa fie mereu cu el, pe motocicleta, oriunde s-ar fi dus. A avut putini prieteni, si foarte multi amici, aici in Valenii de Munte, unde toti il stiam ca fiind "Catalin Neamtul". Mereu cu zambetul pe fata, mereu vesel, singurele momente de tristetze fiind acelea in care foarte rar vorbea de fratele lui, cu moartea caruia nu s-a impacat din cate stiu de la in apropiat al lui, decat sambata, cand a aflat ca va fi tata. Destinul acestei familii este greu de inchipuit. Tatal a murit in accident de masina, la aproximativ un an a murit si fratele lui Catalin in accident moto, si tot aproximativ la un an, varul lui din Bucuresti, tot in accident moto.

Acum Catalin ne zambeste dintre stele, rasucind o tigara fara filtru in coltul gurii si stand la o bere cu toti cei ce au plecat dintre noi la "intalnirea" din ceruri.

Mama lui a dorit ca el sa fie incinerat, la fel ca si fratele lui. Cei ce doresc sa-i fie alaturi, sa se gandeasca vineri dimineatza la el, pentru ca si el sigur se gandeste si se va gandi mereu la noi. Beti o bere in cinstea lui, si una dati-o de pomana pentru Catalin.

Am ajuns la locul accidentului tarziu, abia dupa ce am fost pe la spital, unde el era la terapie intensiva, si dupa ce am fost la sediul Politiei Rutiere la Barcanesti, unde am primit foarte putine detalii despre accident, si nu din rea-vointa, ci pentru ca nici politistii cu care am discutat nu stiau mare lucru despre cum s-a petrecut accidentul, din lipsa martorilor. De aceea rog pe toti cei ce stiu ceva despre accident sa scrie aici pentru a puta intelege cum s-a intamplat tragedia ce ni l-a rapit pe Catalin.

Din motive tehnice nu pot pune acum poze de la locul accidentului, cu statia peco, si cu zona respectiva, pentru ca voi sa va faceti o parere despre viteza cu care rula Catalin. Singura exlicatie pe care o cred este ca cel cu masina a incercat sa intoarca brusc ocolind gardul metalic din fatza benzinariei, taindu-i fatza lui Catalin. Altfel nu imi exlic cum au ajuns atat ansamblul format din masina si motocicleta cat si Catalin pe contarasens.

Si este supecta si declaratia soferului, care mai intai a spus ca nu stie nimic, ca nu l-a vazut, ca el circula cu 70 - 80 km/h si ca s-a trezit lovit din spate de Catalin. Aici se nasc intrebarile:

1.ce viteza putea sa aiba motocicleta, astfel incat impactul sa fie atat de puternic,

2.de ce nu sunt urme de franare ale motocicletei,

3.de ce nu l-a vazut Catalin din timp, el fiind un motociclist experimentat si putea evita accidentul.

Ulterior cand l-am luat mai tare la o serie de intrebari, aceste a inceput sa tremure, se albise la fatza, si balbaindu-se a spus ca l-a vazut cum venea si ca i-ar fi facut loc sa il depaseasca prin dreapta, adica printre masina de pe banda 2 implicata in accident si cea care rula pe banda 1, autoturismul incalcand astfel benzile duble si intrand astfel putin pe contrasens, si cu toate ca i-a facut loc, Catalin intrand in el. Aici am alte intrebari:

1. Cine se baga pe contrasens pentru a face loc unui motociclist sa-l depaseasca pe dreapta ?

2. Carui sofer i se pare normala manevra astfel incat in situatii ca cea de fata se recurga la ea?

3. Daca el i-ar fi facut loc lui Catalin, acesta de ce nu a observat acest lucru, si s-a infipt direct in el fara sa franeze, ipoteza sinuciderii excluzand-o din start, pentru ca lui Catalin i se oferise un motiv in plius de fericire, si anume copilul.

 

Din punctul meu de vedere soferul e vinovat de moarte lui Catalin, si imi doresc se se faca lumina si dreptate in acest caz. Poate cei in drept sa faca asta nu o sa se multumeasca cu eterna fraza "mortul e vinovat" si chiar daca la prima vedere din punct de vedere legal Catalin este vinovat pentru ca a lovit din spate, nepastrand distantza ( o lege de tot cacatul, care ar trebui discutata serios cu cei ce au puterea sa o modifice, facand-o mai exacta ) si o sa caute cauza reala a accidentului. Dar tare mi-e frica ca totul va fi lasat asa cum pare, si Catalin va fi declarat vinovat. Poate se trag ceva concluzii din ceea ce am scris...

 

Purtati mereu casca legata si aveti grija la prostii din trafic.

 

Pe Catalin il astept sa se intoarca desi nu se mai poate. Pentru mine el a plecat sa isi mai ia o bere lui si noua cat mai multe cum avea obiceiul, sa vina, sa vorbim de motoare, de "caburator" de planurile lui, de doi cai ce alearga liber la el pe deal ..................................................................................................

..........................................................................................................................................................

:cheers: :D :burnout: :burnout: Condoleante familiei, suntem alaturi in aceste clipe de toti cei ce l-au cunoscut si acum ii simt lipsa.

 

Cataline, te asteptam pe deal, la foc, printre prieteni..... Vei fi printre scantei, printre stele, printre noi mereu....

R.I.P.-PRIETENE MOTOCICLIST A FOST CEL MAI PUR SI MAI INALTATOR POST PE CARE L-AM, CITIT AICI PE FORUM.pacat ca a fost necesar ca unul dintre noi sa plece pt a da prilej sa se vorbeasca atat de frumos despre el.orice as spune este oricum tradiv.familia este intoarsa pe dos,poate cei din prahova veti avea cum sa fiti aproape de el,de familie,cu prezenta sau cu o vorba buna.noi de aici din bucuresti suntem cu gandul catre prahova.Cataline odihneste-te in pace...

Editat de carlo270
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Dumnezeu sa-l ierte..

Am fost astazi pe la baietii care vind motoare din Ploiesti(Japan Motors) si ei mi-au spus de accident..eu nu stiam.Si ei au pomenit de faza cu cainele mort.Dumnezeu stie cum s-a intimplat,poate masina a vrut sa ocoleasca cainele care i-a sarit in fata..

Oricum,din ce am vazut in poze motociclistul a intrat direct in spatele Daciei,de unde deduc ca nu a fost vorba despre intoarcerea acesteia fara sa se asigure..

Destul de nasol,in cazuri din astea cam intodeauna este vinovat cel care te-a lovit din spate,este faza aia cu nepastrarea distantei pina la limita evitarii accidentului si in cazul asta vinovat este motociclistul..trist dar adevarat..

Sa-i fie tarina usoara..

Luigi Vicol

Editat de l.u.v
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...